Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING

Welkom in jouw nieuwe droomhuis! Dit prachtige en ruime woonhuis is ideaal voor jonge gezinnen en gezinnen met oudere kinderen die op zoek zijn naar meer ruimte. In een gezellige en kindvriendelijke wijk, met een school om de hoek en volop mogelijkheden om de woning verder te verduurzamen, vind je hier alles wat je zoekt. Snel verhuizen? Dat kan! De woning is snel beschikbaar, dus jij kunt dit jaar nog in jouw nieuwe thuis intrekken. En met twee overdekte terrassen en een ruime tuin is het hier heerlijk genieten van het voorjaarszonnetje.

HIGHLIGHTS

Lekker ruim: Dit huis biedt volop ruimte om te leven en te genieten. Met een woonoppervlakte van 113m2 en een perceeloppervlakte van 238m2, is er genoeg plek voor het hele gezin.
4 slaapkamers mogelijk: De woning beschikt over voldoende kamers om vier slaapkamers mogelijk te maken. Ideaal voor gezinnen die behoefte hebben aan extra slaap- of studieruimtes.
Kindvriendelijke wijk: Gelegen in een gezellige en veilige buurt, een perfecte plek voor jonge gezinnen en gezinnen met oudere kinderen.
School om de hoek: Met een school op loopafstand, kunnen de kinderen veilig en snel naar school.
Energielabel B en verder verduurzamen mogelijk: Deze woning heeft al een zeer goed energielabel en biedt mogelijkheden om nog verder te verduurzamen.
Snel verhuizen? Het kan! Deze woning is snel beschikbaar.
Twee overdekte terrassen en een ruime tuin: Geniet van de buitenlucht, ongeacht het weer. De tuin ligt op het oosten en is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het voorjaarszonnetje.


UITGEBREIDE VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stel je voor: je rijdt door een gezellige wijk vol lachende kinderen en groene bomen. Je parkeert de auto op de oprit en betreedt jouw nieuwe thuis. De eerste indruk? Wauw! Het huis ademt ruimte en licht. De grote ramen laten het daglicht volop binnenstromen, waardoor elke ruimte nog groter en uitnodigender aanvoelt.

Bij binnenkomst in de hal, word je verwelkomd door een moderne, doch warme uitstraling. De woonkamer is het hart van het huis. Hier zie je jezelf al zitten met een kop koffie op de bank, omringd door je geliefden. De ruime opzet biedt genoeg plek voor een comfortabele zithoek en een grote eettafel waar jullie samen kunnen eten, spelletjes kunnen spelen en mooie gesprekken kunnen voeren.

De keuken, oh wat een ruimte! Stel je voor dat je hier je favoriete gerechten bereidt terwijl de kinderen aan de bar hun huiswerk maken. De moderne apparatuur en voldoende kastruimte maken koken hier een feestje.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. De master bedroom is een oase van rust, voorzien van voldoende kastruimte en plek voor een groot bed. De andere kamers zijn ideaal als kinderkamers, logeerkamer of zelfs een thuiskantoor. De mogelijkheden zijn eindeloos! Op de zolder kun je eenvoudig een zeer ruime vierde slaapkamer realiseren.

De badkamer is modern en strak, met een ruime douche, wastafel en apart toilet. Hier begin je elke dag fris en fruitig.

En dan de tuin... Wat een heerlijke plek om te ontspannen! De tuin ligt op het oosten, perfect voor die eerste zonnestralen in de ochtend. De twee overdekte terrassen zorgen ervoor dat je ook met minder weer buiten kunt zitten. Zie je jezelf al genieten van een goed boek, een glas wijn of een barbecue met vrienden en familie?

Verder is de locatie echt een droom. In een kindvriendelijke wijk, waar buren elkaar nog begroeten en kinderen veilig kunnen spelen. Met een school om de hoek, hoef je je geen zorgen te maken over lange reistijden voor de kinderen. En met energielabel B ben je al goed op weg naar een duurzame toekomst, maar de woning biedt ook nog mogelijkheden om deze verder te verduurzamen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 555

Overige

Perceel oppervlakte 238

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 555

Overige

Perceel oppervlakte 238

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond