Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

DE PERFECTE WONING VOOR LEVENSLOOPBESTENDIG WONEN IN SWALMEN

Gelegen aan de rand van het pittoreske Swalmen, vind je deze prachtige levensloopbestendige woning, omringd door groen en toch dichtbij alle voorzieningen. Deze ruime woning biedt alles wat je nodig hebt om comfortabel en zorgeloos te wonen. Met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, een royale tuin en maar liefst drie slaapkamers op de verdieping, is dit het ideale huis voor wie op zoek is naar een toekomstbestendige plek. Voeg daarbij een keuken en een inpandige garage, en je hebt hét perfecte huis voor levensloopbestendig wonen!

HOOFDPUNTEN VAN DE WONING

Uitgebouwde woonkamer met open keuken: De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast.
Levensloopbestendig wonen: Slaapkamer en badkamer op de begane grond, uitgerust met douche, toilet, wastafel en sauna.
Extra slaapkamers: Nog drie slaapkamers en een tweede badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel op de eerste verdieping.
Ruime tuin op het noordoosten: Toegang tot de tuin vanuit de serre, ideaal voor zonnige ochtenden en schaduwrijke middagen.
Duurzaamheid: Voorzien van 15 zonnepanelen voor een lagere energierekening.
Inpandige garage met ruime oprit: Gemak en extra bergruimte

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stel je voor: je rijdt de rustige straat in en parkeert je auto op de ruime oprit, direct naast de inpandige garage. De zon schijnt door de bladeren van de omliggende bomen, en je hoort het zachte ruisen van de natuur om je heen. Dit is thuiskomen in Swalmen.

Bij binnenkomst in deze prachtige woning, word je begroet door de hal die leidt naar de verschillende vertrekken. De uitgebouwde woonkamer ademt ruimte en licht, met grote raampartijen die de kamer vullen met natuurlijk licht. De open keuken is een paradijs voor kookliefhebbers, uitgerust met diverse apparatuur zoals een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Hier bereid je met gemak de heerlijkste maaltijden, terwijl je geniet van het gezelschap van familie en vrienden in de aangrenzende woonkamer.

De begane grond biedt ook een levensloopbestendige slaapkamer, compleet met een eigen badkamer. Deze badkamer is een oase van rust, voorzien van een douche, toilet, wastafel en zelfs een sauna, waar je heerlijk kunt ontspannen na een lange dag. Dit maakt de woning ideaal voor wie op zoek is naar comfort en gemak op één verdieping.

Op de eerste verdieping bevinden zich nog drie ruime slaapkamers, perfect voor een groeiend gezin of als gastenkamers. De tweede badkamer op deze verdieping is praktisch, met een ligbad met douche, toilet en wastafel. Hier kun je de dag beginnen met een verfrissende douche of eindigen met een ontspannend bad. Nog een verdieping hoger vind je de handige bergzolder.

De serre biedt toegang tot de ruime tuin op het noordoosten. Hier kun je ’s ochtends genieten van de eerste zonnestralen en in de middag van de schaduw. De tuin is een heerlijke plek om te ontspannen, te tuinieren of te spelen met de kinderen. De ligging op het noordoosten zorgt ervoor dat je de hele dag door kunt genieten van zowel zon als schaduw, wat het een ideale plek maakt voor elk moment van de dag.

Bovendien is deze woning uitgerust met 15 zonnepanelen, waardoor je aanzienlijk bespaart op je energierekening. Duurzaamheid en comfort gaan hier hand in hand. De inpandige garage biedt niet alleen ruimte voor je auto, maar ook extra bergruimte voor fietsen, gereedschap en meer. En met een vaste trap naar de zolderverdieping is er de mogelijkheid om een vijfde slaapkamer te creëren, ideaal voor een groter gezin of als hobbyruimte.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE HOOFDPUNTEN

De woning biedt een uitgebouwde woonkamer met een open keuken, uitgerust met een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Op de begane grond kun je levensloopbestendig wonen met een slaapkamer en een badkamer voorzien van een douche, toilet, wastafel en zelfs een sauna. Op de eerste verdieping vind je nog drie comfortabele slaapkamers en een tweede badkamer met een ligbad met douche, toilet en wastafel. Vanuit de serre heb je toegang tot een ruime tuin op het noordoosten, perfect voor ontspannen momenten in de buitenlucht. Duurzaam wonen wordt mogelijk gemaakt door de aanwezigheid van 15 zonnepanelen. De woning is toe aan een opfrisbeurt en je hebt dus de mogelijkheid om de afwerking naar eigen smaak te doen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 654

Overige

Perceel oppervlakte 290
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 654

Overige

Perceel oppervlakte 290
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond