Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

PRACHTIGE RIETGEDEKTE VILLA GELEGEN IN DE GELIEFDE GROENE WIJK GROOT ZONNEHOEVE

Ben je op zoek naar een unieke, royale en comfortabele rietgedekte villa in Groot Zonnehoeve met een prachtige vrije ligging uitzicht over het Zonnepark? Deze woning biedt precies wat je nodig hebt. Met een energielabel A+ en hoogwaardige afwerking, geniet je van een duurzaam en luxe leven. De zonnige tuin op het zuidoosten is een fijne plek om te ontspannen. Bovendien is de woning volledig geïsoleerd en voorzien van een all electric warmtepomp. Hier voel je je thuis!

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Energielabel A+: Zeer energiezuinig en milieuvriendelijk.
Hoogwaardige afwerking: Luxe en comfort in elk detail.
Exclusief wonen: Geniet van een rustige en aantrekkelijke buurt.
Volledig geïsoleerd + all electric warmtepomp: Gasloos wonen inclusief 6 zonnepanelen
Prachtig aangelegde tuin: Een fijne buitenruimte gelegen op het zuidoosten.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Bij binnenkomst in deze villa uit 2017 word je verwelkomd door een gevoel van ruimte en licht. De begane grond is speels ingedeeld met als middelpunt de trapopgang met aan de achterzijde de openhaard. De afwerking is van hoge kwaliteit, met aandacht voor detail in elke hoek van de woning. 

De keuken, met het aanrecht aan een mooi raampartij, is modern en goed uitgerust en is voorzien van alle benodigde apparatuur, ideaal voor het bereiden van maaltijden. De eetkamer sluit aan op de keuken en biedt een gezellige plek voor gezinsmaaltijden. Vanuit de eetkamer heb je middels twee dubbele openslaande deuren toegang tot de fraai aangelegde tuin. Via de gang aan de zijkant van de eetkamer heb je toegang tot de ruime slaapkamer, separaat toilet en garage. De badkamer in de slaapkamer is voorzien van een inloopdouche. Daarnaast is de slaapkamer voorzien van een inloopkast. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming/vloerkoeling.

Met vijf slaapkamers is er volop ruimte voor het hele gezin. De drie slaapkamers op de eerste verdieping zijn ruim en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan jouw wensen, of het nu gaat om werkplekken, hobbykamers of extra opslagruimte. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, ruime inloopdouche en een dubbele wastafel. Vanuit de overloop bereik je het separaat toilet. De eerste verdieping is voorzien van vloerverwarming/vloerkoeling.

Middels vaste trap te bereiken tweede verdieping. Ruime zolderverdieping over de gehele lengte van de woning, waar zich de vijfde slaapkamer bevindt.

De tuin op het zuidoosten is een echte eyecatcher. Of je nu van tuinieren houdt of gewoon wilt ontspannen in de zon, deze tuin biedt het allemaal. Hij is smaakvol aangelegd en goed onderhouden, zodat je er meteen van kunt genieten. Zo is het terras aangelegd met klinkers en voorzien van een pergola. Verder is de tuin voorzien van veel beplanting wat het een aangename groene sfeer met zich meebrengt. Aan de voorzijde is er parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s.

OMGEVING

De groene uitstraling en de moderne architectuur maken “Groot Zonnehoeve” tot een geliefde woonomgeving voor elke doelgroep. Op korte afstand bevindt zich NS station “de Maten”, net als de oprit van de A1 en 50, scholen en diverse winkelvoorzieningen. Het centrum van Apeldoorn is op fietsafstand gelegen. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 216
Inhoud woonhuis 858

Overige

Perceel oppervlakte 598
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 216
Inhoud woonhuis 858

Overige

Perceel oppervlakte 598
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn