Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Rust, ruimte en vrijheid ontmoeten elkaar op dit prachtige perceel van ruim 2.500 m². Het parkachtig uitzicht gecombineerd met een ligging op slechts enkele minuten van het centrum van Son en Breugel completeren dit aanbod. Op het perceel staat een villa met 6 slaapkamers, een werkkamer én een hobbyruimte. Deze vrijstaande woning biedt een zee van ruimte en is geheel naar eigen smaak af te werken. Behalve een losstaande garage beschikt de woning ook nog over een dubbele inpandig te bereiken garage. Kortom een woning met een tal van mogelijkheden! Het geheel is gelegen in de kleinschalige en rustige villawijk ’t Zand. Ontdek zelf waarom dit dé woonlocatie van uw dromen zou kunnen zijn! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging.

Indeling Begane grond De begane grond bestaat uit diverse vertrekken en is bereikbaar middels de trap. De verdieping bestaat uit de volgende ruimtes: een portaal, diverse opbergruimtes, een hobby-/biljartruimte met tegelvoer en sfeervolle open haard, een wijnkelder (ook als panic room te gebruiken), een stookruimte, een wasruimte, een werkkamer, een tweede badkamer alsmede een dubbele garage.

Eerste verdieping Entree aan de voorzijde van de woning. Binnenkomst in de hal welke is voorzien van een tegelvloer en garderobe. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet, de woonkamer en een slaapkamer. Woonkamer met vloerbedekking, gashaard en een zeer fraai uitzicht op de achtertuin. Via een schuifdeur is de eetkamer bereikbaar. Ook vanuit de eetkamer heeft u een fraai uitzicht op de achtertuin. Via een schuifpui heeft u toegang tot het terras welke is voorzien van een zonneluifel. De eetkamer beschikt eveneens over vloerbedekking. Via een portaal zijn zowel de keuken als de slaapvleugel te bereiken. Keuken met tegelvloer, een eenvoudig keukenblok in U-opstelling en een prachtig uitzicht op de voortuin. Gang met inbouwkasten geeft toegang tot maar liefst 5 slaapkamers en de badkamer. Gemoderniseerde badkamer met wandcloset, inloopdouche, wastafel in meubel en een praktische opbergkast.

Garage Dubbele inpandig te bereiken garage met twee stalen kanteldeuren (elektrisch bedienbaar). Ook is er een waterpunt aanwezig in deze ruimte. Op het perceel is ook nog een separate garage aanwezig met stalenkanteldeur. Deze garage is bereikbaar via de oprit aan de zijkant van het perceel.

Tuin Zeer fraaie en groene voor- en achtertuin met een lommerrijke uitstraling en een parkachtig uitzicht aan de achterzijde. De oprijlaan biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein en geeft toegang tot de dubbele garage alsmede een fietsenberging. De fietsenberging is toegankelijk via een stalenkanteldeur aan de rechterzijde van de oprit. De achtertuin is gelegen op het zuiden. De villa heeft een beschutte ligging met een prachtige tuin waarin maximaal van rust en vrijheid kunt genieten. Diverse terrassen bieden de mogelijkheid om op elk gewenst moment van de dag te genieten van de zon. Een tweede oprit aan de linkerzijde van het perceel geeft toegang tot de tuin een extra, in het talud gebouwde, garage.

Ligging De villa is gelegen in de kleinschalige en rustige villawijk ’t Zand. Een mooie locatie welke de perfecte balans biedt tussen rustig wonen met volop privacy aan de ene kant en het levendige dorpscentrum in de nabije omgeving. Het centrum van Son & Breugel met haar voorzieningen, scholen en sportvoorzieningen liggen binnen handbereik. Ook uitvalswegen naar de A50 en A2 liggen op korte afstand.

Bijzonderheden - Het betreft een riante villa met dubbele inpandige garage én losstaande garage; - de woning is beschut gelegen en geniet van veel privacy. - het geheel is gelegen op een royaal perceel met een schitterende parkachtige tuin; - de woning heeft maar liefst 6 slaapkamers, een werkkamer en een hobbyruimte. Kortom: de ideale woning voor een gezin; - het centrum van Son & Breugel is op loopafstand gelegen. Alle gewenste voorzieningen liggen dus binnen handbereik; - de C.V.-ketel dateert vermoedelijk uit ca. 2005 - glasvezelaansluiting aanwezig; - een koper dient rekening te houden met opknap- en moderingswerkzaamheden. - Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging zodat u met eigen ogen de potentie van de woning kunt waarnemen. Ontdek zelf waarom dit dé woonlocatie van uw dromen zou kunnen zijn! Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of voor het plannen van een afspraak.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 311
Inhoud woonhuis 1301

Overige

Perceel oppervlakte 2512

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 311
Inhoud woonhuis 1301

Overige

Perceel oppervlakte 2512

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems