Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN BETOVEREND APPARTEMENT IN VALKENSWAARD

Welkom in jouw toekomstige appartement! Dit instapklare, ruime 3-kamerappartement op de tweede etage is een ware parel in een keurig onderhouden complex. Met een royale woonkamer, een heerlijk balkon op het westen en een nette keuken en badkamer, biedt deze woning alles wat starters, eenpersoonshuishoudens en senioren zich maar kunnen wensen. Geniet van de nabijheid van het bruisende centrum van Valkenswaard en de rustgevende natuur van de Malpie. Dit appartement heeft het allemaal!

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

- Instapklaar en ruim 3-kamerappartement: Dit appartement is direct klaar voor bewoning en biedt een zee van ruimte met een royale woonkamer en twee slaapkamers.
- Royale woonkamer en balkon:De woonkamer van circa 30 m2 is sfeervol en modern ingericht met een mooie laminaatvloer. Het balkon op het westen, voorzien van nieuwe vlondertegels, biedt een prachtig groen uitzicht.
- Nette keuken en praktische berging: De keuken is eenvoudig maar netjes, en biedt toegang tot een handige berging met aansluitingen voor was- en droogapparatuur en bergruimte.
- Twee slaapkamers: Aan de achterzijde bevinden zich een grote hoofdslaapkamer en een tweede slaapkamer die perfect dienst kan doen als logeerkamer of werk-/hobbyruimte.
- Goed onderhouden complex met voldoende parkeergelegenheid: Het complex is netjes onderhouden en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Bovendien is er een ruime berging op de begane grond.
- Energielabel C, lage servicekosten en snelle beschikbaarheid: Het appartement heeft energielabel C, beschikt over een CV-ketel uit 2017 en lage verbruikskosten. Het is snel beschikbaar, zodat je er direct kunt intrekken.

EEN UITGEBREIDE TOUR DOOR JOUW TOEKOMSTIGE THUIS

Wanneer je naar binnen stapt, word je begroet door een royale en sfeervolle woonkamer van ongeveer 30 m2, waar de moderne laminaatvloer een warme, uitnodigende sfeer creëert.  Je hebt direct toegang tot het balkon, waar je de zon kunt zien ondergaan.

Aansluitend aan de woonkamer vind je de nette keuken, die eenvoudig maar functioneel is. Hier kun je heerlijke maaltijden bereiden en tegelijkertijd genieten van het open en luchtige gevoel van de ruimte. De keuken biedt toegang tot een praktische berging, ideaal voor het opbergen van huishoudelijke apparaten en andere spullen die je liever uit het zicht hebt. De berging herbergt ook de CV-installatie en aansluitingen voor was- en droogapparatuur, wat zorgt voor extra gemak in je dagelijks leven.

Aan de rustige achterzijde van het appartement bevinden zich twee ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer is groot en comfortabel, met een nette laminaatvloer die perfect aansluit bij de rest van het interieur. Deze kamer biedt voldoende ruimte voor een kingsize bed en extra meubilair, zodat je je eigen persoonlijke oase kunt creëren. De tweede slaapkamer is ideaal voor logees of kan worden omgetoverd tot een gezellige werk- of hobbyruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De badkamer is voorzien van een ligbad en een wastafelmeubel, wat een gevoel van luxe en comfort toevoegt aan je dagelijkse routine.  Daarnaast is er een aparte toiletruimte met een fonteintje, wat bijdraagt aan het gemak en comfort van je nieuwe woning.

Dit appartement is gelegen in een goed onderhouden complex, dat beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het vinden van een plek voor je auto. Op de begane grond vind je een ruime berging, perfect voor het opbergen van fietsen, gereedschap of andere spullen.

Met energielabel C, een CV-ketel uit 2017 en lage verbruikskosten, hoef je je geen zorgen te maken over hoge energierekeningen. De lage servicekosten maken dit appartement nog aantrekkelijker, en omdat het snel beschikbaar is, kun je er direct intrekken en beginnen met genieten van alles wat het te bieden heeft.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

Dit instapklare 3-kamerappartement op de tweede etage biedt een royale woonkamer en een balkon op het westen. De nette keuken en badkamer maken dit appartement compleet. Gelegen op loopafstand van het centrum van Valkenswaard, biedt dit goed onderhouden complex voldoende parkeergelegenheid en een ruime berging op de begane grond. Met energielabel C, lage servicekosten en snelle beschikbaarheid, is dit appartement een ideale keuze voor starters, eenpersoonshuishoudens en senioren.

SOCIAL MEDIA POST

Ontdek jouw nieuwe thuis! 

Betreed dit instapklare, ruime 3-kamerappartement in het hart van Valkenswaard. Met een royale woonkamer, een balkon op het westen en een nette keuken en badkamer, is dit de perfecte woning voor starters, eenpersoonshuishoudens en senioren. Geniet van de nabijheid van het bruisende centrum en de rustgevende natuur van de Malpie. Dit goed onderhouden complex biedt voldoende parkeergelegenheid en een ruime berging op de begane grond. Met energielabel C, lage servicekosten en snelle beschikbaarheid, kun je direct intrekken en je droomleven beginnen! ??

#NieuwThuis #Valkenswaard #Wooncomfort #Instapklaar #Droomwoning #Appartement #TeKoop #Makelaars #Woningmarkt

Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging via onze website!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 68
Inhoud woonhuis 253

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 68
Inhoud woonhuis 253

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij