Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INLEIDING

Welkom bij deze charmante bungalow in de geliefde wijk Coevering in Geldrop! Deze woning is perfect voor eenpersoonshuishoudens, senioren, stellen en iedereen die levensloopbestendig wil wonen. Gelegen aan een rustige doodlopende straat met voldoende parkeergelegenheid, biedt deze woning een serene en veilige leefomgeving. Met een sfeervolle patiotuin en een praktische indeling, kun je dit huis helemaal naar eigen smaak moderniseren. En dat alles op loopafstand van Winkelcentrum Coevering en op fietsafstand van het bruisende centrum van Geldrop en de prachtige Strabrechtse Heide.

HOOFDKENMERKEN

- Rustige ligging: Aan een doodlopende straat met voldoende parkeergelegenheid.
- Ruime woonkamer: Uitgebouwde woonkamer met veel lichtinval.
- Functionaliteit: Keuken in wandopstelling, badkamer, toilet en 2 slaapkamers (momenteel 1 als berging in gebruik).
- Buitenruimte: Sfeervolle patiotuin en nabijgelegen berging.
- Modernisatie: Volledig naar eigen wens in te delen en af te werken.
- Energiezuinig: Energielabel B en voorzien van airconditioning.
- Ideale locatie: Nabij Winkelcentrum Coevering met supermarkt, bakker, apotheek en diverse winkels. Centrum van Geldrop en natuurgebieden, zoals de Strabrechtse Heide, op fietsafstand. Goede verbinding met openbaar vervoer en uitvalswegen.

Bij binnenkomst word je begroet door een uitgebouwde woonkamer, een oase van licht en ruimte. Hier kun je jouw persoonlijke touch toevoegen aan de inrichting en wellicht een knusse leeshoek creëren. De keuken, in praktische wandopstelling, biedt alle mogelijkheden om culinaire hoogstandjes te bereiden.

Deze woning beschikt over twee slaapkamers, waarvan één momenteel als berging wordt gebruikt. Hierin schuilt het potentieel voor een comfortabele logeerkamer of een inspirerende thuiswerkplek. Wat je ook voor ogen hebt, deze ruimte kan het bieden.

De badkamer en het toilet zijn functioneel, maar bieden de kans om ze helemaal naar jouw smaak te moderniseren met bijvoorbeeld een luxe inloopdouche, moderne tegels en sfeervolle verlichting, helemaal afgestemd op jouw wensen.

En dan de patiotuin! Een klein paradijsje waar je in alle privacy kunt genieten van een kop koffie. De nabijgelegen berging biedt extra opslagruimte voor je tuinspullen en fietsen.

Met een energielabel B en airconditioning is het comfort in deze woning gegarandeerd. Je zult niet alleen genieten van een aangenaam binnenklimaat, maar ook van lagere energiekosten.

De ligging van deze woning is werkelijk ideaal. Winkelcentrum Coevering met zijn uitgebreide aanbod aan winkels ligt op een steenworp afstand. Of je nu een boodschap moet doen bij de supermarkt, een vers brood wilt halen bij de bakker, of medicijnen nodig hebt van de apotheek; alles is binnen handbereik. Voor een uitgebreider winkelaanbod en een avondje uit kun je terecht in het centrum van Geldrop, dat op fietsafstand te bereiken is.

Voor de natuurliefhebbers is de nabijheid van de Strabrechtse Heide een groot pluspunt. Dit uitgestrekte natuurgebied biedt talloze wandel- en fietsmogelijkheden, ideaal voor een zondagse uitstap of een dagelijkse wandeling om even helemaal tot rust te komen.

SAMENVATTING IN 100 WOORDEN

Deze geweldige bungalow in de wijk Coevering in Geldrop is ideaal voor eenpersoonshuishoudens, stellen en senioren. De woning ligt aan een rustige doodlopende straat met voldoende parkeergelegenheid. Binnen tref je een ruime uitgebouwde woonkamer, een keuken in wandopstelling, badkamer, toilet en twee slaapkamers (momenteel één als berging in gebruik). De sfeervolle patiotuin en nabijgelegen berging maken het plaatje compleet. De woning dient gemoderniseerd te worden en biedt volop potentieel om naar eigen wens ingedeeld en afgewerkt te worden. Met energielabel B, airconditioning en een ligging dichtbij Winkelcentrum Coevering, het centrum van Geldrop en natuurgebieden, is dit een buitenkans!



RUSTIGE LIGGING

Deze woning ligt aan een rustige doodlopende straat, wat zorgt voor een serieuze vermindering van verkeerslawaai en een veilige omgeving voor bewoners van alle leeftijden. Dankzij de vele beschikbare parkeerplaatsen hoef je je nooit zorgen te maken over waar je je auto moet parkeren. Het gevoel van thuiskomen begint al zodra je de straat inrijdt.

RUIME WOONKAMER

De uitgebouwde woonkamer is een licht en uitnodigende ruimte, perfect voor zowel ontspanning als vermaak. Met voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek en eethoek, biedt deze woonkamer talloze mogelijkheden voor persoonlijke inrichting en decoratie. Grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de ruimte nog ruimtelijker aanvoelt.

FUNCTIONALITEIT

Deze bungalow is niet alleen charmant, maar ook praktisch ingericht. De keuken in wandopstelling is efficiënt en biedt voldoende opberg- en werkruimte. De woning beschikt over een functionele badkamer en een apart toilet. Met twee slaapkamers, waarvan één momenteel als berging wordt gebruikt, heb je volop mogelijkheden om de ruimtes naar eigen wens in te delen.

BUITENRUIMTE

De sfeervolle patiotuin is een echt pareltje. Het is de perfecte plek om te ontspannen, te genieten van een kop koffie in de ochtend of een gezellige barbecue te houden met vrienden en familie. De nabijgelegen berging biedt extra opslagruimte voor je tuinspullen, fietsen en meer, wat bijdraagt aan een opgeruimde en georganiseerde leefomgeving.

MODERNISATIE

Deze woning biedt een unieke kans om een karaktervol huis helemaal naar jouw smaak te moderniseren en in te richten. Of je nu droomt van een moderne badkamer, een nieuwe keuken of een complete make-over, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met een beetje creativiteit en inzet kun je dit huis omtoveren tot jouw perfecte thuis.

ENERGIEZUINIG

Met een energielabel B is deze woning niet alleen comfortabel, maar ook energiezuinig. De aanwezige airconditioning zorgt voor een aangenaam binnenklimaat, zowel in de zomer als in de winter. Dit betekent lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk, wat bijdraagt aan een duurzame leefstijl.

IDEALE LOCATIE

De ligging van deze woning is simpelweg ideaal. Op loopafstand vind je Winkelcentrum Coevering, met een supermarkt, bakker, apotheek en diverse andere winkels. Het bruisende centrum van Geldrop en de prachtige natuur van de Strabrechtse Heide liggen op fietsafstand. Bovendien zijn openbaar vervoer en uitvalswegen gemakkelijk bereikbaar, waardoor je snel en efficiënt naar andere bestemmingen kunt reizen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 63
Inhoud woonhuis 224

Overige

Perceel oppervlakte 94
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 63
Inhoud woonhuis 224

Overige

Perceel oppervlakte 94
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij