Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op de Kempischebaan 192 woon je aan een brede, groene straat zonder directe overburen. Ook de omgeving is top want het centrum, sportpark, bossen, basisschool en Scholengemeenschap WereDi liggen vlakbij! Deze goed onderhouden en volledig gemoderniseerde hoekwoning (blok van drie) heeft een grote eigen oprit, een garage, vier slaapkamers en een fijne tuin.

Begane grond: Eigen oprit en verzorgd aangelegde voortuin naar entree. Hal met meterkast, trapopgang, provisiekast en gemoderniseerd toilet met wandcloset. Doorzonwoonkamer met mooie tegelvloer met tegelvloer welke is voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming (gehele begane grond). Halfopen keuken met gemoderniseerde inrichting in hoekopstelling met inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, Quooker, oven en koel-/vriescombinatie. Vanuit de keuken (loopdeur) of de woonkamer (schuifpui) kom je in de verzorgd aangelegd achtertuin die op het zuidoosten is gelegen. De achtertuin biedt volop privacy en de eyecatcher is het heerlijk overdekte terras. Er is zowel toegang tot de grote garage als ook een achterom naar de eigen oprit.

1e verdieping: Overloop naar 3 slaapkamers, de badkamer en een separaat aan de overloop gelegen toilet. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een eigen balkon. De gemoderniseerde badkamer is klein maar fijn en ingericht met een badmeubel met wastafel, een inloopdouche met glazen deur en met elektrische vloerverwarming.

Zolder (2e verdieping): Middels vaste trap te bereiken voorzolder met bergruimte en opstelling van de c.v.-installatie. Voorts de 4e slaap-/hobbykamer met klein dakraam, bergruimte in de knieschotten en aansluiting voor de wasmachine.

Bijzonderheden: • Omdat het raam op zolder kleiner is dan 0,5m² wordt de ruimte op zolder niet officieel gemeten als 'woonoppervlakte' maar als 'overige inpandige ruimte'. Met een groter dakraam zou de totale woonoppervlakte 117m² bedragen. • Het huis is vanaf 2018 compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. • Energielabel B. Voorzien van dak- en vloerisolatie, HR++ beglazing en 20 zonnepanelen. • Uitstekende verbinding met Eindhoven, ASML en de High Tech Campus, o.a. middels het snelfietspad tussen Valkenswaard en Waalre. • Op loopafstand van 2 basisscholen en op slechts een paar minuten fietsen van Scholengemeenschap WereDi gelegen. Aan het einde van de straat loop je zo naar het gemeentelijk sportpark en het bosgebied tussen Valkenswaard en Waalre.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 425

Overige

Perceel oppervlakte 220

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 425

Overige

Perceel oppervlakte 220

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars