Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een plekje om te recreëren? Op het terrein aan De Bonk staan ca. 60 recreatiewoningen die allen zijn gelegen nabij de Rotte of aan het water. De Bonk 7 is een eenvoudige houten recreatiewoning op een fijne plek met een heerlijke tuin. Als u een plekje zoekt om in de weekenden en vakanties tot rust te komen dan kan dit zeker uw plekje zijn.

Even wat zaken op een rijtje: - vrijstaande recreatiewoning - de woning staat op huurgrond, grond is eigendom van een particuliere familie - woonoppervlakte ca. 35 m2 - inhoud ca. 152 m3 - perceeloppervlakte (deelperceel) ca. 235 m2 (geschat) - kunststof kozijnen - airco (koelen en verwarmen) - 2 slaapkamers - parkeren op privéterrein eigenaar grond (via vergunning) - eenvoudige afwerking

Bijzonderheden: - huur grond € 3.450,-- / jaar (2024) - permanente bewoning is niet toegestaan; Het terrein aan De Bonk is wel het gehele jaar toegankelijk - hypotheek vestigen is niet mogelijk

De indeling van de recreatiewoning is als volgt:

Begane grond: Via de hal met meterkast en toilet kom je in de woonkamer met vaste kast en openslaande deuren naar de tuin. Verder tref je in deze woning een keuken en twee slaapkamers aan. De grootste slaapkamer is voorzien van vaste kasten.

Tuin en berging: In de bij deze recreatiewoning behorende tuin tref je een vrijstaande berging aan.

Zoek je een recreatiewoning in een rustig, natuurrijk gebied, maar toch op korte afstand van de grote steden Rotterdam, Den Haag en Utrecht? Dan is dit je plek !

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de unieke woningwebsite: debonk7.nl

Wij zijn de makelaar van de verkoper! Voor een gedegen advies bij de aankoop van uw nieuwe woning adviseren wij u een eigen aankoopmakelaar in te schakelen.

Disclaimer: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte woningen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580; al onze woningen worden professioneel ingemeten via deze NEN-norm. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 35
Inhoud woonhuis 152

Overige

Perceel oppervlakte 235

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 35
Inhoud woonhuis 152

Overige

Perceel oppervlakte 235

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Perdijk Makelaars