Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan een rustig hofje gelegen fijne en uitgebouwde woning Het huis is keurig onderhouden en functioneel maar vraagt wel om wat cosmetische aanpassingen. De flinke leefruimte, 4 goede slaapkamers en de fijne tuin vormen daarmee een perfecte basis voor jou nieuwe thuis.

Indeling: begane grond: entree via een afgesloten voortuin; hal met tegelvloer en meterkast; toilet met daglicht, hangcloset en fonteintje; lichte woonkamer van ongeveer 35 m2 met tegelvloer en trapkast; dichte en uitgebouwde keuken van ruim 9 m2 (die door het verwijderen van het deurkozijn open gemaakt kan worden) met een eenvoudige keukeninrichting met rvs aanrechtblad, spoelbak inbouw gaskookplaat en kastruimte. Doordat er 2 ramen in de keuken zijn kan je hier een heerlijke inbouwkeuken met aanrecht onder het raam plaatsen.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer; slaapkamer 1 van ruim 13 m2 aan de achterzijde; slaapkamer 2 van 12 m2 aan de voorzijde : slaapkamer 3 van 6 m2 aan de achterzijde. Alle slaapkamers hebben dezelfde laminaatvloer; geheel betegelde badkamer met douche cabine, badkamer meubel met wastafel en spiegel plus een 2e toilet (hangcloset).

2e verdieping; via vaste trap bereikbare voorzolder met groot dakraam, aansluiting wasmachine en stookruimte het HR CV ketel (2013); zolderslaapkamer van ongeveer 9 m2 met dakkapel, een groot dakraam en schuifdeuren naar een bergruimte.

De achtertuin is bestraat en heeft een klein gazon plus een prima tuinafscheiding met de buren. De ruime berging zorgt voor de begrenzing van het perceel en is 12 m2 met een deur naar de achterom

Bijzonderheden: *de woning heeft 6 zonnepanelen (2023) die gehuurd zijn. *woning is geïsoleerd in vloer, spouw en kap. Vrijwel overal dubbel glas (muv dakkapel): Energielabel B *NS station op loopafstand. Gunstige ligging tov voorzieningen zoals sportvoorzieningen en het centrum van Geldrop. Het centrum van Eindhoven ligt op nog geen 15 minuten fietsen afstand. *kindvriendelijke woonomgeving

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 411

Overige

Perceel oppervlakte 155
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 411

Overige

Perceel oppervlakte 155
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA