Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS, STARTERS!

Ben je klaar om je eigen plek te vinden? Deze schitterende en goed onderhouden woning is precies wat je zoekt! Gelegen in een rustig pleintje, biedt dit huis alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en stijlvol leven. Met een recent vernieuwde keuken, ruime kamers en een lichte, open sfeer is dit huis helemaal instapklaar. Starters op de woningmarkt zullen zich hier meteen thuis voelen.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

Nieuwe keuken: Slechts twee jaar geleden geïnstalleerd en in perfecte staat. Je kunt direct beginnen met koken zonder je zorgen te maken over renovaties.
Rustige ligging: Het huis ligt aan een rustig pleintje met weinig verkeer, ideaal voor een vredige leefomgeving.
Ruim en licht: Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht, wat bijdraagt aan een ruimtelijk en luchtig gevoel.
Grote kamer op begane grond: Perfect voor een werkkamer, speelkamer of wat je maar wilt. Laat je fantasie de vrije loop!
Drie ruime slaapkamers: Genoeg plek voor een gezin, logees of een thuiskantoor. De mogelijkheden zijn eindeloos!

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stel je voor: je parkeert je auto gemakkelijk op het rustige pleintje of je eigen oprit en loopt naar je voordeur. Zodra je binnenstapt, voel je je meteen thuis. De hal leidt je naar de royale woonkamer, waar grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De sfeer is uitnodigend en de open ruimte ademt rust.

De recent vernieuwde keuken is een waar paradijs voor kookliefhebbers. Met moderne apparatuur, strakke lijnen en veel opbergruimte is koken hier een feestje. Stel je voor dat de geur van versgebakken brood de ruimte vult terwijl je vrienden en familie relaxen in de aangrenzende woonkamer.

De grote kamer aan de achterzijde op de begane grond biedt talloze mogelijkheden. Gebruik het als een thuiskantoor waar je in alle rust kunt werken, of richt het in als een speelkamer voor de kinderen. Misschien zie je het wel als een gezellige tv-kamer of hobbyruimte. Wat jouw plannen ook zijn, deze kamer past zich aan aan jouw wensen.

Boven vind je drie ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer is een oase van rust, met genoeg ruimte voor een kingsize bed en een grote kledingkast. De andere twee slaapkamers zijn perfect voor kinderen, gasten of om in te richten als extra werk- of hobbykamers. De badkamer is netjes en voorzien van alle gemakken die je nodig hebt.

De achtertuin is een heerlijke plek om te ontspannen. Stel je voor dat je 's ochtends met een kop koffie op je terras zit, genietend van de rust en stilte van de omgeving. De tuin is onderhoudsarm en biedt voldoende ruimte voor een buitenmaaltijd of een barbecue met vrienden.

EXTRA INFO & HIGHLIGHTS

Nabij voorzieningen: Op korte afstand van winkels, scholen en openbaar vervoer, waardoor alles wat je nodig hebt binnen handbereik is.
Vloeroppervlak: De woning heeft een royaal vloeroppervlak van 150 m², waardoor je alle ruimte hebt om je leven comfortabel in te richten.
Parkeergelegenheid: Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving, je hoeft je dus nooit zorgen te maken over een parkeerplek.

Oproep tot actie: Plan vandaag nog een bezichtiging via onze website en ontdek jouw nieuwe thuis!

Zet je zintuigen aan het werk en stel je voor hoe het zou zijn om hier te wonen: de geur van versgebakken brood in de keuken, het geluid van stilte op het rustige pleintje, het zicht op de ruime, lichte kamers, het gevoel van zachte vloerbedekking onder je voeten en de smaak van een heerlijke maaltijd bereid in jouw nieuwe keuken. Wacht niet langer en maak die stap naar jouw droomhuis werkelijkheid!

Plan direct een bezichtiging via onze website en zie het zelf!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 455

Overige

Perceel oppervlakte 131

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 455

Overige

Perceel oppervlakte 131

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond