Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

LICHT, RUIMTE EN NATUUR IN HET HART VAN DE STAD

Ben je op zoek naar een oase van rust midden in het dorp? Dit unieke woonhuis biedt het beste van twee werelden: stedelijke voorzieningen en een adembenemende natuurlijke omgeving. Met een riante achtertuin van ca. 1850m², direct grenzend aan het prachtige Swalmdal, is dit een buitenkans voor natuurliefhebbers die toch nabij de stad willen wonen. De woning, deels opnieuw opgetrokken na de oorlog, biedt je bovendien de kans om je eigen stempel te drukken door renovatie en modernisering. Interesse? Lees snel verder voor meer details!

HIGHLIGHTS VAN DE WONING:

Unieke ligging: Midden in een woonwijk, maar met een enorme achtertuin van ca. 1850m².
Genieten van de natuur: De achterzijde grenst aan het schitterende groene Swalmdal, een beschermd Natura 2000-gebied. Direct achter de tuin loopt het beroemde Pieterpad.
Historische charme: De woning is na de oorlog gedeeltelijk opnieuw opgetrokken, wat de fraaie uitstraling van de voorgevel verklaart.
Renoveer naar eigen smaak: De woning dient gedeeltelijk gerenoveerd te worden. Je hebt dus de kans om bijvoorbeeld de keuken en badkamer naar eigen smaak te moderniseren.
Verduurzaming: Verduurzamen van de woning is zeker mogelijk. Kom samen met de makelaar kijken naar de mogelijkheden!

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stel je voor: Je wordt wakker in een royale slaapkamer, het ochtendlicht filtert door de gordijnen en je hoort de vogels fluiten. Met drie ruime slaapkamers biedt deze woning genoeg plek voor het hele gezin. De woonoppervlakte van maar liefst 191m² zorgt voor volop leefruimte.

Wanneer je de woonkamer binnenstapt, word je begroet door een schitterend uitzicht op de riante achtertuin. De zuidelijke ligging van de tuin betekent dat je de hele dag door kunt genieten van de zon. Denk aan lange zomeravonden met vrienden en familie, barbecueën terwijl de kinderen vrij spelen in de enorme tuin. En als je toe bent aan natuur, wandel je gewoon door de tuin grenzend aan het Pieterpad.

Deze woning heeft een bijzondere geschiedenis; na de oorlog is hij gedeeltelijk opnieuw opgetrokken. Dit zie je terug in de karakteristieke voorgevel die direct in het oog springt. Binnen wacht nog een avontuur: de mogelijkheid om te renoveren en moderniseren naar eigen smaak. Zie je jezelf al een moderne, open keuken creëren waar je de lekkerste gerechten bereidt? Of een luxe badkamer met een inloopdouche en een vrijstaand bad?

Verduurzaming is tegenwoordig een hot topic en deze woning biedt volop mogelijkheden. Denk aan het plaatsen van zonnepanelen, isolatie of energiezuinige verwarmingssystemen. Samen met de makelaar kun je alle mogelijkheden bespreken en een plan opstellen om deze woning toekomstbestendig te maken.

Het perceel van maar liefst 2060m² zorgt ervoor dat je altijd een plekje in de zon hebt, of juist een schaduwplek op zoekt onder een boom. Met de stad Roermond en het centrum van Swalmen dichtbij, hoef je nooit ver te gaan voor dagelijkse voorzieningen, winkels of scholen. En toch, zodra je thuiskomt, omarmt de rust van het Swalmdal je volledig. Het is de perfecte combinatie van stad en natuur.

SAMENVATTING HIGHLIGHTS:

Met een unieke ligging, midden in een woonwijk en toch een enorme achtertuin van ca 1850m², grenzend aan het schitterende groene Swalmdal, biedt deze woning je de kans om te genieten van zowel de natuur als de stad. Direct achter de tuin loopt het beroemde Pieterpad, ideaal voor wandel- en natuurliefhebbers. De woning is na de oorlog gedeeltelijk opnieuw opgetrokken, wat de fraaie uitstraling van de voorgevel verklaart. Hoewel de woning gedeeltelijk gerenoveerd dient te worden, biedt dit je de mogelijkheid om bijvoorbeeld de keuken en badkamer naar eigen smaak te moderniseren. Verduurzamen van de woning is zeker mogelijk; kom samen met de makelaar kijken naar de mogelijkheden!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 11

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 191
Inhoud woonhuis 859

Overige

Perceel oppervlakte 2060
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 11

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 191
Inhoud woonhuis 859

Overige

Perceel oppervlakte 2060
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond