Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Laan van Magisch Realisme 222, Nesselande

Deze prachtige en goed onderhouden eengezinswoning in de gewilde wijk Nesselande is ideaal voor gezinnen. Het huis is in 2020 volledig vernieuwd en voorzien van zeer goede isolatie vanaf de bouw, waardoor het heerlijk duurzaam wonen is. Vandaar ook energielabel A. Met vier ruime slaapkamers, een lichte en royale woonkamer en een moderne keuken uit 2021, biedt dit huis alles wat je nodig hebt. De stijlvolle badkamer is uitgerust met een inloopdouche, toilet en een elegant wastafelmeubel. De moderne keuken met inbouwapparatuur nodigt uit tot koken, terwijl de uitbouw zorgt voor extra leefruimte. De schuifpui, voorzien van HR++ glas, laat veel licht binnen en leidt naar de zonnige, fraai aangelegde tuin op het zuiden met een schuur—de perfecte plek om te genieten van lange zomeravonden.

Deze woning heeft niet alleen een perfecte indeling, maar ook een geweldige ligging. Je woont hier in een gezellige en kindvriendelijke buurt. Alles wat je nodig hebt ligt binnen handbereik; scholen, kinderopvang en openbaar vervoer (zowel metro als bus) zijn op loopafstand te vinden, evenals het prachtige recreatiegebied de Zevenhuizerplas. Voor je dagelijkse boodschappen, leuke eetgelegenheden, ontspannen momenten aan het strand en de boulevard van Nesselande kun je terecht in het nabijgelegen winkelcentrum. Daarnaast zijn ook de uitvalswegen gemakkelijk bereikbaar, waardoor je snel en eenvoudig op weg bent. Bovendien woon je hier zeer comfortabel dankzij de automatische mechanische ventilatie met co2 sensor, vloerverwarming die per kamer instelbaar is en airconditioning die kan koelen, ventileren, verwarmen en ontvochtigen.

Kortom; deze woning biedt het complete plaatje voor comfortabel en praktisch wonen in een gewilde buurt.

Je betreedt de woning via de voortuin en komt binnen in een ruime hal, voorzien van een opbergkast, de meterkast, een modern toilet en de trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal kom je in de lichte en ruime woonkamer met een grote schuifpui, die de woonkamer verbindt met de zonnige tuin. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming en luxe tegels van 80 x 80 cm, die ook terugkomen in het toilet en de badkamer.

De moderne keuken, grenzend aan de woonkamer, is uitgerust met Beko inbouwapparatuur. Het strakke design en de afzuiging die direct naar buiten wordt geleid, zorgen voor een frisse en stijlvolle kookervaring.

Op de eerste verdiepingen bevinden zich twee ruime slaapkamers, beiden met ingebouwde kasten voorzien van verlichting, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De moderne badkamer is een echte eyecatcher, met grote tegels, een inloopdouche met regendouche, nisjes voor je verzorgingsproducten, een tweede toilet en een stijlvol wastafelmeubel met spiegel.


De tweede verdieping bereik je via de vaste trap, waar je nog twee extra slaapkamers, die ook zijn voorzien van inbouwkasten met verlichting. De kamers kun je naar eigen wens kunt inrichten. Ideaal als thuiswerkplek, hobbykamer of speelruimte voor de kinderen. De zolder biedt bovendien extra opbergruimte en aansluitingen voor een wasmachine en droger.

De fraai aangelegde tuin, gelegen op het zonnige zuiden, is een heerlijke plek om te ontspannen of gezellig buiten te eten. De tuin beschikt over een achterom en een schuur en direct erachter ligt een speelplaats met een centraal grasveld, zandbak, tafeltennistafel, klimrekken en een glijbaan—perfect voor gezinnen met kinderen. Daarnaast is de woning uitgerust met een camerasysteem, wat zorgt voor extra veiligheid en gemoedsrust.

-Bouwjaar 2008
-Energielabel A
-142 m2 woonoppervlak
-Volledig eigen grond
-Vanuit de bouw voorzien van isolatie
-Geheel dubbele beglazing
-Verwarming en warm water middels stadsverwarming
-Achtertuin op het zuiden met een houten berging en een achterom
-Ruime voortuin
-Centrale binnenplaats met grasveld, zandbak, tafeltennistafel, klimrekken en glijbaan
-Ideale ligging gelegen nabij scholen, winkelcentra, sportscholen, openbaar vervoer (metro/bus) en uitvalswegen
-Keuken bouwjaar 2021
-Voorzien van airco’s
-In 2020 volledig opgeknapt
-Vloerverwarming op 4 verdiepingen
-4 ruime slaapkamers allemaal voorzien van inbouwkasten met verlichting
-Zolder 17m2

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 502.57
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 50
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 146
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Tuin breedte 5
Glas isolatie Ja
Airconditioning Ja
Kwaliteit object Normaal
Stadsverwarming Ja
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 502.57
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 50
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 146
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Tuin breedte 5
Glas isolatie Ja
Airconditioning Ja
Kwaliteit object Normaal
Stadsverwarming Ja
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Butler Makelaardij