Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wees welkom! Dit fijne appartement met 2 slaapkamers en eigen berging ligt midden in het bruisende centrum van Valkenswaard, ideaal voor wie van een centrale locatie houdt. Het complex is goed onderhouden en voorzien van een lift.

Indeling

Begane grond: De nette entree aan de voorzijde van het complex verwelkomt je met een bellentableau en de brievenbussen. Een ruime hal met toegang tot de lift en de trapopgang. Aan de achterzijde van het complex bevindt zich de eigen separate berging, ideaal voor fietsen of andere spullen.

Het appartement (tweede verdieping): Binnenkomst in de hal met toegang tot alle vertrekken en voldoende ruimte voor een garderobe. Aan de galerij bevinden zich de 2 slaapkamers waarvan de grootste is voorzien van een vaste kastenwand. De toiletruimte is voorzien van een wandcloset en fonteintje. Aangrenzend bevindt zich de badkamer voorzien van een douche en vaste wastafel met planchet.

De woonkamer is een echte blikvanger door de grote ramen aan de voorzijde waardoor er veel natuurlijk licht in het appartement valt. Er is volop plek voor een comfortabele zithoek en een royale eethoek, perfect voor gezellige etentjes. Vanuit de woonkamer stap je zo het balkon op, hier geniet je van een ontspannen moment in de zon.

De halfopen keuken is stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. De hoekopstelling biedt veel werk- en opbergruimte en is uitgerust met inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, oven, koelkast en vaatwasser. Direct naast de keuken bevindt zich een handige bijkeuken, met de aansluiting voor wasapparatuur en de cv. combiketel.

Bijzonderheden: • Hartje centrum gelegen aan levendige winkelstraat op loopafstand van de gezellige horeca aan de Markt en de Statie en het Frans van Bestpark om de hoek. • Uitstekende aansluiting naar Eindhoven, ASML en de High Tech Campus middels het snelfietspad, HOV busvervoer en de N69. • Parkeren kan op het aangrenzend parkeerterrein. Een vergunning kost ca. € 85 per 2 jaar. • De maandelijkse servicekosten bedragen € 200,-. • Aanvaarding op korte termijn is mogelijk.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 219

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 219

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars