Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de gewilde wijk "Akert" ligt deze tussenwoning met een vrij en groen uitzicht aan de voorzijde. Met vier slaapkamers een ideale basis voor het hele gezin met een diepe achtertuin en daarmee voor nu of in de toekomst ook nog uitbouwmogelijkheden.

Indeling:

Begane grond

Hal met meterkast, toiletruimte en trapopgang met bergruimte. Vanuit de hal toegang tot de keuken en de woonkamer. Doorzonwoonkamer met veel licht en zicht op de achtertuin en een vrij zicht aan de voorzijde. De keuken heeft een nette inrichting in wandopstelling met onder meer een koelkast, gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken toegang tot de tuin.

Eerste verdieping

Aan de overloop grenzen drie volwaardige slaapkamers (allen met inbouwkast) en een in 2020 vernieuwde badkamer aan de voorzijde. De badkamer is uitgerust met een hangcloset, wastafelmeubel en inloopdouche.

Tweede verdieping

Middels vaste trap bereikbare zolderverdieping met voorzolder en slaapkamer 4.

Tuin

Diepe achtertuin op het westen met veel privacy vanwege het groen en omdat de bebouwing aan de achterzijde verder weg is gelegen.

Bijzonderheden

- Spouwmuren zijn in 2023 geïsoleerd met EPS parels - Fijne, groene woonwijk met basisschool en op korte afstand van centrum en natuur - Prettige ligging aan zowel voor- als achterzijde - Geldrop heeft een erg goede verbinding met Eindhoven en beschikt over een NS-station

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 348

Overige

Perceel oppervlakte 182

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 348

Overige

Perceel oppervlakte 182

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars