Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen op een prachtige groene locatie met royale tuin? Grijp dan nu uw kans! Deze zeer ruime, degelijk gebouwde 2-onder-1-kapwoning met garage, carport en eigen oprit is gelegen in de wijk ‘Beulecamp’ in een rustige woonstraat met voornamelijk bestemmingsverkeer en veel openbaar groen.

De woning is vanaf 2022 flink aangepakt en grotendeels gemoderniseerd. Denk hierbij aan een nieuwe badkamer, toiletruimte en nieuwe wand-, plafond- en vloerafwerking. Grenzend aan de moderne keuken met inbouwapparatuur treft u nog een praktische bijkeuken. De gehele begane grond (met uitzondering van de garage) en de volledige 1e verdieping is voorzien van vloerverwarming. Ook op het gebied van duurzaamheid is de woning bij de tijd, met o.a. 17 zonnepanelen, volledige isolatie en een energielabel B! Achter de woning ligt een fraai aangelegde zonnige tuin met veel groen en een heerlijke ligging op het westen met veel privacy.

De woonwijk ‘Beulekamp’, aan de oostrand van de stad, ligt direct bij scholen, speeltuin, winkelcentrum alsmede het station en de stadskern van Nijkerk. Een gewilde woonwijk door de besloten groene ligging en de nabijheid van diverse voorzieningen, uitvalswegen en het buitengebied.

Bouwjaar 1976. Woonoppervlakte 163 m² . Perceeloppervlakte 453 m². Energielabel B.

INDELING

Begane grond: via de sfeervol aangelegde voortuin vol met weelderige beplanting bereikt u de overdekte entree. U stapt binnen in de verzorgde hal met eigentijdse toiletruimte met wandcloset en fonteintje en trapopgang naar de 1e verdieping, afgewerkt met moderne overzettreden. Bij het betreden van de woonkamer valt direct de ruimte, de verzorgde en moderne afwerking en de grote hoeveelheid lichtinval op! De gehele ruimte is voorzien van strakke gietvloer. De indeling is speels door de gestucte muur, met doorkijk, tussen de keuken en het zitgedeelte en rondom de open haard. Ieders oog valt meteen op de enorme schuifpui met uitzicht op de groene en sfeervol ingerichte achtertuin. Vanwege de aanwezigheid van de pui loopt binnen en buiten haarfijn in elkaar over. De keuken is uitgerust met een granieten aanrechtblad, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser.

In de er achtergelegen bijkeuken zijn de wasmachine/droger aansluitingen gesitueerd. Ook is er een uitstortgootsteen aanwezig en praktische vasten kasten. Vanuit de bijkeuken is zowel de tuin als de garage te bereiken. In de besloten én privacy-volle tuin is het de hele dag door genieten. Op elk moment van de dag is hier wel een plekje in de zon of schaduw te vinden. De groene tuin is gelegen op het westen en voorzien van diverse knusse zithoekjes, een vijverpartij, gazon, sierbestrating en gevarieerde beplanting. Doordat achter de tuin een gemeenteplantsoen aanwezig is, is er uitzicht op nóg meer groen én veel privacy!

1e verdieping: ook op deze verdieping is weer de sfeer en de verzorgde afwerking goed zichtbaar. De wanden hebben een strakke afwerking en de moderne PVC-vloer loopt in zijn geheel door. Op deze verdieping treft u de badkamer en drie ruime slaapkamers. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning, de slaapkamer met balkon is aan de voorzijde gesitueerd. De recent vernieuwde badkamer (2023) is volledig betegeld en uitgerust met een wastafel met meubel, inloopdouche en wandcloset. Helemaal van deze tijd met een industriële uitstraling. Een bovenraam zorgt voor fijne lichtinval en natuurlijke ventilatie. Ook is er vloerverwarming aanwezig.

2e verdieping: deze verdieping is middels een vaste trap bereikbaar en geeft toegang tot een voorzolder met Velux-dakraam en opstelling van de cv-ketel (Intergas, 2023) en twee slaapkamers. De zeer ruime slaapkamer is voorzien van een Velux-dakraam en grote ramen aan de zijgevel, waardoor het een heerlijk lichte ruimte is. Daarnaast is er nog een tweede (slaap)kamer aanwezig met dakraam. De gehele zolder is kort geleden voorzien van nieuwe en mooi afgewerkte dakisolatie en een verzorgde PVC-vloer.

Bijzondere kenmerken: - Royale helft van dubbel woonhuis op een ruim perceel - Grotendeels gemoderniseerd en instapklaar - Moderne keuken en badkamer - Vijf ruime slaapkamers - Ruime garage, carport en oprit voor meerdere auto’s - Tuin met veel privacy, gelegen op het zonnige westen - 17 zonnepanelen, volledige isolatie - Uitstekende ligging in een rustige en groene woonstraat, nabij centrum, station en buitengebied

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 163
Inhoud woonhuis 659

Overige

Perceel oppervlakte 453

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 163
Inhoud woonhuis 659

Overige

Perceel oppervlakte 453

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij