Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Exclusief, stijlvol en ruim wonen op een van de mooiste locaties van Roermond, aan de rand van villawijk De Wijher. Op een perceel van 1355 m², met een uitstekende zonligging, staat deze unieke villa met vier slaapkamers, twee badkamers, een sauna, kantoorruimte en een dubbele garage. Verrassend is het souterrain met een bar en de dubbele garage met halfronde oprit biedt ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. De onder architectuur aangelegde en zeer goed onderhouden tuin grenst aan het water en is gesitueerd op het zonnige zuiden. Deze prachtige villa is gebouwd met zeer hoogwaardige materialen en is zeer luxueus en met oog voor detail afgewerkt. Zo bestaan bijvoorbeeld alle houten delen aan de buitenzijde van de woning uit hardhout, inclusief de boeiboorden. De dakgoten zijn waar mogelijk verholen en aan het oog onttrokken. De leistenen dakpannen geven een zeer strakke en fraai afgewerkte uitstraling. De woning is voorzien van een alarmsysteem dat in verschillende zones in en uit te schakelen is. Ook de woning voorzien van een Bang & Olufsen systeem. En zo kunnen we nog wel even doorgaan!

Begane grond

Wonen en koken
De prachtige ontvangsthal met hoge vide staat via twee glazen, geëtste deuren in verbinding met de woon-/eetkamer. Geniet van de lichtinval door de toogvormige ramen en het op maat gemaakte interieur, met een fraaie kastenwand en Boley gashaard, past perfect in het geheel. In het achterste deel van de woonkamer, ingedeeld met een tweede zithoek en een eetgedeelte, ligt een marmeren vloer met een fraai ornament.
Het eetgedeelte staat in verbinding met de woonkeuken, waar een zwarte marmeren vloer met bies ligt. Aan de tuinzijde is plek voor een eettafel en de zeer uitgebreide keukenopstelling met spoeleiland is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De keuken grenst aan een inpandige bijkeuken annex wasruimte, met een op maat gemaakte kastenwand. De bijkeuken is eveneens vanuit de garage bereikbaar, zodat boodschappen meteen in de kasten opgeborgen kunnen worden.

Gelijkvloers slapen en baden
Een van de facetten van comfortabel wonen is de mogelijkheid om gelijkvloers te wonen. Deze unieke villa biedt deze mogelijkheid, met een zeer ruime master bedroom en een luxe badkamer op de begane grond. De slaapkamer met Boley gashaard en walk-in closet bevindt zich aan de achterzijde en de badkamer is ingedeeld met een whirlpoolbad, aparte douche en twee wastafels op een zuil. In een aparte ruimte bevindt zich een toilet met bidet.

Werken
Het portaal rechts in de hal geeft toegang tot een dubbele, in spouw gebouwde garage. Voor uw auto’s, oldtimers en andere voertuigen is dit een uitstekende plek. Voorzieningen als elektra, water en afvoer zijn aanwezig. De garage heeft een zijentree en dubbele openslaande deuren, die met een druk op de knop te openen zijn. Uiteraard beschikt de woning over een kantoorruimte, zodat u moeiteloos -alleen of samen- thuis kunt werken.

Garderobe en gastentoilet
Voordat u vanuit de ontvangsthal naar boven gaat, links van de trap bevinden zich een ruime garderobe en een stijlvol gastentoilet met een wandcloset, bidet en wastafelmeubel.


Eerste verdieping

Slapen en baden
Aan de ruime, lichte overloop met fraaie vide grenzen drie slaapkamers, waarvan twee aan de achterzijde. Beide slaapkamers geven toegang tot een loggia op het zonnige zuiden. Tussen de twee slaapkamers is een ruime badkamer gesitueerd met een hoekbad, aparte douche, wandcloset en een wastafelmeubel.
De derde slaapkamer van deze verdieping bevindt zich aan de rechterzijde. Deze kamer, met een fraai vormgegeven dakkapel en een ruime berging, is thans ingedeeld met een zit-, slaap- en een werkgedeelte.

Rust en wellness
In het linkergedeelte van de villa is een fraaie rustruimte, met een meerpersoonssauna aanwezig. De aansluitende technische ruimte met de opstelling van de ventilatie- (WTW), verwarmings- en warm waterinstallatie biedt praktische bergruimte. Ook in de nok van de villa is een ruime zolderberging beschikbaar. De zolder is bereikbaar via een vlizotrap.

Souterrain

Ontspanning en sport
Wat u aan de buitenzijde niet ziet, is dit multifunctionele souterrain met een eigen buitenentree en een inpandige trap naar de begane grond. Het voorste deel van het souterrain is ingericht als zitkamer met bar en aan de achterzijde is een royale sport-/fitnessruimte. Ook deze ruimte is via de eigen entree te bereiken. Als laatste is er een inpandige berging waar de unit van het stofzuigsysteem hangt.

Buitenleven
De villa staat op een perceel van 1355 m², gekend door een uitstekende zonligging. Aan de voorzijde ziet u een fraai aangelegde siertuin met hagen en een grote variatie aan beplanting. Op de halfronde oprit met dubbele uitweg is ruime parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Aan beide zijden van de villa is een zijtuin met een fraai sierhekwerk en een afsluitbare poort.
In de zijtuin aan de linkerzijde is een zit gemaakt, met fijne ochtendzon en schaduw in de middag. De achtertuin heeft de uitstraling van een park met brede borders, een gazon, meerdere terrassen, een waterornament en een halfronde vijver bij het achterste terras. De ligging van de tuin aan het water, met hoge bomen aan de achterzijde, maakt het plaatje meer dan compleet.

Locatie
Alle voorzieningen voor jong en oud zijn in de nabijheid. Zo zijn basis- en middelbaar onderwijs op fietsafstand, net als vele sportverenigingen. Het Laurentius ziekenhuis bevindt zich op circa 2,5 kilometer afstand en het historische centrum van Roermond op circa 3 kilometer. De autosnelwegen A2 en A73, richting Eindhoven, Maastricht, Nijmegen en Venlo zijn binnen respectievelijk 7 en 15 minuten bereikbaar.

Aanvaarding:
In overleg.

Bezichtiging:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft een juist beeld.

Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente : Maasniel
Sectie : C
Nummer : 2565/2568
Perceeloppervlak : 1.380 m²

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 464
Inhoud woonhuis 1978
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Villa Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Tentdak
NabijOV Ja
Energielabel B
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 1380
Tuin achter Ja
Nabij school Ja
Dichte keuken Ja
Glas isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 73
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 464
Inhoud woonhuis 1978
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Villa Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Tentdak
NabijOV Ja
Energielabel B
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 1380
Tuin achter Ja
Nabij school Ja
Dichte keuken Ja
Glas isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 73
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!