Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM BIJ DE BRUGWACHTERSHOEVE 27

Ben je starter op de woningmarkt en/of een jong gezin dat op zoek is naar een fijn (eerste) huis? Dan is deze woning in de buurt Matenhoeve ideaal voor jou. Volledig geïsoleerd, met 5 slaapkamers en een zonnige achtertuin, biedt dit huis veel comfort en ruimte. Met een eigen carport en parkeerplaats hoef je je nooit zorgen te maken over parkeren. Dit huis is klaar om jouw nieuwe thuis te worden.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Energielabel B: Energiebesparend en comfortabel binnenklimaat.
5 slaapkamers: Voldoende ruimte voor een gezin of extra kamers voor verschillende doeleinden.
Zonnige achtertuin: Geniet van de zon in een tuin op het zuidoosten.
Starters: Perfect voor starters op de woningmarkt.
Carport en parkeerplaats: Altijd een plekje voor je auto.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Gelegen in een rustige straat in de buurt Matenhoeve, vind je dit comfortabele huis met energielabel B. Het biedt een woonoppervlakte van 125 m² en een perceeloppervlakte van 170 m². De woning heeft een uitnodigende uitstraling en is geïsoleerd, wat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat en lagere energiekosten.

Op de begane grond loopt u via de entree de keuken binnen. De nette keuken is voorzien van inbouwapparatuur met een koelkast, vaatwasser, kookplaat en combi-oven/magnetron. Vanuit de keuken loopt u naar de woonkamer. De ruime woonkamer wordt verlicht door de grote ramen van de schuifpui, die zorgen voor veel natuurlijk licht. Door de schuifpui loopt u de tuin in met overdekt terras.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers. De master bedroom is een rustige plek om tot rust te komen en de andere kamers zijn ideaal als kinder-, logeer- of werkkamer. De nette badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, toilet, spiegel en wastafel met meubel. De badkamer is voorzien van mechanische ventilatie en een raam voor natuurlijke ventilatie. 

Op de tweede verdieping vind je nog twee extra slaapkamers, perfect voor gasten of als hobbyruimte. De tweede verdieping biedt ruimte voor een wasruimte en/of een stookruimte gezien de aansluiting zich op de tweede verdieping bevinden. 

De woning heeft nog wat liefde en aandacht nodig. Voor degenen die graag hun eigen draai aan hun woonruimte geven, biedt deze woning de perfecte mogelijkheid om creatief te zijn en de woning helemaal naar wens te maken.

De achtertuin, gelegen op het zuidoosten, biedt volop zon gedurende de dag. Het is een fijne plek om te ontspannen, te tuinieren of te barbecueën. Groene planten en bloemen geven de tuin een gezellige uitstraling.

De woning heeft een carport en extra parkeerplaats, waardoor je altijd een plekje hebt voor je auto. Bezoekers kunnen openbaar parkeren op parkeerplekken in de straat. 

OMGEVING

De woning staat in de woonwijk De Maten op een rustige plek met diverse scholen in de buurt. Winkelcentrum De Eglantier is makkelijk te bereiken en hier zijn naast twee supermarkten ook diverse andere winkels. Er is een goede verbinding naar de A1 en de A50, maar ook de bus rijdt door de wijk en een NS station is vlakbij. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 456

Overige

Perceel oppervlakte 170

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 456

Overige

Perceel oppervlakte 170

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn