Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in deze HEERLIJKE, RUIME TUSSENWONING in de geliefde wijk Zwanenkamp. Stap binnen in de woonkamer met open keuken, voorzien van vloerverwarming, en geniet van het uitzicht op uw achtertuin door de openslaande deuren. De woning is voorzien van maar liefst 5 slaapkamers en een moderne badkamer. Daarnaast is de woning voorzien van 10 zonnepanelen (2023), een kunststof dakkapel op de 2e verdieping (2022) en heeft energielabel A! Kunt u niet wachten om te komen kijken? Wacht dan niet langer en bel ons!

Ligging: De woning ligt op een goede locatie met een leuke speelweide om de hoek. De wijk is ruim en groen van opzet en heeft een klein winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen. Scholen voor kinderen en het grote wijkpark met onder meer de kinderboerderij, een grote speeltuin en sportgelegenheden zijn op korte afstand bereikbaar. Binnen 10 minuten fietst u naar winkelcentrum Bisonspoor en station Maarssen. (Het NS-station in Maarssen heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht)

De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Maarssen ligt op circa 25 autominuten van Amsterdam en 10 minuten van Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Begane grond: Entree: Bij aankomst word je verwelkomd door een strak betegelde voortuin. Naast de voordeur bevindt zich een gezellig zitplekje, ideaal om in de namiddagzon te genieten.

Hal: De hal biedt toegang tot de woonkamer en de 1e verdieping. In de hal bevindt zich ook de meterkast en een toilet met fonteintje. (toilet is vernieuwd in 2024)

Woonkamer: Stap binnen in de lichte woonkamer met open keuken, waarin de grote raampartijen en openslaande deuren aan de achterzijde zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en uitzicht op de functioneel aangelegde achtertuin. De woonkamer en keuken zijn beide voorzien van vloerverwarming, wat zorgt voor een aangename temperatuur, zelfs op de koudere dagen. Daarnaast is de woonkamer voorzien van een handige trapkast. De trapkast is voorzien van legplanken, ideaal om voorraad te bewaren. Ook de unit van de vloerverwarming en het glasvezelkastje zijn in de trapkast gesitueerd.

Keuken: De open keuken, vernieuwd in 2017, biedt een ideale ruimte voor dagelijks gebruik en gezellige etentjes aan tafel. De keuken is uitgerust met diverse inbouwapparaten, waaronder een koel-vriescombinatie, 5-pits gaskookplaat met wokbrander, afzuigkap, combi-oven/magnetron, vaatwasser, en een dubbele spoelbak met kraan. Praktische elementen zoals een inbouwprullenbak onder de gootsteen, een circuitkast een apothekerskast alsmede een elektrische close-in boiler maken het geheel helemaal af. De woning beschikt daarnaast over elektrische rolgordijnen binnen en een screen buiten, beide eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening.

Tuin: De achtertuin, gelegen op het noordoosten, biedt een fijne plek om van de buitenlucht te genieten, met zowel schaduwrijke als zonnige momenten. Voor extra comfort en sfeer is de tuin voorzien van verlichting: Een lantaarnpaal, een lamp op de berging en sfeervolle spotjes in de stenen wand, die automatisch aangaan middels een timer. Daarnaast is er een elektrisch zonnescherm, waarmee je op warme dagen eenvoudig schaduw creëert en een buitenkraan met haspel maakt het verzorgen van de tuin gemakkelijk en praktisch. De achtertuin is voorzien van een achterom.

Berging: In de tuin bevinden zich twee praktische bergingen (één stenen berging, één houten berging), ideaal voor het opbergen van fietsen, tuingereedschap of andere spullen.

1e verdieping:

Overloop: De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en de 2e verdieping.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: Deze kamer, momenteel in gebruik als logeerkamer, biedt volop mogelijkheden om omgetoverd te worden tot een comfortabele slaapkamer.

Slaapkamer 2: De master slaapkamer is een oase van rust en comfort, met veel natuurlijk licht dankzij de grote raampartij. De ramen zijn voorzien van een hor, zodat je altijd kunt genieten van frisse lucht zonder insecten binnen te laten.

Slaapkamer 3: Deze slaapkamer wordt momenteel gebruikt als ruime kledingkamer, ideaal voor het overzichtelijk opbergen van je kleding en accessoires. De ruimte biedt volop mogelijkheden voor op maat gemaakte kasten en opbergruimte. Met een aanpassing kan deze ruimte eenvoudig weer worden omgevormd tot een comfortabele slaapkamer.

Badkamer: De stijlvolle badkamer is compleet uitgerust met een comfortabel ligbad en een moderne douchecabine met regendouche, waardoor je kunt kiezen tussen ontspanning en verfrissing. De wastafel met bijpassend wastafelmeubel biedt praktische opbergruimte, terwijl het toilet en de handdoekradiator de ruimte volledig maken. Inbouwspotjes met dimlicht zorgen voor sfeervolle verlichting, perfect aan te passen aan elk moment van de dag. Het raam zorgt voor natuurlijk licht en ventilatie, wat bijdraagt aan een frisse en aangename sfeer.

2e verdieping: Via vaste trap bereikbaar.

Overloop: Vanaf de overloop heb je toegang tot zowel de vierde als de vijfde slaapkamer. Daarnaast biedt de overloop toegang tot twee praktische vlieringen, bereikbaar via een uitschuifbaar trapje, ideaal voor extra bergruimte. Achter de knieschotten bevindt zich eveneens extra bergruimte, perfect voor het opbergen van seizoensgebonden spullen. Daarnaast biedt de overloop plaats aan de cv-ketel en de omvormer van de zonnepanelen en is voorzien van een dakraam met verduisteringsgordijn.

Slaapkamers: Slaapkamer 4: Op deze slaapkamer is een dakkapel gesitueerd welke in 2022 geheel is voorzien van kunststof. De dakkapel is voorzien van een elektrisch screen, dat eenvoudig bedienbaar is via een afstandsbediening. De kamer is op dit moment in gebruik als kantoorruimte en voorzien van een L-bureau (blijft achter).

Slaapkamer 5: De 5e slaapkamer is op dit moment in gebruik als kantoor-/ bergruimte en is voorzien van een dakraam met verduisteringsgordijn.

Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: • Heerlijke tussenwoning • Woonkamer met open keuken • 5 slaapkamers • Badkamer; douche opnieuw betegeld 2022 • Achtertuin op het noordoosten • Automatische verlichting in de achtertuin • Keuken is vernieuwd in 2017 • Schilderwerk buiten is gedaan in 2024 • Vloerverwarming; woonkamer en keuken • Gehele woning voorzien van dubbele beglazing HR++ (m.u.v. raam in de hal – dubbel glas) • Kunststof kozijnen: 1e verdieping aan de voorzijde • Kunststof dakkapel (2022) • Verwarming en warm water: cv-ketel (Remeha, 2017) • 10 zonnepanelen; geplaatst in januari 2023 • Mechanische ventilatie; unit vervangen in 2017 • Energielabel: A • Elektra: 10 groepen en aardlek is aanwezig. • Aparte groep voor de tuinverlichting. • Deze woning wordt aangeboden met ERA Garantie.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 420

Overige

Perceel oppervlakte 128

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 420

Overige

Perceel oppervlakte 128

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen