Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

DROMEN WORDEN WERKELIJKHEID

Welkom in je toekomstige droomhuis! Deze unieke, volledig gerenoveerde jaren '30 woning biedt de perfecte balans tussen nostalgie en modern comfort. Ideaal voor jonge gezinnen en tweepersoonshuishoudens die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische woning. Geniet van de ruime indeling, de hoogwaardige afwerking en de schitterende groene tuin. Hier ben je verzekerd van een comfortabel en luxueus leven.

HOOGLICHTEN VAN DE WONING

Jaren '30 charme ontmoet modern comfort: Deze woning heeft een complete metamorfose ondergaan waarbij de klassieke jaren '30 stijl prachtig samengaat met hedendaags wooncomfort.
Hart van het huis: Een adembenemende keuken die het middelpunt van de woning vormt. Aan de voorzijde vind je een gezellige eetkamer, terwijl de achterkant een schitterend uitgebouwde zitkamer herbergt.
Ruimte voor iedereen: Maar liefst vier slaapkamers, waaronder drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een prachtige masterbedroom op de tweede verdieping.
Tuinparadijs: Een fraai aangelegde en verrassend ruime tuin, perfect voor gezellige zomeravonden en speeldagen met de kinderen.
Energielabel C: Al energiezuinig en nog volop mogelijkheden om verder te verduurzamen, voor wie nog een stapje extra wil doen voor het milieu en de portemonnee.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stap binnen in deze prachtige woning en laat je verrassen door de perfecte harmonie van klassieke elegantie en moderne gemakken. Bij het betreden van de woning word je verwelkomd door een sfeervolle hal met authentieke details zoals glas-in-loodramen en originele tegels. Direct vanaf het eerste moment voel je de warme, uitnodigende ambiance die deze woning uitstraalt.

De keuken, het kloppende hart van het huis, is een ware eyecatcher. Uitgerust met de nieuwste apparatuur en afgewerkt met hoogwaardige materialen, biedt het zowel functionaliteit als esthetiek. Denk aan koken met vrienden terwijl de kinderen aan de voorkant in de eetkamer hun huiswerk maken of aan de achterkant in de zitkamer een film kijken. De ruimte is zo ontworpen dat elke hoek een eigen unieke sfeer heeft.

Op de eerste verdieping wachten drie prachtige slaapkamers op je, elk met voldoende ruimte en daglicht. Deze kamers bieden tal van mogelijkheden, van kinderkamers tot thuiskantoren of hobbyruimtes. De badkamer op deze verdieping is modern en stijlvol, met zowel een inloopdouche als een ligbad, ideaal voor een ontspannen avond na een drukke dag.

De tweede verdieping is geheel gewijd aan de masterbedroom. Deze kamer is een waar toevluchtsoord, ruim en licht, met voldoende opbergruimte en een prachtig uitzicht over de omgeving. Hier zul je elke ochtend met een glimlach wakker worden.

De tuin is een oase van rust en ruimte. Kinderen kunnen hier veilig spelen terwijl jij geniet van een kopje koffie op het terras of een boek leest in de schaduw van een boom. De tuin is zo ontworpen dat hij onderhoudsarm is, zodat je meer tijd hebt om van je woning te genieten.

Met een woonoppervlakte van 155 m2 en een perceeloppervlakte van 321 m2, biedt deze woning alle ruimte die je nodig hebt. Daarnaast is er een energielabel C, wat betekent dat de woning al energiezuinig is, maar er zijn nog voldoende mogelijkheden om verder te verduurzamen, bijvoorbeeld door het plaatsen van zonnepanelen of het plaatsen van een hybride warmtepomp.

HIGHLIGHTS IN DETAIL

Deze woning combineert de charme van de jaren '30 met modern comfort. De prachtige keuken is het middelpunt, met een aangename eetkamer aan de voorzijde en een fraaie zitkamer aan de achterzijde. Er zijn vier slaapkamers, drie op de eerste verdieping en een schitterende masterbedroom op de tweede verdieping. De tuin is ruim en fraai aangelegd. De woning heeft energielabel C, met mogelijkheden voor verdere verduurzaming.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 155
Inhoud woonhuis 597

Overige

Perceel oppervlakte 321

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 155
Inhoud woonhuis 597

Overige

Perceel oppervlakte 321

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond

Wooninfluencers

Laden..