Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wilt u wonen nabij het centrum en station van Nijkerk? Deze leuke TUSSENWONING met diepe zonnige is gelegen op een perceel van 196 m2 met een gunstige ligging nabij het centrum van Nijkerk. Wij mogen u deze woning aanbieden namens Woningstichting Nijkerk! Naast de voorzieningen die het centrum biedt, zijn ook scholen, openbaar vervoer en supermarkten binnen loopafstand bereikbaar.

In het verleden is de woning onderhanden genomen op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing. Zo is de woning voorzien van 8 zonnepanelen en een zonneboiler, is er een nieuwe cv-ketel geïnstalleerd, is de woonkamer voorzien van een klimaatsysteem van Climarad en is op de zolder dakisolatie aangebracht. Ook is de gehele woning voorzien van dubbele beglazing. Dankzij deze maatregelen beschikt de woning over energielabel A.

Bouwjaar 1964. Woonoppervlak 88 m². Perceeloppervlak 196 m². Energielabel A.

INDELING Begane grond: entree/hal, meterkast, toilet, trapopgang naar de 1e verdieping, toegang tot doorzonwoonkamer met laminaatvloer en spachtelputz wandafwerking. Vanuit de hal bereikt u de dichte keuken aan de achterzijde van de woning welke is voorzien van een praktische verlaagde kelderkast en eenvoudig keukenblok (zonder apparatuur). De achtertuin is deels bestraat en deels aangekleed met groene borders. De tuin beschikt over een achterom en een vrijstaande stenen berging van ca 10 m2. Door de diepte van deze tuin, bijna 20 meter, zijn er goede mogelijkheden voor een uitbouw en/of een veranda.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers, waarvan één aan de voorzijde en twee aan de achterzijde van de woning zijn gelegen. De eenvoudige badkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en beschikt over een douche, wastafel en een aansluiting voor de was-apparatuur.

Tweede verdieping: middels een vlizotrap bereikbare na-geïsoleerde bergzolder met cv ketel (Nefit 2014), de zonneboiler en de omvormer voor de 8 zonnepanelen. De nokhoogte bedraagt ca 1,73 meter.

Toegevoegde waarde - Tussenwoning op ruim perceel - Zonnige tuin op het zuiden - Bouwkundig rapport aanwezig - Zonnepanelen en zonneboiler - Energielabel A - Gelegen op een leuke locatie nabij het centrum

VERKOOPVOORWAARDEN Deze woning wordt aangeboden namens Woningstichting Nijkerk (WSN) tegen de volgende voorwaarden: • Huurders van WSN of de Alliantie in de Gemeente Nijkerk die uiterlijk 17 oktober 2024 reageren, krijgen voorrang om de woning te kopen. • Inschrijfformulieren en informatie zijn verkrijgbaar bij Zijlstra ERA Makelaardij. • Bezichtigingen worden pas na 17 oktober 024, de sluitingsdatum van de inschrijfperiode gepland. • Alle eigendomsoverdrachten vinden plaats bij Van der Weij Notariaat te Nijkerk • Het voordeel van overdrachtsbelasting is voor verkoper • Zelfbewoningplicht van 2 jaar na transport / anti-speculatiebeding • In verband met de grote animo voor deze woningen, adviseren wij u goed voorbereid te zijn en u vooraf te laten informeren over uw financiële mogelijkheden!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 345

Overige

Perceel oppervlakte 196

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 345

Overige

Perceel oppervlakte 196

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij