Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen zonder zorgen? Bermudahof 4 staat voor je klaar!

We hebben weer een pareltje in de verkoop, en dit keer is het een fantastische eengezinswoning aan de Bermudahof 4. Met een woonoppervlak van circa 103 m² is deze woning niet alleen ruim, maar ook helemaal instapklaar! In 2019 heeft de verkoopster de woning grondig aangepakt. Zo is de hele woning geheel geschilderd en is zowel de keuken, badkamer, als het toilet volledig vernieuwd. De complete begane grond, trapopgang en overloop zijn glad gestuukt. Zelfs de tuin heeft een sfeervolle make-over gekregen.

De woning beschikt naast een heerlijke tuin met berging over een ruime entree, een woonkamer met open keuken en werkeiland. Op de eerste verdieping bevinden zich drie comfortabele slaapkamers, een luxe badkamer en een royale berging/was- en stookruimte.

De locatie? Die is ook perfect! De woning ligt in het kindvriendelijke en rustige buurtje "De Hoven", in de wijk Zenderpark. Een zeer jonge wijk met alles wat je nodig hebt. Van winkels en diverse scholen tot sportfaciliteiten en het historische stadscentrum van IJsselstein, is allemaal op loopafstand te vinden. Ook ligt de woning gunstig t.o.v de autosnelwegen A2 en A12.

Indeling Begane grond: Je komt binnen in een ruime entree met toegang tot het toilet met fonteintje. Achter de brede schuifdeurkast vind je de garderobe/bergkast en de meterkast. Vanuit de entree stap je in de woon-/eetkamer (totaal ca. 45,2 m²). Wat deze woning echt bijzonder maakt, is de indrukwekkende kamerbrede glaspui met twee schuifpuien. Hierdoor wordt de woonkamer heerlijk licht en heb je een fantastisch uitzicht op de besloten tuin. De open keuken met werkeiland is voorzien van alle moderne inbouwapparatuur, zoals een 4-pits inductiekookplaat, magnetron, oven, koelkast en vaatwasser. Het werkeiland biedt niet alleen een groot werkblad, maar ook volop opbergruimte. De gehele verdieping is afgewerkt met een brede laminaatvloer met vloerverwarming. De trapopgang en trapkast zijn stijlvol verborgen achter een landelijke schuifdeur, wat zorgt voor een sfeervolle look.

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping vind je een ruime overloop die toegang geeft tot drie tuingerichte slaapkamers (ca. 12,2 m², 5,3 m² en 11,3 m²), de badkamer, en een technische ruimte / was- en bergruimte. De badkamer is in 2019 volledig vernieuwd en straalt luxe uit met een ruime inloopdouche voorzien van een regendouche, een tweede toilet, een handdoekradiator, een brede hardstenen wastafel met bergkast, en een fraai vrijstaand ligbad. De ruime berging biedt plaats aan de wasmachine, droger, cv-combiketel (Intergas HRE 2016) en de vernieuwde mechanische ventilatie-unit.

De tuin: De zonnige, op het oosten gelegen tuin is in 2019 volledig opnieuw aangelegd met grote terrassen en verhoogde borders. De gezellige buitenverlichting maakt de tuin in de avonduren ook een heerlijke plek! De aangebouwde stenen berging is voorzien van elektra en er is een buitenkraan aanwezig. De brede poortdeuren maken het mogelijk, indien gewenst uw auto in de tuin te parkeren.

Kortom, Bermudahof 4 biedt alles wat je zoekt! Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek zelf deze instapklare woning.

Bijzonderheden: • Aantrekkelijke, goed onderhouden 4-kamer eengezinswoning; • Woning verbouwd in 2019: glad stukwerk en nieuwe vloerbekleding, geheel geschilderd, nieuwe keuken, badkamer, toilet; • Tuin vernieuwd en op het oosten gelegen (ochtend- en middagzon); • Werkeiland in de keuken staat los, de laminaatvloer loopt eronder door; • Schuifpui voorzien van rolhor; • Zonwering voorzien van nieuw doek in 2020; • Kozijnen buitenzijde zijn in 2019/2020 geheel geschilderd; • Gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming; • Verwarming d.m.v. vloerverwarming begane grond en CV (Intergas HRE 2016); • Woning heeft energielabel B; • Centrale ligging nabij uitvalswegen en op loopafstand van winkels, scholen en OV; • Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 390

Overige

Perceel oppervlakte 126

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 390

Overige

Perceel oppervlakte 126

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij