Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Niet wachten, maar gelijk aan de slag in je ruime, duurzame nieuwbouwhuis in het Koningskwartier? Dit is je kans om te gaan wonen in dit deze woning met een breedte van wel 5.72 meter in de kindvriendelijke woonwijk, op korte afstand van het dorp Zevenhuizen.

De woning is opgeleverd zonder keuken, badkamer en toilet en is dus nog helemaal naar eigen smaak in te richten. De tuin wordt al afgegraven en aangevuld met zand, hierdoor kan er direct worden gestart met de tuinaanleg. Tevens zijn er na oplevering nog fraaie, duurzame schuttingen geplaatst samen met alle buren in dit blok.

Maar wat een fijn, vrij plekje om te wonen! Aan de voorzijde kijkt u uit over het water met woningen aan de overzijde. De achtertuin met parkeerplek grenst aan een parkeerplaats.

Het 'Koningskwartier' is een nieuwbouwwijk, nét buiten de dorpskern van Zevenhuizen. Vanuit de woning in Koningskwartier verruilt u de rust van het Groene Hart in een handomdraai voor de dynamiek van de Randstad. Via de Zuidplasweg rijd u met de auto zo de N219 op, die direct aansluit op de A12 én de A20. Zo bent u in een mum van tijd in grote steden als Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Gouda en Utrecht.

Fietst u graag? Binnen een paar minuten bevindt u zich in de Rotterdamse wijk Nesselande, Recreatiegebied Zevenhuizerplas en de Rottemeren. Het centrum van Zevenhuizen met diverse winkels, restaurants en sportfaciliteiten is dichtbij gelegen.

Even wat bijzonderheden op een rijtje: - eengezinswoning - tussenwoning - begane grond + 1e verdieping: woonoppervlakte ca. 108 m2 - zolder: inpandige ruimte ca. 32 m2 - inhoud ca. 493 m3 - perceeloppervlakte 173 m2 - bouwjaar 2023 - energielabel A+++ - warmtepomp - 300 liter boiler - ruime begane grond; leidingen keuken aanwezig (mogelijkheid voor kookeiland) - 3 slaapkamers op de 1e verdieping - badkamer is casco - vrij in te delen zolderverdieping met klein dakraam en bergruimte achter de schotten - ruime achtertuin op het noord westen - parkeerplek op eigen terrein - tuin wordt nog voorbereidt op tuinaanleg - schuttingen zijn inmiddels geplaatst

Deze woning is vanuit de bouw uitgevoerd met onder andere: - buitenkraan achterzijde - mantelbuis voor evt. laadpunt elektrische auto - bedraden schakelaar WTW - extra stopcontacten - netwerkaansluiting op zolder - vergroot boiler vat 300 liter

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: Vanuit de hal met toiletruimte (casco), meterkast en trapopgang kom je in de ruime woonkamer met schuifpui naar de achtertuin. De begane grond is volledig naar eigen inzicht in te delen evenals de keuken welke casco is opgeleverd. Er is een visualisatie beschikbaar wat er mogelijk is met de keuken.

1e Verdieping: Op deze verdieping treft je een tweetal zeer royale slaapkamers, een wat kleinere slaapkamer en de ruimte waar de badkamer gesitueerd kan worden aan. De badkamer (casco) is voorzien van de nodige leidingen. Een mogelijk ontwerp is hiervoor beschikbaar.

2e Verdieping: Via een vaste trap kom je op de vrij in te delen zolderverdieping met een klein dakraam en bergruimte achter de schotten. De mogelijkheid bestaat hier één of twee extra slaapkamers te creëren.

Tuin: De achtertuin met parkeerplek, vrijstaande berging en fraaie schuttingen is gelegen op het noord westen. Een heerlijke plek voor de kinderen om te spelen of voor een bbq met familie en vrienden.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de unieke woningwebsite: alcazar27.nl

Wilt u komen bezichtigen? Belt u dan met ons kantoor voor het inplannen van een afspraak!

Wij zijn de makelaar van de verkoper! Voor een gedegen advies bij de aankoop van uw nieuwe woning adviseren wij u een eigen aankoopmakelaar in te schakelen.

Disclaimer: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Uit het meetrapport is gebleken dat het dakraam op de zolder te klein is waardoor dit officieel dus overig inpandige ruimte is geworden.

Gebruiksoppervlakte woningen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580; al onze woningen worden professioneel ingemeten via deze NEN-norm. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 496

Overige

Perceel oppervlakte 173

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 496

Overige

Perceel oppervlakte 173

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Perdijk ERA Makelaardij - Zevenhuizen