Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Strak afgewerkt 3-kamer appartement aan de Kritostraat 70 te Rotterdam Lombardijen

Bent u op zoek naar een instapklaar, modern en ruim appartement op een gewilde locatie dichtbij het treinstation Rotterdam Lombardijen? Dan is dit 3-kamer appartement aan de Kritostraat 70 precies wat u zoekt! Dit keurig afgewerkte appartement beschikt over alles wat u nodig heeft voor comfortabel wonen en is bovendien direct beschikbaar.

Indeling en afwerking: Dit appartement is recentelijk strak afgewerkt en voorzien van volledig kunststof kozijnen. Met een energielabel C is het niet alleen stijlvol, maar ook energiezuinig.

Moderne keuken: De keuken is een echte eyecatcher, uitgerust met alle benodigde inbouwapparatuur en een praktisch spoeleiland. Perfect voor de kookliefhebber die houdt van comfort en een moderne uitstraling.

Badkamer: De ruime badkamer is voorzien van een inloopdouche en een stijlvol wastafelmeubel. De wasmachineopstelling is netjes weggewerkt in een nis, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte.

In vergelijking met andere appartementen in de directe omgeving, is het met deze woning qua onderhoud zeer goed gesteld en ligt de luxe op een serieus hoog niveau. Het ziet er dan ook allemaal piekfijn uit. ‘Kopen zonder kijken kan', maar gezien de meerwaarde wordt u van harte uitgenodigd om toch te komen kijken. Doen, gezellig als u komt en ervaar het zelf!

Bij binnenkomst in de hal heeft u direct toegang tot alle ruimtes van het appartement. Rechtdoor komt u in de ruime woonkamer, waar de moderne keuken met spoeleiland aan de achterkant bevindt en het zitgedeelte aan de voorzijde is gesitueerd.

Badkamer, toegankelijk vanuit de hal, is modern afgewerkt. Er is een praktische nis voor wasmachine opstelling en boiler. De inloopdouche en modern wastafelmeubel geven een ruimtelijk effect aan de badkamer. Vanuit de badkamer toegang tot het balkon aan de achterzijde.

Ruime slaapkamer aan de voorzijde met toegang tot het balkon aan de voorzijde. Een 2e slaapkamer aan de achterzijde.

Kadastraal bekend;
het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning op de derde verdieping met berging in de kelder en verder toebehoren, gelegen te 3076 BH Rotterdam, Kritostraat 70, kadastraal bekend gemeente IJsselmonde, sectie C, complexaanduiding 4428, appartementsindex 23,,
•Eigen grond
•Bouwjaar: 1966
•Woonoppervlak: 67m² (inhoud: 267m³)
•Verwarming d.m.v. blokverwarming
•Berging in de onderbouw circa 13 m²
•VvE bijdrage circa € 229 per maand
•Huurboiler € 12,92 per maand
•Energielabel C geldig tot 03-05-2033
•Volledig voorzien van kunststof kozijnen
•Oplevering per direct

•In de koopakte wordt een niet-bewoningsclausule opgenomen, i.v.m. daarmee wordt de woning verkocht zonder vragenlijst en lijst van zaken

•In de koopovereenkomst zullen we een ouderdomsclausule toevoegen.

•Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard.

•Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is (nog) geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 67
Inhoud woonhuis 267
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 67
Inhoud woonhuis 267
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Makelaar André