Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Áltijd al in de geliefde, groene wijk Het Gegraaf willen wonen? Stop dan met scrollen, want dit is je kans! Deze robuuste, ontzettend leuke twee-onder-een-kapwoning aan de lommerrijke woonstraat Koningsvaren is aan de achterzijde volledig uitgebouwd, zit vol met verrassingen en staat te koop in een van de mooiste straten van Valkenswaard!

De nieuwe bewoner van dit huis kan zich een geluksvogel noemen want de woning beschikt over vele voordelen zoals een heerlijke, ruime woonkamer met een ware eyecatcher van een open keuken (2022) aan de tuinzijde, een stijlvolle badkamer en maar liefst 5 slaapkamers! En weet je wat ook zö bijzonder is aan dit huis? Dat je er een fijne tuin op het zuidwesten, een fraaie tuinkamer, een ruime garage en carport bij "krijgt"!

Waar wacht je nog op? Deze unieke gezinswoning wacht op jou en je gezin om er een liefdevol thuis van te maken. Kom snel langs en laat je betoveren door de charme en warmte die deze woning uitstraalt.



Bij aankomst van deze prachtige woning word je verwelkomd door een royale oprit en een praktische carport, verlicht door twee grote lichtkoepels.

Entree
De voordeur leidt je naar een stijlvolle entree, afgewerkt met een marmeren tegelvloer en strak stucwerk op de wanden en het plafond.
Hier vind je ook de meterkast en een ruim toilet, uitgerust met een hangcloset en een handige wasbak en is halfhoog betegeld. Maar het mooiste moet nog komen: via de prachtige openslaande glazen deuren krijg je toegang tot de lichte en ruime woonkamer. Een warm welkom dat je meteen een gevoel van thuis geeft!

Woonkamer
Stap binnen in de royale woonkamer, een ruimte die echt groot te noemen is en volop mogelijkheden biedt voor iedereen in het gezin. De grote raampartijen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de ruimte nog royaler aanvoelt.

Het plafond is voorzien van inbouwspots die de ruimte sfeervol verlichten en beschikken over prachtige ornamenten die karakter toevoegen. Met strakke wanden en sierlijsten voelt deze woonkamer stijlvol aan. Er is meer dan voldoende ruimte om een gezellige zithoek te creëren en een grote italiaanse eettafel te plaatsen, waar jij samen met de familie of vrienden kunt genieten van heerlijke avonden! Deze woonkamer is een perfecte plek om te ontspannen en samen te komen!

De prachtige openslaande tuindeuren van de woonkamer creëren een heerlijke gevoel van verbinding tussen binnen en buiten. Dit maakt de woonkamer tot een ideale plek voor ontspanning en samenzijn! Aansluitend aan de woonkamer vind je de open keuken, die perfect aansluit bij de moderne levensstijl.

Keuken
Welkom in de gloednieuwe keuken, die in 2022 is vernieuwd en een prachtig modern design biedt. Met een stijlvolle U-opstelling, compleet met een bar zitgedeelte, is dit de ideale plek om je dag te beginnen met een heerlijk ontbijt of een ontspannen kop koffie.

Deze keuken is uitgerust met alles wat je nodig hebt om heerlijk te koken. De inductiekookplaat met Bora-afzuiging zorgt voor een efficiënte en schone kookervaring. Met een combi-oven, stoomoven, vaatwasser en koelkast heb je de perfecte apparatuur binnen handbereik. De dubbele spoelbak met handige Quooker-kraan is dan ook ideaal!`

Met voldoende werkruimte is deze keuken perfect voor culinaire avond met vrienden of familie. Dit is een keuken waar je met plezier veel tijd doorbrengt!

De stijlvolle ronde trap, omgeven door elegante ijzeren spijlen, leidt je naar de eerste verdieping van deze prachtige woning. Waar je toegang hebt tot drie sfeervolle, ruime slaapkamers en een stijlvolle badkamer.

Masterbedroom
Stap binnen in de royale masterbedroom, een ruimte die je direct uitnodigt tot ontspanning. Hier is meer dan genoeg plaats voor een groot bed en een ruime kledingkast, zodat je alles wat je nodig hebt een plek kunt geven.

De grote raampartij laat volop natuurlijk licht binnen en geeft een heerlijk gevoel van ruimte. Via de loopdeur heb je toegang tot een charmant Frans balkon, waar je kunt genieten van een frisse ochtendbries of een rustige avond met een prachtig uitzicht.

Slaapkamers
Slaapkamer twee en drie, gelegen aan de rustige achterzijde van de woning, zijn beide perfect als slaapkamer.
Ze bieden voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed, een kledingkast en zelfs een bureau, ideaal voor studeren of thuiswerken.

Badkamer
De stijlvolle badkamer is halfhoog betegeld, wat een frisse en moderne uitstraling geeft. Met een raam aan de voorzijde komt er volop natuurlijk daglicht binnen, waardoor het ruimtelijk en helder aanvoelt.

Naast het ligbad en de douche vind je hier een designradiator, een hangcloset en een badmeubel met dubbele wastafel, allemaal perfect op elkaar afgestemd. Deze badkamer biedt alles wat jij nodig hebt om de dag goed te starten!

De stijlvolle ronde trap met ijzeren spijlen loopt ook hier weer door naar de tweede verdieping, een zeer royale etage die tal van mogelijkheden biedt. Hier vind je toegang tot de praktische wasruimte, twee slaapkamer en een handige bergzolder.

Wasruimte
De praktische wasruimte is voorzien van aansluitingen voor witgoed en beschikt daarnaast over de installatie van de Atag cv-ketel uit 2018. Dankzij het dakraam komt er voldoende daglicht binnen.

Slaapkamers
Op de tweede etage bevinden zich twee royale slaapkamers, beide met voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed en een kledingkast. Deze ruimtes zijn veelzijdig en kunnen ook perfect worden gebruikt als kantoor- of hobbyruimte, waardoor ze tal van mogelijkheden bieden.

Beide slaapkamers zijn uitgerust met een kunststof dakkapel, wat zorgt voor overvloedig lichtinval. De nette laminaatvloer en de stucwerk wanden en plafonds geven de ruimtes een verzorgde uitstraling.

Bergruimte:
De bergruimte is royaal van opzet en voorzien van een dakraam, waardoor er voldoende licht binnenkomt. Deze ruimte is ideaal voor de opslag van al je spullen.

Voortuin
De voortuin is netjes bestraat en aangevuld met siergrind en bloempotten, waardoor het een aantrekkelijke uitstraling heeft. De royale oprit, die in 2022 volledig opnieuw is aangelegd, geeft het geheel een strak en modern uiterlijk. De ruime carport met lichtkoepel is perfect voor het parkeren van je auto en de royale oprit biedt plaats voor maar liefst 3 auto's!

Achtertuin
De royale achtertuin op het zuidwesten is een heerlijke plek om te ontspannen, voorzien van gras, bestrating en diverse plantenborders. Deze tuin biedt alles wat je nodig heeft voor een relax buitenleven. Daarnaast beschikt de tuin over een garage en drie bijgebouwen, de bijgebouwen zijn allen voorzien van vloerverwarming. Dit zorgt ervoor dat je ook in de koudere maanden volop kunt genieten van deze veelzijdige ruimtes.

Garage
De garage is een functionele ruimte, uitgerust met een stevige tegelvloer en stenen muren. Met een elektrische garagedeur, een raam voor extra licht en een meterkast biedt deze garage tal van mogelijkheden voor zowel opslag als werkruimte. Dit is de perfecte plek voor het stallen van een auto, gereedschap en meer.

Bijkeuken
De bijkeuken is een ideale aanvulling op het huis, de ruimte is voorzien van een tegelvloer en stucwerk wanden en plafond. Dankzij de lichtkoepel komt er extra daglicht binnen, wat deze praktische ruimte extra licht maakt.

Wasruimte
De wasruimte, eveneens voorzien van een tegelvloer en stucwerk, is ingericht voor optimale functionaliteit. Met een uitstortgootsteen en kraantje is deze ruimte ideaal voor het verwerken van vieze was. Bovendien is er een apart toilet met hangcloset en de installatie van de Vaillant cv-ketel.

Tuinkamer
De royale tuinkamer is een echte blikvanger, met veel raampartijen en openslaande tuindeuren die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. Met twee lichtstraten creëert deze ruimte een sfeervolle ambiance. De huidige bewoners hebben gekozen voor een gezellige ontspanningsruimte met bar, maar de tuinkamer biedt talloze mogelijkheden om het naar wens in te richten, of het nu een speelruimte, werkplek of relaxruimte is. Hier is alles mogelijk.

Locatie
Koningsvaren 29 is gelegen aan lommerrijke woonstraat in de gewilde wijk "Het Gegraaf", dichtbij sportpark Den Dries, Zwembad De Wedert, gelegen te midden van een uitgestrekt bosgebied, tussen de beken de Dommel, Tongelreep en de Keersop met tal van wandel, fiets en mountainbike mogelijkheden. Optimale ligging t.o.v. centrum en uitvalswegen naar Eindhoven, Waalre en Veldhoven.

Bovendien ligt de woning op slechts 15-20 minuten rijden van ASML, de High Tech Campus en Philips.

Afgelopen jaren hebben er diverse verbeteringen plaatsgevonden
- In 2018 is de cv-installatie vernieuwd
- De achtertuin is in 2019 vernieuwd
- Het bijgebouw is in 2020 voorzien van nieuwe bitumen dakbedekking
- In 2022 is de keuken vernieuwd en de begane grond vloer gepolijst
- De oprit in voortuin zijn in 2022 opnieuw aangelegd
- De toegangspoort naar de tuin is in 2024 vernieuwd
- Balkon voorzijde voorzien van nieuwe bitumen dakbedekking (2024).

Kenmerken
- Bouwjaar 1972; aanbouw 2002
- Gebruiksoppervlakte wonen 171 m²
- Totale oppervlakte bijgebouwen 58 m²
- Gebouwgebonden buitenruimte 36 m²
- Energielabel C
- Aanbouw woonhuis en bijgebouw tuin optimaal geïsoleerd
- Gehele woning voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing
- Het woonhuis is voorzien van rolluiken, zowel elektrisch als handbediend (zolderverdieping)
- Gehele begane grond inclusief achterbouw voorzien van vloerverwarming
- Glas in lood + ijzeren ornamenten
- Voorbereiding voor alarmsysteem
- Verrassend ruime gezinswoning met maar liefst 5 grote slaapkamers
- Een uniek aanbod voor wie op zoek is naar ruimte, comfort en een fantastische ligging
- Zodra je de straat in rijdt ben je al verkocht
- Bij het onherroepelijk worden van de koopovereenkomst dient 10% van de koopsom bij de notaris gestort te worden.



Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 171
Inhoud woonhuis 589
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Garage opp 21.3
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 396
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 76.8
Garage carport Ja
Garage electra Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2018
GarageCV verwarmd Ja
Aantal slaapkamers 5
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 171
Inhoud woonhuis 589
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Garage opp 21.3
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 396
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 76.8
Garage carport Ja
Garage electra Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2018
GarageCV verwarmd Ja
Aantal slaapkamers 5
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Revast Makelaardij