Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wacht niet te lang want hier komt dé ideale gezinswoning op de markt! Met maar liefst 5 slaapkamers en een kindvriendelijke ligging in Oud Dommelen kun je in deze grote-, zeer goed onderhouden tussenwoning met een flink gezin goed uit de voeten. Aan de achterzijde ligt een fijne tuin met afsluitbare carport en een hobbyberging.

Indeling: Begane grond: Ruime ontvangsthal met tegelvloer, gemoderniseerd toilet met wandcloset, trapopgang, meterkast en garderobe. Leuk detail is dat je in de hal een kinderwagen goed kwijt kunt. Gesloten keuken met nette-, gerenoveerde inrichting in wandopstelling en voorzien van combi-oven, koel-/vriescombinatie, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een 2e aanrechtblad met extra bergruimte en de aansluiting voor de wasmachine. Ook is er een praktische kelderkast. Voorts de gezellige doorzon woonkamer met sfeervolle haardpartij en massief eiken vloer. Verzorgd aangelegde en vrij gelegen achtertuin met groot terras. Achter op het perceel staan de gerenoveerde hobbyberging en de afsluitbare carport. Het perceel is dan ook aan de achterzijde met de auto (of motor) bereikbaar.

1e verdieping: Overloop naar 4 ruime slaapkamers en de geheel betegelde badkamer met praktische inloopdouche, badmeubel met wastafel, wandcloset en design radiator.

Zolder (2e verdieping): In 2023 is een vaste trap gerealiseerd en een grote dakkapel op de zolder geplaatst. Hierdoor is een grote 5e slaapkamer ontstaan met veel daglicht en extra bergruimte. Tevens is er een 2e bergruimte met opstelling van de c.v.-combiketel (Remeha HR, uit 2022).

Bijzonderheden: • Kindvriendelijke ligging in het gewilde Oud Dommelen. Op loopafstand van bushalte (richting Eindhoven) en een basisschool. Winkelcentrum De Belleman ligt op 5 minuten fietsen, het centrum van Valkenswaard op 5-10 minuten fietsen. • De nieuwe grenscorridor N69 brengt je vanuit Dommelen binnen 15 minuten naar Eindhoven, ASML en de High Tech Campus. • De woning is in 2018 voorzien van nieuwe hardhouten kozijnen met HR++ beglazing. • In 2023 is een vaste trap naar de zolder gerealiseerd en is er ook een grote dakkapel geplaatst.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 445

Overige

Perceel oppervlakte 153

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 445

Overige

Perceel oppervlakte 153

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars