Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een fantastische plek om te wonen! Deze ruime woning heeft een compleet woonprogramma op de begane grond (woning, douchen, slapen), 2 slaapkamers op de verdieping, een fraai aangelegde achtertuin én voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

De woning ligt aan een rustige weg, alleen bestemd voor bewoners en bezoekers van de Knibbelweg. Deze weg ligt op korte afstand van de Dorpsstraat van Zevenhuizen met diverse winkels, restaurants, basisscholen, kerken en sportfaciliteiten. De Hennipgaarde, Recreatiegebied De Rottemeren en de Willem Alexander Roeibaan zijn eveneens dichtbij. Deze natuurgebieden met veel water beschikken over werkelijk prachtige wandel- en fietsroutes. De steden zoals Gouda, Rotterdam en Zoetermeer zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Even wat bijzonderheden op een rijtje: - vrijstaande woning - levensloopbestendig - woonoppervlakte ca. 235 m2 - inhoud ca. 1.082 m3 - perceeloppervlakte 1094 m2 - bouwjaar 1996 - energielabel A - ketel 2016 - 22 zonnepanelen - vloerverwarming woonkamer, keuken, hal, toilet, bijkeuken en badkamer begane grond - woonkamer, keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers en badkamer op de begane grond - 2 slaapkamers, inloopkast en bergzolder op de verdieping - fraai aangelegde achtertuin op het zuid westen met vrijstaande houten berging - parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto's - gelegen aan een rustige weg voor bestemmingsverkeer

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: Bij binnenkomst merk je meteen hoe ruim de woning is en met hoeveel zorg het huis is opgeknapt en bewoond. Via de ruime hal met toilet en meterkast kun je naar de woonkamer, de kelder, de wasruimte/bijkeuken, de drie slaapkamers én de badkamer. De woonkamer met gashaard en openslaande deuren naar de achtertuin is lekker ruim en licht. In deze fijne ruimte is voldoende plek voor een grote zit- en eethoek; voldoende ruimte dus voor het gehele gezin én gasten. In de open keuken bevinden zich een magnetron, oven, 5 zones inductieplaat ('21), vaatwasser, een afzuigkap ('22) en een deur naar de achtertuin. Op de begane grond tref je een drietal slaapkamers met vaste kastenwanden aan. Twee slaapkamers hebben een deur naar de tuin en de royale master bedroom geeft via een schuifpui toegang tot deze fraai aangelegde tuin. Ook de badkamer is zeer ruim en voorzien van een bad, inloopdouche, wastafelmeubel met twee kranen, een toilet, designradiator en een raam. In de bijkeuken/wasruimte tref je de aansluiting voor de wasmachine, een wasbak, bergruimte, een deur naar de zijtuin en een trap naar de verdieping aan.

Verdieping: De overloop met dakraam geeft toegang tot de twee slaapkamers, een kledingkast en een ruime bergzolder. Beide slaapkamers hebben twee dakramen; in één van de slaapkamers zit een kast met hierin de opstelplaats van de ketel en de omvormer van de zonnepanelen.

Tuin: De rondom gelegen tuin is prachtig aangelegd. Aan de voorzijde bestaat de mogelijkheid tot het parkeren van meerdere auto's. De achtertuin met houten blokhut (met elektra) en een vijver is heerlijk zonnig gelegen het op het zuid westen. Een heerlijke plek voor een kopje koffie in het zonnetje of een barbecue met de hele familie.

Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar de unieke woningwebsite: knibbelweg8.nl

Wil je komen bezichtigen? Bel dan met ons kantoor voor het inplannen van een afspraak!

Wij zijn de makelaar van de verkoper! Voor een gedegen advies bij de aankoop van uw nieuwe woning adviseren wij je een eigen aankoopmakelaar in te schakelen.

Voor het bestemmingsplan verwijzen wij je naar het omgevingsloket.

Disclaimer: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte woningen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580; al onze woningen worden professioneel ingemeten via deze NEN-norm. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 235
Inhoud woonhuis 1082

Overige

Perceel oppervlakte 1094

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 235
Inhoud woonhuis 1082

Overige

Perceel oppervlakte 1094

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Perdijk ERA Makelaardij - Zevenhuizen