Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM IN HET LEVEN VAN DE STAD

Een stijlvolle en instapklare benedenwoning in hartje centrum, volledig smaakvol gerenoveerd in een monumentaal pand met behoud van authentieke details. Dit is dé woning voor iedereen die houdt van de bruisende stedelijke voorzieningen, maar ook verlangt naar een thuis met een privé stadstuin. Met een energielabel A ben je ook nog eens duurzaam bezig. Ontdek de balans tussen modern comfort en historische charme.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING:

Gelegen in het levendige centrum met het centraal station en uitvalswegen om de hoek
Stijlvolle en gelijkvloerse benedenwoning in een monumentaal pand
Energielabel A voor duurzaamheid
Privé tuin in de stad op het zuid-westen
Recent volledig smaakvol gerenoveerd en uitgebouwd
Vloerverwarming in de gehele woning
Authentieke details zoals hoge plafonds en karaktervolle afwerkingen

HET STADSE LEVEN

Je stapt je nieuwe appartement binnen, een samenspel van moderne luxe en historische charme verwelkomt je. Het smaakvolle appartement, gelegen in een prachtig monumentaal pand, straalt klasse en authenticiteit uit. Hoge plafonds en karakteristieke details zoals sierlijsten brengen de geschiedenis tot leven, terwijl de recent uitgevoerde renovatie zorgt voor alle gemakken van nu.

Je geniet van het beste van twee werelden: de levendigheid van de stad en de rust van je eigen thuis. De tuin aan de achterzijde geeft rust en privacy in het bruisende centrum. Hier geniet je van een kop koffie tijdens de ochtendzon of een goed glas wijn in de avond. Het is je eigen buitenplek midden in de stad.

Met twee ruime slaapkamers biedt deze woning genoeg plek. Of je nu een logeerkamer, een thuiskantoor of een kleedkamer nodig hebt, de mogelijkheden zijn eindeloos. De badkamer is voorzien van een bad, ruime regendouche, toilet en een wastafel met verlichte spiegel. Het dakraam in de badkamer zorgt voor een prachtige natuurlijke lichtinval.
De open vide betreft geen officiële leefruimte, maar is een klein extraatje voor de woning en kan gebruikt worden als lounge- of opslagruimte.

De woning is energiezuinig met energielabel A, wat echt uniek is gezien het bouwjaar.
Op het platte dak van de uitbouw zijn zonnepanelen geïnstalleerd en de gehele woning is voorzien van vloerverwarming. Tevens zijn bij de renovatie de nodige maatregelen getroffen dat, indien gewenst, helemaal afgestapt kan worden van het gebruik van gas.

Het hele pand is recent volledig gerenoveerd en uitgebouwd met oog voor detail en behoud van de authentieke elementen. Het hele appartement ademt sfeer en stijl en je kunt er direct intrekken zonder ook maar iets te hoeven doen. Het is echt een unieke kans voor de stadsliefhebber die op zoek is naar luxe en comfort.

DE VOLLEDIGE BESCHRIJVING:

Bij binnenkomst in dit appartement word je meteen gegrepen door de sfeer: hoge plafonds, smaakvolle afwerking en een gevoel van ruimte. Vanuit de hal bereik je de lichte en ruime woonkamer. Hier is het heerlijk vertoeven, dankzij de grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de stadstuin van ongeveer 55-60 m2.

De moderne keuken is voorzien van de nieuwste apparatuur en is de ideale plek om culinair los te gaan. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer, waardoor er een gezellig en open gevoel ontstaat.

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de stadstuin. Deze tuin biedt een rustige plek waar je kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht, midden in de stad. Het is een perfecte plek voor zomerse barbecues, tuinfeestjes of gewoon om even tot rust te komen na een drukke dag.

De grote slaapkamer heeft voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed, royale kledingkasten en een prachtig uitzicht op de tuin.
De tweede slaapkamer is ideaal als logeerkamer, kinderkamer of thuiskantoor. Beide kamers zijn licht en ruim, met hoge plafonds en karaktervolle details. Vanuit beide slaapkamers heb je tevens direct toegang tot de tuin.

De badkamer is fraai afgewerkt, met een ruime regendouche, toilet, bad en een stijlvol dubbel wastafelmeubel.

HET LEVEN IN HET CENTRUM:

Dit appartement is gelegen in het hart van de stad, waardoor je alle voorzieningen binnen handbereik hebt. Van gezellige cafés en restaurants tot exclusieve boetieks en culturele hotspots, alles is op loopafstand. Bovendien biedt de locatie uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, waardoor je gemakkelijk de rest van de stad en daarbuiten kunt verkennen. Het Centraal Station van Nijmegen bevindt zich op steenworp afstand.

Ondanks de centrale ligging grenst de woning aan de nodige uitvalswegen. Via het Keizer Karelplein bent u zo op weg richting het zuiden en ook de Waalbrug, de toegang richting steden als Arnhem en Utrecht, bevindt zich op enkele honderden meters en is te bereiken via de goed begaanbare Oranjesingel.

Een parkeervergunning is beschikbaar en kost slechts 48 euro per jaar. Tevens heeft de Gemeente Nijmegen recentelijk het autoverkeer in onder andere de Arksteestraat en de van Welderenstraat verboden vanaf 21.00 uur.

Het centrum van Nijmegen staat bekend om zijn levendigheid en diversiteit. Hier vind je een mix van geschiedenis en moderniteit, met prachtige historische gebouwen en moderne architectuur zij aan zij. Het is een buurt waar altijd iets te beleven valt, van markten en festivals tot kunstexposities en muziekoptredens.

RECENT VOLLEDIG SMAAKVOL GERENOVEERD EN UITGEBOUWD:

Dit appartement is recent volledig smaakvol gerenoveerd en uitgebouwd, waarbij veel aandacht is besteed aan het behoud van authentieke details. De hoge plafonds en karakteristieke afwerkingen zorgen voor een unieke sfeer, terwijl de moderne voorzieningen en hoogwaardige afwerkingen zorgen voor optimaal wooncomfort. Alle apparatuur is maximaal een jaar oud en niet of nauwelijks gebruikt.
De renovatie is met zorg en oog voor detail uitgevoerd, wat resulteert in een perfect samenspel van oud en nieuw.

HIGHLIGHTS UITGELICHT:

Gelegen in het levendige centrum: Geniet van de stadse voorzieningen binnen handbereik, van gezellige cafés en restaurants tot exclusieve boetieks en culturele hotspots.
Smaakvolle en gelijkvloerse benedenwoning in een monumentaal pand: Een uniek samenspel van historische charme en moderne luxe.
Energielabel A: Duurzaam en energiezuinig, goed voor het milieu en je portemonnee.
Privé tuin: Een eigen tuin midden in de stad, perfect voor ontspanning en gezelligheid.
Recent volledig smaakvol gerenoveerd en uitgebouwd: Met behoud van authentieke details en voorzien van moderne gemakken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 1887
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1887
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 490

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 1887
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1887
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 490

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen