Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een goed onderhouden en ruime hoekwoning in een kindvriendelijke wijk? De woning aan de Brahmslaan 14 voldoet hier zeker aan! De huidige eigenaren hebben de woning gemoderniseerd en flink verduurzaamd.

Om met de verduurzaming te beginnen, er zijn 12 zonnepanelen aanwezig, de borstwering en de begane grondvloer zijn geïsoleerd en de woning is voorzien van dubbel glas! Dit alles zorgt voor een energielabel B. De gehele begane grond vloer en de badkamer is voorzien van comfortabele vloerverwarming. In 2024 is er een nieuwe voordeur geplaatst en circa 5 jaar geleden is het platte dak van de dakkapel vervangen. Op de zolder is in 2023 een airco (ter overname) geplaatst, deze kan naast koelen ook verwarmen. De woning beschikt over o.a. een ruime woonkamer, een tijdloze keuken en badkamer, 4 slaapkamers, een vrijstaande stenen garage en een heerlijke tuin op het noordoosten met veranda.

De woning is gelegen nabij supermarkten, winkels, diverse basisscholen en sportvoorzieningen. Aangezien de wijk bestaat uit hofjes en veel openbaar groen hebben kinderen alle ruimte om lekker te spelen. Parkeren kan om eigen terrein, maar ook is er voldoende openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Graag nodigen wij u uit om deze zeer interessante woning te komen bezichtigen en zelf de ruimte, fijne locatie en fraaie afwerking te komen ervaren!

Bouwjaar 1973. Woonoppervlak 126 m². Perceeloppervlakte 237 m². Energielabel B.

INDELING

Begane grond: via de entree bereikt u de hal met meterkast en toiletruimte met wandcloset en fonteintje. De lichte en royale Z-vormige woonkamer heeft sfeervolle erker aan de voorzijde, dit zorgt voor veel lichtinval en extra leefruimte! De moderne woonkamer heeft een fraaie PVC vloer met vloerverwarming, strakke wandafwerking en een gezellige houtkachel. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de eetkamer en de keuken. De gehele achterpui bestaat grotendeels uit glas, waardoor er een zee aan licht binnen komt en je mooi zicht hebt op de tuin. De tijdloze hoekkeuken is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een: 5-pits fornuis, dubbele combi-oven, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken is de royale tuin te bereiken.

De tuin is ruim van formaat, heeft een heerlijke ligging en geeft toegang tot de garage. De tuin is ingericht met kunstgras en sierbestrating, waardoor u diverse zithoekjes kunt creëren. Ook is er een ruime houten veranda met aangrenzende berging aanwezig.

1e Verdieping: vanuit de overloop zijn 3 royale en mooi afgewerkte slaapkamers te bereiken. De slaapkamers zijn allen voorzien van een laminaatvloer en nette wandafwerking. De ouderslaapkamer beschikt over toegang tot het balkon en zonwering. Op deze verdieping is een moderne en complete badkamer aanwezig. Deze is voorzien van een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel met meubel en zwevend toilet. Ook is hier vloerverwarming aanwezig.

2e Verdieping: deze verdieping bevat een dakkapel waardoor er nog een royale slaapkamer is gerealiseerd! Deze slaapkamer is ook zeer fraai afgewerkt en bevat een laminaatvloer en nette wandafwerking. Op de voorzolder treft u de wasmachine aansluiting, de omvormer van de zonnepanelen en de cv-opstelling (Nefit, 2013) aan. Tevens is er ook nog ruimte achter de aanwezige knieschotten en is er een airco geplaatst.

Bijzondere kenmerken: - Instapklare hoekwoning - Moderne keuken en badkamer - Vier ruime slaapkamers - 12 zonnepanelen aanwezig, energielabel B - Airco (2023) aanwezig (ter overname) - Ruime tuin met veranda - Eigen oprit en vrijstaande stenen garage - Gelegen op een rustige locatie, nabij voorzieningen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 441

Overige

Perceel oppervlakte 237

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 441

Overige

Perceel oppervlakte 237

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij