Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Als je de straat inkomt, weet je meteen waarom dit de straat met het meeste groen in de wijk 'Koningskwartier' is; wat een prachtig straatbeeld.

Maar ook de woning is een plaatje. Deze prachtige hoekwoning met moderne keuken en badkamer, drie slaapkamers en een vrij in te delen zolderverdieping is op de begane grond uitgebouwd aan de achterzijde en de zijkant. Dit geeft niet alleen een veel ruimte, maar ook super veel licht!

De woning ligt in de nieuwbouwwijk 'Koningskwartier'. Vanuit de woning in Koningskwartier verruilt u de rust van het Groene Hart in een handomdraai voor de dynamiek van de Randstad. Via de Zuidplasweg rijd u met de auto zo de N219 op, die direct aansluit op de A12 én de A20. Zo bent u in een mum van tijd in grote steden als Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Gouda en Utrecht. Fietst u graag? Binnen een paar minuten bevindt u zich in de Rotterdamse wijk Nesselande. Het centrum van Zevenhuizen met diverse winkels, restaurants en sportfaciliteiten is dichtbij gelegen.

Even wat bijzonderheden op een rijtje: - eengezinswoning - hoekwoning - woonoppervlakte ca. 142 m2 - inhoud ca. 500 m3 - perceeloppervlakte 191 m2 - bouwjaar 2019 - energielabel A - 2 zonnepanelen - ketel Intergas, 2019 - vloerverwarming begane grond - begane grond uitgebouwd aan achterzijde en zijgevel - moderne keuken - 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping - airco op 1 slaapkamer - vrij in te delen zolderverdieping met technische ruimte - voor-, zij- en achtertuin - achtertuin op het zuid westen - zeer kindvriendelijke straat; veel gezinnen met jonge kinderen

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: Via de hal met toilet, meterkast en trapopgang kom je in de woonkamer, waar meteen de enorme ruimte je opvalt door de uitbouw aan de achterzijde (2.4 meter) en de erker aan de zijkant. Hierdoor is deze woonkamer met trapkast en openslaande deuren naar de achtertuin een heerlijke ruime én lichte kamer geworden. De open keuken, gesitueerd aan de voorzijde van de woning, is modern en van alle gemakken voorzien: Quooker, koelkast, vriezer, inductieplaat, koffiemachine, combioven en een stoomoven; je vindt het hier allemaal!

1e Verdieping: Vanaf de overloop kan je naar de drie slaapkamers, de badkamer en het toilet. Twee slaapkamers liggen aan de achterzijde van de woning, de master bedroom over de gehele breedte aan de voorzijde. De moderne badkamer is v.v. een ligbad, inloopdouche (met stortdouche), wastafelmeubel met twee wasbakken en een designradiator.

2e Verdieping: De zolderverdieping met dakraam, bergruimte achter de schotten en technische ruimte is nog vrij in te delen. De mogelijkheid bestaat hier één of twee extra slaapkamers te creëren.

Tuin: Bij deze woning tref je een fijne voor-, zij- en achtertuin aan. De achtertuin met achterom en vrijstaande berging is gelegen op het zuid westen. Wat een heerlijk plekje voor de kids om te spelen of een kopje koffie te drinken in het zonnetje.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de unieke woningwebsite: soestdijkstraat41.nl

Wilt u komen bezichtigen? Belt u dan met ons kantoor voor het inplannen van een afspraak!

Wij zijn de makelaar van de verkoper! Voor een gedegen advies bij de aankoop van uw nieuwe woning adviseren wij u een eigen aankoopmakelaar in te schakelen.

Disclaimer: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte woningen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580; al onze woningen worden professioneel ingemeten via deze NEN-norm. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 500

Overige

Perceel oppervlakte 191

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 500

Overige

Perceel oppervlakte 191

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Perdijk ERA Makelaardij - Zevenhuizen