Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op absolute toplocatie en in een groene omgeving bevindt zich deze karakteristieke vrijstaande villa. De woning biedt een unieke kans voor renovatie of zelfs nieuwbouw, waardoor het perfect is voor wie zijn eigen droomhuis wil creëren. De royale tuin grenst direct aan het Belevingspark 'De Kleine Meer' en de Eindhovensche Golf en bossen liggen op loopafstand.

Indeling

Begane grond: Middels de oprit met plaats voor meerdere auto's is de entree bereikbaar. Bij binnenkomst in de hal bevindt zich aan de linkerzijde de toiletruimte met fonteintje, meterkast en de trapopgang. Vanuit de hal is er toegang tot de kelder, keuken en de royale woonkamer van ca. 50 m². Deze lichte ruimte biedt volop mogelijkheden voor een sfeervolle indeling met een zit- en eetgedeelte. Dankzij de grote ramen geniet u hier van een prachtig uitzicht op de tuin en veel natuurlijke lichtinval. Aan de achterzijde van het eetgedeelte bevindt zich de doorgang naar de tuin.

Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de dichte keuken in wandopstelling voorzien van vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, magnetron, koelkast en vriezer. Aangrenzend de bijkeuken voor extra opslag en de aansluiting voor wasapparatuur en de opstelling cv. combiketel. Vanuit het tussenportaal met een 2e toiletruimte is de garage te bereiken, waar plek is voor één auto. Daarnaast is er een aparte, ruime tuinkamer, die perfect kan dienen als hobbyruimte of kantoor aan huis. Deze kamer biedt uitzicht en directe toegang tot de achtertuin.

1e Verdieping: De eerste verdieping biedt vijf slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft een kastenwand voor optimaal opberggemak. De kamers zijn flexibel in te richten, ideaal voor een groot gezin of om te benutten als werk- en hobbyruimtes. Ook bevindt zich hier de badkamer, voorzien van een douche, toilet en wastafel in meubel. Via één van de kamers is er toegang tot een dakterras.

Vliering: Middels vlizotrap te bereiken bergzolder. Deze ruimte kan dienen als extra bergruimte, ideaal voor seizoensgebonden spullen of hobby-opslag.

Buiten: Het perceel van 1554 m² biedt een serene plek van rust en groen. De achtertuin is omgeven door volwassen bomen en planten, wat een gevoel van volledige privacy geeft. Aan de tuinkamer bevindt zich een terras met overkapping en met een grote oprit en carport aan de voorzijde is er volop parkeerruimte voor meerdere auto's. Het ruime perceel biedt bovendien de mogelijkheid om uit te breiden of opnieuw te bouwen, ideaal voor wie een modern huis wil ontwerpen op een toplocatie. Aan het einde van de tuin grenst een klein bosperceeltje (op eigen grond) met daarop 2 eenvoudige tuinhuisjes. Dit stukje bosgrond grenst direct aan De Kleine Meer.

Bijzonderheden: • Met een perceel van 1554 m² biedt deze woning, gezien de huidige staat, een uitstekende kans voor renovatie of een complete nieuwbouwwoning, waarmee u uw eigen droomhuis kunt creëren op een toplocatie in Valkenswaard. • Koper dient rekening te houden met renovatie en modernisering. • De achtertuin direct grenzend aan Belevingspark 'De Kleine Meer' (natuurgebied, kinderboerderij), met de Eindhovensche Golf en bossen op loopafstand, biedt de woning een serene en lommerrijke woonomgeving. • Uitstekende ontsluiting naar Eindhoven, ASML en de High Tech Campus. • Op loopafstand van basisschool en Scholengemeenschap WereDi.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 174
Inhoud woonhuis 769

Overige

Perceel oppervlakte 1554

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 174
Inhoud woonhuis 769

Overige

Perceel oppervlakte 1554

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars