Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Luxe vrijstaande woning omringd door groen op een fraaie rustige locatie, welke als een warme deken om je heen valt, met een tuin die uitnodigt tot rust, gelegen in het landelijke Midden- Limburgse kerkdorpje Buggenum op ca. 9 km. van Roermond. Deze jonge, instapklare, energiezuinige A++), multifunctionele en exclusieve woning is levensloopbestendig en heeft een zorgvuldig aangelegde tuin met een zuidelijke ligging en een grote aangebouwde terrasoverkapping met heaters. Verder is de woning geheel modern afgewerkt, nodigt de luxe eikenhouten keuken uit tot culinaire hoogstandjes, terwijl de royale kamer met openslaande deuren grenst aan het geheel overdekte terras welke naadloos overgaat in de prachtig aangelegde tuin . Op de bovenverdieping wachten 3 slaapkamers, een eigentijdse badkamer met ingebouwde radio en een apart toilet. Er is ook nog een aanbouw welke nu als kantoor/praktijkruimte in gebruik is maar het is hier ook genieten als slaapkamer, studio voor kinderen die op zich zelf willen gaan wonen, inpandige hobbyruimte of luxe garage. In alle jaargetijden voel je je comfortabel en behaaglijk in deze woning door de hybride energie installaties en airconditioning.

Deze uitstekend onderhouden woning is gelegen in een verkeersluwe woonwijk in het karakteristieke kerkdorpje Buggenum waar veel authentieke panden staan. De woning blinkt uit door luxueus materiaalgebruik, zowel in de gehele bouw, alsmede in de exclusieve ontwerpen van het interieur met een moderne doch rustieke uitstraling. De warme harmonieuze kleurstellingen in de woning plus de vrije uitkijk in het groen vanuit ieder vertrek zorgen voor een effect van behaaglijkheid en warmte. Het wonen in dit huis biedt een optimaal comfort aan eigentijds wonen, door de doordachtheid van keuzes o.a. kleuren, indeling met ruime vertrekken, gelijkvloers wonen is mogelijk door ingebruikname van de huidige praktijkruimte als hoofdslaapkamer.


Indeling:

BEGANE GROND: ruime ontvangsthal met vide, fraaie betegeling, meterkast, garderobe. Sfeervolle ruime living (ca. 45 m2) voorzien van mooie tegelvloer inclusief vloerverwarming en openslaande tuindeuren naar de onderhoudsvriendelijke tuin met maar liefst 3 terrassen, voor zon op ieder moment van de dag. Aangrenzend in een open verbinding naar de living (voorzien van en suite deuren ) is de moderne woon- leefkeuken (ca. 30m2) gelegen met een luxe doch rustieke keukenopstelling voorzien van een granieten aanrechtblad en ingebouwde keukenapparatuur (Siemens koelkast, Pelgrim combi-oven met magnetronfunctie, M-line 6 pits- gaskookplaat met grote oven, Siemens vaatwasser, ingebouwde afzuigkap met schouw, ingebouwde radio, Inventum Q5 slide in boiler). Ruime bijkeuken met wasmachine- en droger aansluiting, maatwerk kastpartij en wasbak. Tevens is hier het toilet met wandcloset en fonteintje te vinden. Toegang naar tuin (achterom) en toegang naar de praktijkruimte (ca. 20m2) met maatwerk schuifkastenwand. De praktijkruimte biedt middels een vaste trap toegang tot de 2de zolder van het huis. De begane grond is geheel voorzien van mooie tegelvloeren inclusief vloerverwarming, airco (keuken en praktijkruimte), ingebouwde elektrisch bedienbare rolluiken, kunststof kozijnen met ingewalste houtnerf, HR++ glas.


1e VERDIEPING: Royale overloop (ca. 8 m2) met mooie vide, dakkapel en separaat toilet. Slaapkamer I: ca. 15m2 met ingebouwde kledingkast; slaapkamer II: ca. 14m2; slaapkamer III: ca. 14m2. Moderne badkamer (ca. 10m2) met ligbad, inloopdouche, maatwerk badkamermeubel met dubbele vaste wastafel, 2 maatwerk badkamerkasten en een ingebouwde radio. De verdieping geheel voorzien van vloerverwarming, airco (overloop), ingebouwde elektrisch bedienbare rolluiken, kunststof kozijnen met ingewalste houtnerf, HR++ glas en raamhorren.


2e VERDIEPING: Via een vlizotrap naar ruime en geïsoleerde zolder- berging. Hierstaan de Bosch HRC compact CV/vloerverwarmingsinstallatie en Techneco Elga hybride warmte pomp opgesteld alsmede het Storkair WTW systeem en Solaredge SE7K omvormer incl. zonnepaneel optimizers.

BUITENGEDEELTE: Mooie onderhoudsvriendelijke, grotendeels met gazon, plantenborders en 3 beklinkerde terrassen afgewerkte tuin, geheel voorzien van beregeningspunten gevoed door een grondwaterpomp. Tevens is er een buitendouche en een robuuste houten tuinberging (afmeting: ca. 10m2) van Eiken- en Douglas hout gerealiseerd. De terrasoverkapping (ca. 30 m2), ook van Eiken- en Douglas hout, is voorzien van infrarood heaters en volledige dakisolatie, dit biedt de mogelijkheid om de overkapping als woonruimte bij de woning te betrekken.

Mogelijkheid tot bijkopen van een extra perceel van 1.375 m2. Het perceel is hemelsbreed op 100 m afstand (loopafstand 1 minuut) van de woning gelegen en is inclusief 3 stallen, overkapping, rijbak met drainage systeem, sproeiinstallatie, eigen Electra voorziening, grondwaterpomp, rijbaklampen en volledige omheining met grote poort en looppoort. 2,5 jaar geleden nieuw aangelegd, waarbij de wei is ingezaaid met Horsemaster graszaad.

ALGEMENE BIJZONDEREN:
* Bouwjaar 2012 en afgewerkt met hoogwaardige materialen;
* Duurzaam met energielabel: A++ door het subliem isolatiepakket, (Techneco Elga) hybride warmte pomp, douche WTW, WTW en 24 pv-cellen (2019/2020);
* Geheel v.v. vloerverwarming en 3 airco installaties (ca. 2020); woning geheel elektrisch te koelen en verwarmen.
* Alarm systeem en SKG-sloten;
* Tuinhuis (2015) en riante overkapping;
* Multifunctionele woning , combinatie werken en wonen en gelijkvloers wonen mogelijk. In 2018 is de inpandig bereikbare garage verbouwd tot praktijkruimte;
* Gelegen in karakteristiek kerkdorpje Buggenum, nabij autosnelwegverbindingen en nabij Roermond;
* Woonoppervlakte ca. 164 m2;
* Totale inhoud ca. 685 m3;
* Perceel 620 m2.

LOCATIE:
De woning is gelegen in het rustige Buggenum, in een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. In de buurt zijn veel leuke wandelgebieden, en bosgebied Leudal ligt op 5 minuten rijden. Ook op 5 minuten rijden liggen diverse supermarkten en winkel in het buurdorp Haelen. Karakteristiek voor Buggenum is de fraaie bebouwing langs de Dorpstraat, waaronder de Sint Aldegundiskerk met haar fraaie interieur en Kasteel Malborgh. Tevens is Buggenum centraal gelegen ten opzichte van Roermond, Weert en Venlo. Diverse uitvalswegen zoals de N273 (Venlo-Maaseik en de N280 (Weert-Roermond), de A2 (Eindhoven-Maastricht) en de A73 (Nijmegen- Roermond) zijn binnen 5 autominuten bereikbaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 164
Inhoud woonhuis 685
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Villa Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Energielabel A++
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 620
Tuin rondom Ja
Oppervlakte woonkamer 45
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Kwaliteit object Luxe
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 164
Inhoud woonhuis 685
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Villa Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Energielabel A++
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 620
Tuin rondom Ja
Oppervlakte woonkamer 45
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Kwaliteit object Luxe
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!