Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN UNIEK AANBOD VOOR STARTERS IN HET BRUISENDE CENTRUM

Welkom in het Centrum van Nijmegen, een ideale plek voor starters op de woningmarkt die willen genieten van het stadsleven. Dit appartement, gelegen in hartje centrum, biedt alles wat een starter zich kan wensen: van twee zonnige balkons tot twee royale slaapkamers. Met een woonoppervlakte van 80 m², is het de perfecte ruimte. Ideaal gelegen voor degenen die willen genieten van stadsleven.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

Twee balkons: Geniet van de zon vanuit verschillende hoeken met balkons op het westen en zuidoosten.
Twee slaapkamers: Perfect voor een logeerkamer, thuiskantoor of knusse kinderkamer.
Moderne keuken: Voorzien van de nieuwste apparatuur.
Ruime woonkamer: Met voldoende lichtinval voor een warme en uitnodigende sfeer.
Centraal gelegen: Op steenworp afstand van winkels, restaurants en openbaar vervoer.

De woonkamer van dit appartement biedt een lichte en ruime omgeving, ideaal voor zowel ontspanning als entertainment. Dankzij grote ramen is er een overvloed aan natuurlijk licht, wat bijdraagt aan een aangename en uitnodigende sfeer. De indeling is zodanig dat er voldoende ruimte is voor een comfortabele zithoek en een eetgedeelte, waardoor het een veelzijdige ruimte is die aan verschillende woonwensen voldoet.

De open moderne keuken en fraai werkeiland is functioneel ingericht, voorzien van alle nodige apparatuur. Het strakke ontwerp zorgt voor een eigentijdse uitstraling. Er is voldoende werkruimte beschikbaar, waardoor het een praktische plek is voor zowel dagelijkse maaltijden als het bereiden van meer uitgebreide diners. Met voldoende opbergruimte biedt deze keuken alles wat je nodig hebt.

De twee slaapkamers bieden een rustige ontsnapping aan de drukte van het stadsleven. De hoofdslaapkamer is ruim. De tweede slaapkamer met balkon is flexibel in te richten, of je nu een thuiskantoor nodig hebt of een logeerkamer voor gasten. De slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het complex.

En dan zijn er de balkons waar je dagelijks kunt genieten van de frisse lucht. Begin je dag met een kop koffie op het zuidoosten gelegen balkon en sluit de avond af met een glas wijn terwijl je de zon ziet ondergaan op het westelijke balkon.

Met een ligging in het hart van de stad geeft dit appartement je toegang tot alles wat het centrum te bieden heeft. Wandel naar de nabijgelegen markten, geniet van de diverse eetgelegenheden en profiteer van het gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer. Het levendige nachtleven en culturele hotspots zijn slechts enkele minuten verwijderd.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 234

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 234

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen