Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INTRODUCTIE: JE IDEALE START OP DE WONINGMARKT

Droom je van je eigen plekje? Deze verrassend ruime tussenwoning in een prima buurt biedt alles wat je nodig hebt voor een vliegende start op de woningmarkt. Gelegen in een rustige straat, met alle voorzieningen binnen handbereik, is deze woning ideaal voor starters. Met maar liefst vier slaapkamers, een nette keuken, en een fijne tuin met dubbele berging, is dit huis echt een buitenkans. Klaar om jouw woondroom waar te maken?

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Verrassend ruime tussenwoning: Met een woonoppervlakte van 116m² biedt deze woning meer ruimte dan je zou verwachten.
Prima buurt, rustige straat: Geniet van de rust terwijl je toch dichtbij alle voorzieningen bent, ideaal voor een fijne woonbeleving.
Vier slaapkamers: Deze woning biedt volop ruimte voor jouw gezin of een thuiskantoor.
Nette keuken: De moderne en goed onderhouden keuken nodigt uit om heerlijke maaltijden te bereiden.
Badkamer met mogelijkheden: Personaliseer de badkamer naar eigen wens en maak er jouw eigen spa van.
Fijn tuintje met dubbele berging: Perfect voor zomerse barbecues en voldoende opslagruimte voor je spullen.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Welkom in deze charmante tussenwoning, een verborgen parel in een gezellige en rustige straat. Zodra je de woning betreedt, voel je meteen de ruimte en het comfort. De royale entree leidt je naar een lichte en luchtige woonkamer, die uitnodigt tot gezellige avonden met vrienden en familie. De nette keuken is voorzien van moderne apparatuur en biedt voldoende werkruimte voor de culinaire liefhebber. Hier bereid je moeiteloos de lekkerste gerechten, terwijl je geniet van het uitzicht op je eigen fijne tuin.

De woning beschikt over maar liefst vier slaapkamers.  De drie slaapkamers op de eerste verdieping zijn perfect voor kinderen, een ouderslaapkamer of een thuiswerkplek. Elke kamer straalt een gevoel van comfort en gemak uit. Op de zolder vindt je nog een vierde slaapkamer

De badkamer biedt je de kans om je creatieve ideeën te laten stromen. Hoewel deze netjes is onderhouden, kan die gemoderniseerd worden naar jouw smaak. Zie jezelf al relaxen in een luxe bad, omringd door jouw persoonlijke stijl en comfort.

Buiten vind je een fijn tuintje dat perfect is voor zowel ontspanning als vermaak. Met een dubbele berging heb je altijd voldoende opslagruimte voor je fietsen, tuinmeubilair en gereedschap. De tuin is een heerlijk plekje voor zonnige dagen en gezellige barbecues met vrienden.

De directe omgeving biedt alles wat je nodig hebt. Supermarkten, scholen, openbaar vervoer en sportfaciliteiten, alles is op loopafstand. Dit is echt een plek waar je je direct thuis zult voelen.

EXTRA KENMERKEN

De woning heeft een woonoppervlakte van 116m² en een perceeloppervlakte van 174m². Met vier ruime slaapkamers en een moderne keuken is dit huis ideaal voor starters die op zoek zijn naar een comfortabele en praktische woning. De nette badkamer kan volledig naar eigen wens worden aangepast, waardoor dit huis een unieke kans biedt om je eigen stempel erop te drukken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 441

Overige

Perceel oppervlakte 174

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 441

Overige

Perceel oppervlakte 174

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond