Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een prachtig plekje om te wonen! Midden in de gezellige Dorpsstraat van Zevenhuizen met alle faciliteiten op loopafstand, maar met een oase van rust in de achtertuin!

Deze hoekwoning heeft een ruime woonkamer, dichte keuken en een aparte kamer op de begane grond. Deze kamer doet nu dienst als bergkamer, maar kan ook prima functioneren als werkkamer of slaapkamer. Op de verdieping treft u nog een drietal slaapkamers en een moderne badkamer aan.

U loopt zó naar de winkels in de Dorpsstraat; ook de basisscholen en sportfaciliteiten (sportvelden en sporthal) zijn op korte afstand. Recreatiegebied De Rottemeren, de Willem Alexander Roeibaan alsmede de uitvalswegen naar Rotterdam, Gouda en Den Haag zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Even wat bijzonderheden op een rijtje: - hoekwoning - onderdeel van een appartementencomplex - begane grond en verdieping - woonoppervlakte ca. 138 m2 - inhoud ca. 465 m3 - perceel ca. 175 m2 - bouwjaar 1995 - energielabel B - ketel Nefit, 2013 - woonkamer, dichte keuken en berg-/werkkamer op de begane grond - 3 slaapkamers en moderne badkamer op de verdieping - eigen parkeerplek voor de deur - achtertuin met terras op het oosten; ca. 100 m2 - voortuin/terras op het westen; ca. 25 m2 - bijzonder fraai uitzicht - VvE: € 162,50 / maand (2024)

Let op! De woning zal worden verkocht middels de niet-zelfbewoningsclausule! Er is dus geen vragenlijst en geen lijst van zaken beschikbaar.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: Via de ruime hal met toilet, trapkast, meterkast en trapopgang kunt u naar de woonkamer of de bergkamer. In de woonkamer, met schuifdeur naar de tuin, heeft u een werkelijk prachtig uitzicht over de achtergelegen tuin behorende bij de naastgelegen kerk. In de dichte keuken treft u een koelkast, vriezer, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, oven, dubbele spoelbak en een deur naar de tuin aan. De extra kamer op deze verdieping doet nu dienst als bergruimte. De mogelijkheid bestaat deze te gaan gebruiken als werkkamer of als extra slaapkamer; het is mogelijk in de ruime bergkast een douche te installeren.

Verdieping: Via een vaste trap komt u op de verdieping met 3 slaapkamers, badkamer en een ruime bergkast. De master bedroom is gelegen aan de achterzijde van het appartement en is v.v. een royale vaste kast en een balkon. In de moderne badkamer treft u een bad, douche, wastafelcombinatie, toilet, designradiator en een raam aan.

Tuin: Bij deze woning behoort een ruime tuin, waar u heerlijk rustig een kopje koffie kunt drinken en kunt genieten van de rust en het fijne uitzicht. Aan de voorzijde heeft u de beschikking over een eigen parkeerplek.

Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar de unieke woningwebsite: dorpsstraat174.nl

Wil je komen bezichtigen? Bel dan met ons kantoor voor het inplannen van een afspraak!

Wij zijn de makelaar van de verkoper! Voor een gedegen advies bij de aankoop van uw nieuwe woning adviseren wij je een eigen aankoopmakelaar in te schakelen.

Voor het bestemmingsplan verwijzen wij je naar het omgevingsloket.

Disclaimer: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte woningen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580; al onze woningen worden professioneel ingemeten via deze NEN-norm. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 465

Overige

Perceel oppervlakte 175

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 465

Overige

Perceel oppervlakte 175

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Perdijk ERA Makelaardij - Zevenhuizen