Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

We hebben weer zo'n prachtige en ruime eengezinswoning te koop in het Koningskwartier te Zevenhuizen!

Het Koningskwartier in Zevenhuizen is een charmante en moderne woonwijk op korte afstand van het dorp Zevenhuizen met diverse winkels, restaurants, basisscholen, kerken en sportfaciliteiten. Gelegen in de gemeente Zuidplas, biedt deze nieuwe buurt een oase van rust met eigentijdse architectuur, groene parken en een vriendelijke gemeenschap. De huizen in het Koningskwartier zijn ontworpen met oog voor detail en duurzaamheid, waardoor bewoners genieten van comfortabele en energiezuinige woningen.

De wijk is ideaal voor gezinnen, dankzij de nabijheid van goede scholen, speelplaatsen en sportfaciliteiten. Bovendien zorgt de uitstekende bereikbaarheid, met zowel openbaar vervoer (busverbinding) als de nabijgelegen snelwegen, ervoor dat steden zoals Rotterdam en Gouda binnen handbereik zijn. Wandelen of fietsen door de groene omgeving, een bezoek aan de gezellige dorpskern van Zevenhuizen of een uitstapje naar de nabijgelegen recreatiegebieden maken het leven in het Koningskwartier gevarieerd en aangenaam.

Of je nu op zoek bent naar een plek om je gezin groot te brengen of gewoon wilt genieten van een vredige woonomgeving met moderne gemakken, het Koningskwartier biedt een prachtige woonervaring voor iedereen.

Even wat bijzonderheden op een rijtje: - eengezinswoning - tussenwoning - woonoppervlakte ca. 146 m2 - inhoud ca. 509 m3 - perceeloppervlakte 163 m2 - bouwjaar 2018 - energielabel A - ketel Intergas 2018 - 11 zonnepanelen - HR+++ glas - kunststof kozijnen - vloerverwarming gehele woning - hele huis voorzien van horren - elektrisch aansluitpunt voor buitenzonwering aanwezig - tuin op het zuid westen

Begane grond: Bij binnenkomst treft u een ruime entree met een keurig afgewerkt toilet aan. De moderne keuken heeft een kookeiland en luxe inbouwapparatuur. Tevens is er ruimte voor een grote eethoek; ideaal voor gezellige etentjes met vrienden. De lichte, tuingerichte woonkamer biedt veel ruimte door de royale uitbouw van 2,4 meter. De gehele begane grond is voorzien van een fraaie PVC vloer.

1e Verdieping: Op de eerste verdieping bevinden zich drie goed afgewerkte slaapkamers met PVC vloeren en een eigen thermostaat voor de vloerverwarming. De ouderslaapkamer is bovendien voorzien van airconditioning. De badkamer beschikt over een bad, douche, toilet en wastafelmeubel met voldoende bergruimte en is heerlijk licht door het raam in de badkamer.

2e Verdieping: De zolderverdieping is ingedeeld met twee kamers en een washok/technische ruimte. Beide kamers zijn voorzien van airconditioning welke is geplaatst op de overloop. De slaapkamer met twee dakramen heeft twee ingangen tot de ruimte achter de schotten. In het washok/technische ruimte bevindt zich de ketel, de omvormer van de zonnepanelen, de mechanische ventilatie en de wasmachine en droger aansluiting.

Tuin en duurzaamheid: De tuin ligt op het zuid westen; ideaal voor wie van zon houdt. De woning heeft 11 zonnepanelen, wat bijdraagt aan een flink lagere energierekening.

Van de bewoners: In 2017 waren we op zoek naar een woning in de regio tussen Rotterdam en Zoetermeer. Dat was toen al niet zo eenvoudig, mede omdat bestaande bouw in Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek voor ons boven wel meer ruimte opleverde, waar dat beneden vaak te wensen over liet. Het nieuwbouwproject in Koningskwartier, Zevenhuizen gaf ons de mogelijkheid om te kiezen voor een uitbouw. Ook was de keuken breed genoeg om een eiland te plaatsen, wat een grote wens was. We zijn trots op de manier waarop we de woning hebben kunnen (laten) afwerken en de wijze waarop de tuin vorm heeft gekregen! Het is een heerlijk gezinshuis geworden, waar we met veel plezier wonen. Het Koningskwartier is als wijk voor gezinnen ideaal, met onder meer het Kindcentrum Koningswartier (kinderopvang, school en BSO op één plek) op loopafstand, diverse speeltuinen en een stadsboerderij (de Koeienstal) aan de rand van de wijk waar je zo de polder in wandelt, (hard)loopt, skeelert of fietst. Ook de kinderen hebben het erg naar hun zin, met alle vriendjes in de buurt. We blijven dan ook in Zevenhuizen, waar we weer enthousiast zijn geworden voor een nieuwbouwproject.

We zijn benieuwd aan wie we ons enthousiasme over deze plek mogen overdragen!

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de unieke woningwebsite: koningwillemalexanderlaan160.nl

Wilt u komen bezichtigen? Belt u dan met ons kantoor voor het inplannen van een afspraak!

Wij zijn de makelaar van de verkoper! Voor een gedegen advies bij de aankoop van uw nieuwe woning adviseren wij u een eigen aankoopmakelaar in te schakelen.

Disclaimer: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte woningen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580; al onze woningen worden professioneel ingemeten via deze NEN-norm. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 146
Inhoud woonhuis 509

Overige

Perceel oppervlakte 163

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 146
Inhoud woonhuis 509

Overige

Perceel oppervlakte 163

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Perdijk ERA Makelaardij - Zevenhuizen