Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Mocht je op zoek zijn naar ruimte, dan zit je bij deze prachtige BENG-woning (bijna energie neutraal) wel goed. Als je de hal binnenkomt valt het meteen op, dat deze groter is dan standaard. Dit ruimtelijke gevoel heb je ook in de rest van de woning!

De woning ligt in de nieuwbouwwijk 'Koningskwartier'. Vanuit de woning in Koningskwartier verruil je de rust van het Groene Hart in een handomdraai voor de dynamiek van de Randstad. Via de Zuidplasweg rij je met de auto zo de N219 op, die direct aansluit op de A12 én de A20. Zo ben je in een mum van tijd in grote steden als Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Gouda en Utrecht. Fiets je graag? Binnen een paar minuten bevind je je in de Rotterdamse wijk Nesselande met het strand en de boulevard, recreatiegebied Zevenhuizerplas en de Rottemeren. Het centrum van Zevenhuizen met diverse winkels, restaurants en sportfaciliteiten is dichtbij gelegen.

Even wat bijzonderheden op een rijtje: - eengezinswoning - tussenwoning - BENG (bijna energie neutraal; gebouwd met hogere isolatiewaarde en kierdichting) - instapklaar - woonoppervlakte ca. 154 m2 - inhoud ca. 542 m3 - perceeloppervlakte 165 m2 - bouwjaar 2018 - energielabel A - 15 zonnepanelen - triple glas - vloerverwarming begane grond - WTW installatie - 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping - vrij in te delen zolderverdieping; mogelijkheid creëren extra slaapkamer) - fraai aangelegde achtertuin op het noord oosten

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: Via de ruime, brede hal met garderobenis, toilet, meterkast en trapopgang kom je in de woonkamer. Deze woonkamer met vaste kast en openslaande deuren naar de tuin is bijzonder sfeervol. De prachtige, moderne keuken is van alle gemakken voorzien: quooker, twee combiovens, koelkast, vriezer, oven en een vaatwasser. Alle apparatuur in deze keuken is van het merk Siemens.

1e Verdieping: Vanaf de overloop zijn de drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar. Twee slaapkamers liggen aan de achterzijde van de woning; de ruime master bedroom bevindt zich over de gehele breedte van de voorzijde van de woning. Wat een bijzonder fijne slaapkamer. In de ruime, moderne badkamer tref je een ligbad, douchecabine, wastafelcombinatie, toilet, designradiator en vloerverwarming aan.

2e Verdieping: Middels een vaste trap kom je op de open zolderverdieping met twee dakramen en bergruimte achter de schotten aan beide zijden. In een aparte kast tref je de aansluiting voor de wasmachine/droger, de opstelplaats van de ketel en het wtw systeem aan. Op deze zeer ruime verdieping bestaat de mogelijkheid om meerdere slaapkamers te creëren.

Tuin: De op het noord oost gesitueerde achtertuin met achterom en houten berging is prachtig aangelegd. Ondanks de ligging komt er lekker veel zon in de tuin. Door het uitgebreide InLite verlichtingssysteem is de tuin ook in de avond een plaatje! Een heerlijk plek voor een kopje koffie terwijl de kinderen lekker buiten spelen.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de unieke woningwebsite: stalmeesterstuin18.nl

Wilt u komen bezichtigen? Belt u dan met ons kantoor voor het inplannen van een afspraak!

Wij zijn de makelaar van de verkoper! Voor een gedegen advies bij de aankoop van uw nieuwe woning adviseren wij u een eigen aankoopmakelaar in te schakelen.

Disclaimer: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte woningen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580; al onze woningen worden professioneel ingemeten via deze NEN-norm. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 542

Overige

Perceel oppervlakte 165

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 542

Overige

Perceel oppervlakte 165

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Perdijk ERA Makelaardij - Zevenhuizen