Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Exclusieve stadsvilla in hartje Nijmegen!

Ontdek deze unieke, hoogwaardig afgewerkte stadsvilla, een ware parel in de historische benedenstad van Nijmegen. Gelegen op een prachtige hoeklocatie, combineert deze woning stijlvol wonen met ultiem comfort. U woont midden in de levendige binnenstad, omringd door cultuur, winkels en restaurants, maar geniet tegelijkertijd van de rust en privacy die deze woning biedt.

Stap binnen en laat u verrassen door de ommuurde, zonnige stadstuin, perfect voor een ontspannen middag met een goed boek of een gezellige barbecue met vrienden. De woning beschikt over vier royale slaapkamers, ideaal voor gezinnen, een thuiskantoor of logeerkamers voor gasten. Een van de grootste voordelen van deze stadsvilla is de privé parkeergarage, met ruimte voor twee auto’s – een ongekende luxe in het centrum van Nijmegen!

Ervaar dit verbluffende woonhuis met vijf verschillende woonlagen die een verrassende en vooral unieke indruk achterlaten. De begane grond verwelkomt u met een stijlvolle entree, een hal, en een modern toilet met fonteintje. De open witte keuken, vernieuwd in 2020, is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, waaronder een innovatieve inductiekookplaat van Bora met afzuiging. Vanuit de keuken leidt een verkorte trap u naar de gezellige eetkamer, waar een grote inbouwkast met lades voor praktische opbergruimte zorgt.

Vanuit de eetkamer heeft u ook toegang tot het souterrain, een veelzijdige ruimte die uitstekend kan dienen als studeer- of werkkamer. Met een dubbele vaste kastenwand biedt het souterrain niet alleen veel opbergruimte, maar is het ook praktisch voor al uw behoeften. Daarnaast vindt u hier een berging en een wasruimte, waardoor deze woning perfect aansluit bij de eisen van het moderne leven.

Bij binnenkomst op de eerste verdieping wordt u verwelkomd in een royale en lichte living, perfect voor ontspanning en gezellig samenzijn. Hier vindt u een praktische boeken- en TV-kast met ingebouwde installaties, waardoor deze ruimte niet alleen stijlvol, maar ook functioneel is. Een open trap leidt u naar de tweede verdieping, waar de luxe masterbedroom met een prachtig en-suite bad u zal verrassen. Deze verdieping herbergt ook een tweede slaapkamer, ideaal voor gasten of een thuiskantoor. De tweede badkamer is van alle gemakken voorzien, met een douche, toilet, wastafel en een handige spiegelkast.

Op de derde verdieping ontdekt u nog eens twee slaapkamers, die extra bergruimte bieden onder de schuine kap. Dankzij de twee grote Veluxramen stroomt er overvloedig natuurlijk licht binnen, wat een warme en uitnodigende sfeer creëert.

De openslaande deuren van de eetkamer leiden u naar de zonnige stadstuin, een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van gezellige momenten met vrienden en familie. Deze tuin is smaakvol verlicht met LED-lampen, wat zorgt voor een sfeervolle ambiance, ideaal voor zowel rustige avonden als levendige barbecues.

De Carmelhof is een rustig doodlopend straatje naast de oudste winkelstraat van Nijmegen, de Hezelstraat. Hier vind je diverse leuke winkeltjes, restaurants en terrasjes. Op loopafstand van het Kronenburgerpark, Honigcomplex, Waalkade en het centraal station.

Deze stadsvilla combineert een uitnodigende buitenruimte met flexibele binnenruimtes, waardoor u een woning krijgt die niet alleen prachtig is, maar ook functioneel. Mis de kans niet om deze unieke woning te bezichtigen! Neem vandaag nog contact met ons op!

Overige kenmerken:

Gebruiksoppervlak woonruimte: ca. 134 m2; Perceeloppervlak 78 m2; Energielabel A; Geheel voorzien van vloerverwarming; Vernieuwde keuken 2020; Fraai aangelegde tuin 2021; Het gehele huis is voorzien van aluminium ramen en deuren en HR++glas(onderhoudsvrij); Rookmelders en een ventilatiesysteem; 2 parkeerplaatsen in de parkeerkelder; Souterrain met berging; Centraal gelegen t.o.v. station, winkels, restaurants, supermarkt, gezellige terrasjes; Aanvaarding per direct. Onder voorbehoud gunning verkoop

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 547

Overige

Perceel oppervlakte 78

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 547

Overige

Perceel oppervlakte 78

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Beaufort Makelaars