Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nu in de verkoop bij ERA Focus makelaars (Bas Simons), deze charmante twee-onder-een-kapwoning met grote garage, ruim perceel en dat allemaal gelegen in een van de mooiste lanen van Geldrop op loopafstand van het gezellige centrum, NS station en uitvalsweg richting Eindhoven.

WAT ER OPVALT AAN DE WONING: - Kluswoning. Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten. Omdat er niemand meer in de woning woont is er geen lijst van zaken en geen vragenlijst deel B. Koper heeft de keuze om de woning bouwtechnische te laten keuren en/of een aannemer mee te nemen naar de bezichtiging. - Aanvulling op het vorige; omdat er niemand in de woning woont, zal verkoper een niet-zelfbewoningsclausule in de koopakte zetten. Daarnaast zal er een As is where is clausule in de akte komen te staan. Makelaar zal dit tijdens de bezichtiging uitleggen wat dit voor u inhoudt. - Woning met veel potentie om er je eigen droomwoning van te maken. - Vrijstaande garage met kap. - Perceel van maar liefst 385m2 zonder bebouwing achter het perceel.

INDELING: Begane grond:

HAL: Via een ruime oprit waar 3 auto`s op kunnen staan bereik je de voordeur en daarna bij binnenkomst de hal. In de hal bevindt zich de meterkast (oude meterkast met 4 groepen en 1 aardlekschakelaar), trapopopgang, trapkast en toegang tot de woonkamer en woonkeuken.

WOONKAMER: Doorzonwoonkamer met houten balkenvloer met een houtenparketvloer als afwerking, behangen wanden, dichtgemaakte schouw en toegang tot de woonkeuken. Alle kozijnen zijn van hout en voorzien van enkel en/of dubbel glas.

WOONKEUKEN: Ruime woonkeuken met rechte opstelling voorzien van mdf aanrechtblad, 4-pits gaskookplaat, spoelbak, inbouw vaatwasser, koelkast en magnetron. Vanuit de keuken bereik je de ruimte waar de douche, toilet en extra slaapkamer is gesitueerd.

DOUCHE, TOILET EN SLAAPKAMER: De inloopdouche is in 2022 gebouwd en voorzien van fraaie vloer en wandtegels. Deze ruimte beschikt natuurlijke ventilatie doormiddel van uitzetraam. Ook de toiletruimte is in 2022 gebouwd en voorzien van een hangcloset en voormelde fraaie wand en vloertegels. Stookruimte/wasruimte ligt naar de doucheruimte en hier bevindt zich een boiler (2022) en aansluitingen voor de wasmachine en droger. Achterin ligt een ruime slaapkamer voorzien van houten kozijn met dubbel glas en met vloerbedekking afgewerkte vloer.

Eerste verdieping: Overloop met toegang tot badkamer, inbouwkast en een drietal slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking, houten schroten plafond, houten kozijnen met enkel glas en behangen wanden. Badkamer aan de voorzijde van de woning voorzien van tegelvloer, staande toilet, wastafel, douchecabine en hout kozijn met enkel glas.

VLIERING: Bergvliering die op dit moment gebruikt wordt als bergruimte (hoogte vloer tot nok van het dak is laag). Mocht je deze bergruimte willen gebruiken als woonruimte (slaapkamer) dien je rekening te houden dat de nok verhoogd moet worden (zie buren).

TERREINAFWERKGIN EN GARAGE: Ruime diepe tuin met diverse borders, gazon, grondbeplanting en op het westen gesitueerd. Garage met kap, gebouwd in spouw en voorzien van verwarming en elektra.

* Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 397

Overige

Perceel oppervlakte 358

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 397

Overige

Perceel oppervlakte 358

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA