Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Simon Vestdijkstraat 6, 4942 DM Raamsdonksveer

Mooi en rustig gelegen twee onder een kapwoning met flinke tuin, garage en eigen oprit.

Deze woning is gelegen in een zeer gewilde woonwijk in Raamsdonksveer en is gebouwd in een moderne woonstijl, op een zeer fraaie en moderne wijze verbouwd, voorzien van isolerende beglazing en is volledig geïsoleerd. De woning heeft een eigen oprit met de mogelijkheid om twee auto’s te parkeren. Tevens is er ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Deze woning laat zich het beste omschrijven als: luxe, modern en zeer fraai!!

De grootste pluspunten van deze leuke woning zijn:

- De woning staat op een perceel van 241m² - Is voorzien van een woonoppervlakte van 126m² - Heeft een inhoud van ca. 550m3. - Het bouwjaar van de woning is 1992 - Nieuwe luxe keuken 2023 - Nieuwe zeer luxe badkamer 2023 - Fraaie moderne nieuwe woonkamer met vloerverwarming - Geheel gemoderniseerd en instap-klaar

Globale indeling van de woning:

Begane grond: Entree/hal met meterkast, moderne toiletruimte (2023) met wandcloset en trapopgang. Vanuit de hal toegang tot de sfeervolle L-vormige woonkamer. De woonkamer heeft door de grote raampartijen een heerlijke lichtinval. De woonkamer is voorzien van prachtige visgraat motief PVC vloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Het plafond is mooi afgewerkt met inbouwspots. Aan de achterzijde is de woning voorzien van openslaande tuindeuren met toegang tot de achtertuin.

De geheel vernieuwde keuken is aan de voorzijde gesitueerd. Deze is in hoekopstelling opgesteld en voorzien van een prachtige sfeervol vormgegeven kookeiland met ingebouwde afzuigunit. De keuken is onder andere voorzien van een combi-oven, koelkast en vriezer, kokend water kraan en vaatwasser. De gehele begane grond straalt kwaliteit, luxe en rust uit.

1e Verdieping: De geheel eerste verdieping is eveneens gemoderniseerd en vanaf de overloop is er toegang tot 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De geheel vernieuwde (2023) en moderne badkamer is zeer royaal en voorzien van alle luxe en ruimte. De badkamer beschikt over twee wastafel meubels, wandcloset toilet, fraai vrijstaand ligbad, een douchecabine en vloerverwarming. Verder is de afwerking van de badkamer hoogwaardig en is er een aparte en zeer praktische bergruimte bereikbaar. Aan de voorzijde bevinden zich twee slaapkamers en aan de achterzijde vinden we de grootste slaapkamer. De slaapkamer aan de achterzijde is tevens voorzien van een zeer royale inloopkledingkast en alle slaapkamers zijn fraai en modern afgewerkt en heerlijk licht en ruim.

2e Verdieping: Middels vaste trap te bereiken zolderkamer met fraaie aftimmeringen en verzorgde en keurige nette afwerking en uitstraling. Deze verdieping is voorzien van een groot Velux dakraam, bergkasten, en een speciaal werkblad met extra kasten met daarin de aansluiting voor de was-apparatuur. Daarnaast zijn er diverse vaste kasten gemaakt met onder andere de opstelling van de HR combiketel uit 2015.

Tuin: Nette geheel omsloten achtertuin met eigen achterom. De zeer kindvriendelijke en privacy biedende tuin is gelegen op het zuidoosten met gras en terras.

Voor de dagelijkse voorzieningen kun je in het eigen dorp terecht. Door de ideale ligging van de wijk zit u dichtbij uitvalswegen en bent u overal snel ter plekke.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 550

Overige

Perceel oppervlakte 241
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 550

Overige

Perceel oppervlakte 241
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek