Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Uniek en zeer luxe afgewerkt penthouse op de 2e en 3e verdieping met een groot dakterras van 67 m2 en 2 slaapkamers. Doordat het een hoekappartement is heb je heel veel daglicht. De kleinschaligheid (slechts 6 appartementen), de bijbehorende garage plus een berging en de ligging vlak bij het centrum van Geldrop, het NS station en uitvalswegen maken dit beslist een bijzonder appartement.

INDELING:

Begane grond: Centrale entree met bellenplateau (videofoon installatie), brievenbussen. Het appartement dat op de 2e en 3e woonlaag is gelegen, met de lift of de trappen bereikbaar. Op iedere verdieping zijn slechts 2 appartementen.

APPARTEMENT: woonlaag: Ruime hal met plafond voorzien van inbouwspots en videofoon installatie; toilet met hangcloset en fonteintje; bergkast met HR CV combi ketel (2023); dubbele deuren naar de lichte en gezellige living van ruim 41 m2 bestaande uit een woonkamer en aansluitende halfopen keuken. De L-woonkamer ligt aan de straatzijde en is ongeveer 34 m2 groot, heeft een gas gestookte sfeer haard (met afstandsbediening), een airco unit en inbouwspots. De keuken heeft een luxe keukeninrichting in hoekopstelling met PVC vloer en is voorzien van een rvs spoelbak, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, koelkast, vrieskast en veel praktische berg- en laderuimte. Het aangrenzend balkon ligt op het noordwesten, is ruim 5 m2 groot en heeft een houten vloerafwerking en is bovendien afsluitbaar met glazen schuiframen waardoor het in de koelere en natte perioden perfect bruikbaar is als serre. De terrasverwarming met afstandsbediening zorgt voor extra comfort.

Vanuit de hal is het luxe "master appartment" bereikbaar. Deze is "custum made" voor de huidige eigenaar en combineert de functies slapen, baden en kleden op een ruime 30 m2. Het riante slaapdeel heeft een ingebouwde kasten en een half open verbinding met de luxe badkamer die voorzien is van een ligbad (whirlpool); een groot badkamer meubel met 2 ingebouwde wastafels laden en spiegelkast en een luxe douche/stoom cabine met onder meer een regendouche. En....om alles top af te maken is met een schuifdeur de inloopkast bereikbaar. Op een fraaie manier verbind het plafond (met een goed lichtplan) de ruimtes. En....natuurlijk ook hier een airco unit.

verdieping: Via de trap is een multifunctionele ruimte van 24 m2 met laminaatvloer en inbouwkastenwand bereikbaar met rondom glasgevels waardoor er een direct contact is met het riante dakterras. Mede doordat er op deze verdieping een extra pantry is kan deze verdieping op vele manieren gebruikt worden. Een extra slaapkamer, een werkkamer, een hobbyruimte? Aan jou de keuze. En natuurlijk spreekt het dakterras tot de verbeelding. Dit ligt in een U-vorm rondom de serre waardoor je altijd van de zon, maar ook van lekkere schaduwplekjes tijdens hete zomers, kunt genieten.

Direct naast het gebouw liggen de garageboxen. De laatste garagebox behoort bij dit appartement en heeft een nieuwe elektrische garagedeur met afstandsbediening. Daarnaast is er ook nog een aparte berging die bij het appartement hoort.

BIJZONDERHEDEN: - erg luxe "hotel chique" afwerking - de woning is volledig geïsoleerd - airco units in woonkamer en slaapkamer met speciale filters met luchtreiniging. - op een aantal plekken zijn zonnescreens geplaatst - het dakbedekking van de woonlaag (dus het dakterras) wordt op korte termijn vervangen waardoor de houten planken afwerking verwijderd wordt en niet terug geplaatst wordt. Koper zal zelf voor een eventuele afwerking moeten zorg dragen. - airco in woonkamer aanwezig. - servicekosten bedragen € 238,- per maand - veel recreatief groen in de directe omgeving evenals een Albert Heijn supermarkt. - Geldrop beschikt over een perfect voorzieningenniveau. Het centrum heeft een gezellig horeca plein, bibliotheek, ziekenhuis en talloze winkels. Verder is er een middelbare school en een NS station. Het centrum van Eindhoven ligt op nog geen kwartier fietsen. Voor de deur ligt een busstation met een directe verbinding naar Eindhoven.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 374

Overige

Perceel oppervlakte 24

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 374

Overige

Perceel oppervlakte 24

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA