Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen met Comfort en Gemak in een Groene Oase: Anatole Franceplaats 452, Rotterdam

Welkom bij Anatole Franceplaats 452, gelegen in de groene en geliefde wijk Ommoord in Rotterdam. Dit ruime en lichte 4-kamer (!) appartement op de zesde etage biedt je niet alleen alle comfort van modern wonen, maar ook een ideale ligging met een overvloed aan faciliteiten binnen handbereik. Hier geniet je van zowel de levendigheid van de stad als de rust van de natuur.

Perfecte Locatie met Alles in de Buurt

Ommoord staat bekend om zijn groene omgeving en biedt een uitgebreid aanbod aan faciliteiten. In de nabije omgeving vind je het winkelcentrum Alexandrium, het grootste – deels overdekte – winkelcentrum van Rotterdam. Daarnaast ligt ook Capelle XL binnen handbereik. Wil je nog dichterbij shoppen? Winkelcentrum Hesseplaats, met supermarkten als Jumbo en Albert Heijn, ligt letterlijk om de hoek van het complex.

Groen, Groener, Groenst!

Voor natuurliefhebbers is deze locatie een waar paradijs. Het recreatiegebied de Rotte, de Zevenhuizerplas, het Bergsche Bos en het Kralingse Bos met de plas bieden talloze mogelijkheden voor ontspanning, sport en recreatie. Of het nu gaat om wandelen, fietsen of watersporten, alles is mogelijk! Ook zijn Tiekamp en de Skiberg onderdeel van dit uitgebreide natuurgebied.

Uitstekende Bereikbaarheid en Voorzieningen

Of je nu met de auto reist of het openbaar vervoer gebruikt, je bent binnen no-time waar je moet zijn. De opstapplaatsen voor bus, metro en trein zijn dichtbij, en de belangrijke uitvalswegen A16 en A20 zijn zeer eenvoudig te bereiken. Zo ben je binnen enkele minuten op je bestemming.

Indeling van het Appartement

Begane Grond:

Je betreedt het complex via een gesloten entree met bellentableau, videofooninstallatie en brievenbussen. Hier heb je toegang tot de bergingen, liften en het trappenhuis.

Zesde Etage:

Op de zesde etage bevindt zich de voordeur van jouw nieuwe woning. Je komt binnen in een ruime hal die direct toegang geeft tot alle vertrekken. De moderne keuken, uitgerust met een stijlvol matzwart keukenblok, is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, combimagnetron, heteluchtoven en een keramische kookplaat met afzuigkap – ideaal voor elke thuis kok!

Woonkamer en Buitenruimte:

De royale woonkamer is voorzien van een grote raampartij die veel natuurlijk licht binnenlaat en een prachtig groen uitzicht biedt. De dubbele beglazing zorgt voor een goede isolatie en daarmee voor extra comfort. Via de openslaande deur kom je op het ruime, pand brede balkon, waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht.

Luxe Badkamer en Extra Ruimte:

De luxe badkamer straalt moderne elegantie uit en is volledig betegeld met hoogwaardige tegels. Hier vind je een inloopdouche met regendouchekop, een stijlvolle wastafel met meubel, een kolomkast en aansluitingen voor wasmachine en droger. De inbouwspotjes maken de moderne uitstraling helemaal af. Verder zijn er drie comfortabele slaapkamers, een separaat toilet en een extra berging in het appartement aanwezig.


Praktische Informatie

- Erfpachtgrond afgekocht tot en met 16-04-2097;
- Bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren (VvE) bedraagt € 177,49 per maand exclusief stookkosten;
- Voorschot stookkosten: € 95,00 per maand;
- Verwarming en warm water via blokverwarming/centrale voorziening;
- In de koopovereenkomst zal een 'nimmer zelf bewoond-clausule' worden opgenomen.

Kortom: Comfort, Luxe en Natuur in Ommoord

Anatole Franceplaats 452 biedt alles wat je zoekt: een instap klaar appartement in een groene en goed bereikbare omgeving met een overvloed aan voorzieningen. Met een gunstige ligging nabij winkelcentra, openbaar vervoer en uitvalswegen, is dit de perfecte woning voor wie houdt van comfort en gemak.

Plan nu je bezichtiging en laat je verrassen door dit geweldige appartement!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 270
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
In overleg Ja
Glas isolatie Ja
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 270
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
In overleg Ja
Glas isolatie Ja
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Tweelwonen Rotterdam