Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stel je eens voor, een tussenwoning met uitgebouwde tuinkamer aan de achterzijde, die wacht op een nieuwe eigenaar om het een persoonlijke touch te geven. Deze woning heeft 3 slaapkamers, een onderhoudsvriendelijke tuin en een vrijstaande stenen berging achter op het perceel.

Indeling

Begane grond: Binnenkomst in de hal met meterkast, trapopgang en toilet met fonteintje. De doorzonwoonkamer heeft het zitgedeelte aan de voorzijde en eetgedeelte met schuifpui aan de achterzijde. De dichte keuken, hoewel eenvoudig ingericht, biedt het alles wat je nodig hebt met een koelkast, vriezer, 4-pits gaskookplaat, oven en ook is hier de aansluiting voor de wasmachine en de enkele treden verdiepte kelderkast. Aan de achterzijde bevindt zich de over de volle breedte uitgebouwde tuinkamer met eveneens een schuifpui naar buiten.

1e verdieping: Overloop naar drie ruime slaapkamers, allemaal voorzien van inbouwkasten. De badkamer is betegeld en beschikt over een douchecabine en vaste wastafel.

Zolder: Via een vlizotrap bereikbare zolder, waar de c.v.-ketel (2018) is opgesteld. Door het maken van een vaste trap is het mogelijk om een 4e slaapkamer te maken op zolder.

Buiten: Onderhoudsvriendelijke-, lekker grote achtertuin met plantenborders en een terras. Achter in de tuin staat de vrijstaande stenen berging (met achterom).

Bijzonderheden: • Fantastische ligging met het Frans van Best Park en de gezellige Statie vlakbij. Het dorpscentrum en de Markt liggen ook op loopafstand • Uitstekende ontsluiting naar Eindhoven, ASML en de High Tech Campus middels de nieuwe N69 en het snelfietspad • Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing • Uitermate kindvriendelijke omgeving, op loopafstand van basisschool, peuterspeelzaal en speeltuintje

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 340

Overige

Perceel oppervlakte 195

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 340

Overige

Perceel oppervlakte 195

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars