Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Fors uitgebouwde- en zeer goed onderhouden hoekwoning met garage, carport, grote tuin en energielabel A! De woning ligt in de kindvriendelijke woonwijk Schepelweijen (Dommelen) en met bossen, sportfaciliteiten en winkels op korte afstand is dit een ideale plek voor gezinnen.

Indeling

Begane grond: Binnenkomst in de hal met meterkast, toiletruimte met fonteintje en met toegang tot de gezellige woonkamer met grote ramen die zorgen voor een fijne lichtinval. De uitgebouwde woonkamer is voorzien van een zithoek aan de voorzijde en een eetgedeelte aan de achterzijde, met uitzicht op de tuin. De halfopen keuken met nette inrichting in hoekopstelling is praktisch ingericht en uitgerust met diverse inbouwapparatuur, waaronder een oven, vaatwasser, inductiekookplaat en koelkast. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich een handige bijkeuken voor extra opslag met aansluiting voor wasapparatuur en toegang tot de achtertuin. Vanuit de bijkeuken is de garage te bereiken welke is voorzien van vliering, elektrische segmentdeur en elektra. Ook ideaal als hobbyruimte aan huis!

1e verdieping: Op de 1e verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, allen voorzien van grote ramen en veel licht. De ouderslaapkamer is royaal en biedt voldoende ruimte en is voorzien van een vaste kastenwand. De geheel betegelde- en keurig nette badkamer is voorzien van een douchecabine, ligbad, meubel met wastafel en een 2e toilet (wandcloset).

Zolder: Middels vlizotrap te bereiken bergzolder, die ideaal is voor het opbergen van spullen die je niet dagelijks nodig hebt. Op de zolder is tevens de c.v.-combiketel opgesteld.

Buiten: De verrassend grote achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en biedt volop privacy. Er is een sfeervol overdekt terras waar je heerlijk van het buitenleven kunt genieten. Aan de zijkant van de woning bevindt zich een afgesloten carport. De tuin is ruim genoeg voor kinderen om te spelen, en dankzij de hoekligging heb je extra vrijheid.

Bijzonderheden: • Gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Schepelweijen (Dommelen) met basisschool, bushalte (bus naar Eindhoven) en winkelcentrum De Belleman op loopafstand. • Uitstekende ontsluiting naar Eindhoven, ASML en de High Tech Campus, met de auto middels de nieuwe N69 (10 a 15 minuten) of op de fiets binnendoor (ca. 20 minuten). • Op loopafstand van het groene Dommeldal en natuurgebied 't Heike. • Energielabel A! Volledig geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen, airco en een warmtepomp.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 461

Overige

Perceel oppervlakte 287

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 461

Overige

Perceel oppervlakte 287

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars