Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS! EEN DROOM VOOR EEN GEZIN EN WERKEN AAN HUIS
Op zoek naar een woning die uitermate geschikt is voor gezinnen met kinderen. Zoek niet verder! Dit prachtige huis in de groene villawijk de Wijher in Roermond biedt alles wat je hart begeert. Met een onlangs vernieuwde keuken, een multifunctionele ruimte op de begane grond en een royale tuin met veel privacy, is dit huis de perfecte plek om samen met je gezin te genieten van het leven. Ontdek de ruimte, stijl en comfort die deze schitterende woning te bieden heeft!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Prachtige locatie in villawijk de Wijher in een van de meest gewilde wijken van Roermond, biedt deze woning, rust, ruimte en een stijlvolle woonomgeving.

Grote woonkamer met eiken planken parketvloer. Luxe onlangs vernieuwde keuken uitgevoerd in een elegante antraciet kleur en voorzien van alle moderne apparatuur zoals een BORA inductieplaat.

Ideaal voor thuiswerkers (schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kantoor aan huis) Aparte opgang met wachtruimte en toilet.

Grote en droge kelder.

De gehele achterkant is voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken.

Op de eerste verdieping een masterbedroom, 2 royale slaapkamers en een kinderkamer. Een riante badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en toilet.

Besloten achtertuin met veel privacy. Met een perfecte ligging op het zuidwesten, ideaal voor zomerse barbecues en ontspanning

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stap binnen in deze schitterende villa en laat je betoveren door de mix van ruimte, luxe en comfort. Met maar liefst 210 vierkante meter woonoppervlakte en een perceeloppervlakte van 740 vierkante meter.

Bij binnenkomst in de ruime hal voel je direct de warme en uitnodigende sfeer van de woning.

De begane grond biedt volop ruimte met een royale woonkamer badend in natuurlijk licht, dankzij de grote ramen en de tuinligging op het zuidwesten.

De vernieuwde keuken, uitgevoerd in een stijlvolle antraciete kleur, is een echte eyecatcher. Voorzien van de nieuwste apparatuur en volop kastruimte.

De daarnaast gelegen bijkeuken heeft een grote voorraadkast. Vervolgens een ruimte voor wasmachine, droger en/of vriezer.

Vanuit de hal van de werkruimte bereik je ook de grote en droge kelder. De kelder is voorzien van een laminaatvloer. Er zijn tevens 6 dubbele elektra punten aanwezig.

Via de privé hal bereik je de eerste verdieping met vier ruime slaapkamers. Of je nu behoefte hebt aan een serene master bedroom, een gezellige kinderkamer of een stijlvolle logeerkamer, je vindt het hier. Bovendien beschikt de eerste verdieping over een riante badkamer, voorzien van een luxe ligbad, een inloopdouche, toilet en dubbele wastafel.

Via een vlizotrap ga je naar een handige en grote bergzolder.

Ruime achtertuin en een riant terras. Met veel privacy en een ideale ligging op het zuidwesten, is dit de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van lange zomeravonden.

EXTRA INFORMATIE

Naast al deze fantastische kenmerken, is de woning ook nog eens voorzien van een ruime oprit en een garage, waardoor je altijd voldoende parkeergelegenheid hebt. De villawijk de Wijher in Roermond staat bekend om zijn groene omgeving en uitstekende voorzieningen in de nabijheid, zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten. Via de A73 ben je snel op weg naar Venlo, Maastricht en Eindhoven.

HIGHLIGHTS

Locatie: Prachtige villa in de exclusieve wijk de Wijher in Roermond, met rust en ruimte.
Keuken: Luxe, stijlvol en volledig uitgerust, ideaal voor kookliefhebbers.
Veelzijdige ruimte: Kantoor/salon of speelruimte op de begane grond.
Grote en droge kelder.
Ruimte: Vier ruime slaapkamers en een riante badkamer.
Tuin: Grote achtertuin met veel privacy en zuidwestelijke ligging.

Nieuwsgierig geworden? Plan snel een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden die dit droomhuis voor jou en je gezin in petto heeft!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 210
Inhoud woonhuis 823

Overige

Perceel oppervlakte 740
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 210
Inhoud woonhuis 823

Overige

Perceel oppervlakte 740
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond