Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

DE PERFECTE THUISBASIS VOOR JONGE GEZINNEN EN STARTERS

In de rustige en kindvriendelijke woonwijk “Oranjeveld” wacht een betoverende kans op jou. Dit prachtige woonhuis biedt niet alleen een ideale locatie, maar ook een heerlijke leefomgeving voor jou en je gezin. Met zijn strategische ligging, moderne voorzieningen en charmante uitstraling is dit huis meer dan alleen een plek om te wonen; het is een toevluchtsoord van rust en comfort.

Oranjeveld is een rustige en goed gevestigde woonwijk, op loopafstand van basisscholen, middelbare scholen, supermarkten en openbaar vervoer. Met gemakkelijke toegang tot de A67 en nabijgelegen steden als Eindhoven en Helmond, is deze locatie ideaal voor forenzen.

INDELING 

Binnen biedt de woning een praktische lay-out met een ruime woonkamer, een functionele keuken en vier slaapkamers, waarvan één op zolder. Bij binnenkomst in de hal vind je de meterkast, een toilet met fonteintje en de trapopgang naar de eerste verdieping, met daaronder een handige trapkast. De woonkamer is ruim en licht dankzij de grote ramen aan zowel de voor- als achterzijde. De keuken, gelegen aan de achterzijde, is voorzien van een praktische hoekopstelling en biedt toegang tot de achtertuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, allemaal goed bemeten en voorzien van grote ramen. De moderne badkamer is ruim en beschikt over een wastafelmeubel, zwevend toilet en een ligbad. Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping, waar zich nog een ruime vierde slaapkamer bevindt, voorzien van een groot Velux dakraam. Zowel op de slaapkamer als op de voorzolder is er extra opbergruimte beschikbaar in de vorm van knieschotten en ingebouwde kastruimte. Op de voorzolder vind je tevens de berging met de cv-opstelling en aansluiting voor de wasapparatuur.

TUIN

De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met bestrating en gazon, perfect voor ontspanning en buitenactiviteiten. Een vrijstaande stenen berging biedt ruimte voor opslag van tuinbenodigdheden en fietsen.

KORTOM

Dit huis in de wijk "Oranjeveld" biedt niet alleen een fantastische leefomgeving, maar ook een kans om een droomleven te creëren voor jou en je gezin. Met zijn perfecte locatie, moderne voorzieningen en gezellige sfeer is dit huis klaar om jouw thuis te worden. Wacht niet langer, plan vandaag nog je bezichtiging en ontdek de mogelijkheden die dit huis te bieden heeft!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 375

Overige

Perceel oppervlakte 147

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 375

Overige

Perceel oppervlakte 147

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij