Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Luxe en comfortabel appartement met een royaal woonoppervlak van 140 m2 en zicht op de binnenhaven en de Hollandse IJssel.

Met trots presenteren wij u dit luxe, instapklare vier-kamerappartement aan de Maximahaven 8 in IJsselstein. Het moderne en duurzame appartement beschikt over 3 ruime slaapkamers, een luxe badkamer en een geweldige woon/eetkamer met open keuken (totaal ruim 72 m2). Het ruime, overdekte terras (ca. 14 m2) is de kers op de taart. Een brede glaspui biedt prachtig zicht op het water van de binnenhaven met daar achter de levendige Hollandse IJssel. Op de begane grond beschikt het appartement over een ruime, inpandige berging en een eigen parkeerplaats in de parkeergarage.

Locatie: Het appartement ligt op loopafstand van Winkelcentrum Clinckhoeff (voor uw dagelijkse boodschappen) en het gezellige stadscentrum van IJsselstein, met tal van leuke winkels, restaurants, terrasjes en iedere vrijdag de gezellige weekmarkt. De uitvalswegen en autosnelwegen zijn snel bereikbaar. Ook tram- en bushaltes zijn lopend bereikbaar.

Indeling: Begane grond: Centrale entree met bellentableau en brievenbussen, trapportaal en lift, toegang tot de bergingen en parkeergarage.

Appartement: (1e etage) Toegang tot entree/ hal met intercom en toegang tot alle vertrekken in het appartement: toilet met fonteintje, meterkast, badkamer, was/stookruimte, garderobe, 3 slaapkamers en de woonkamer/keuken. De slaapkamers: De drie slaapkamers (resp. 16.3, 12.5 en 8.3 m2) hebben allen etage-hoge raampartijen met prachtig zicht op de omgeving en de haven. 2 slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking en 1 slaapkamer heeft een pvc vloer.

De badkamer (8m2): Deze beschikt over een dubbele wastafel met meubel, 2e toilet, een inloopdouche en een tweede inloopdouche. (Dit is een losse unit die op de locatie van het ligbad is geplaatst, er is, indien gewenst, weer eenvoudig weer een ligbad te plaatsen).

Inpandige Cv-/wasruimte: Opstelplaats voor wasmachine/ droger en cv-installatie (Intergas HR bouwjaar 2013).

De woon/eetkamer met open keuken: Dit is een heerlijk lichte ruimte (in totaal ca. 72 m2) met brede glaspui en toegang tot het balkon. De luxe, hoogglans witte keuken is in een hoekopstelling geplaatst. Deze is voorzien van een composiet aanrechtblad, 4 pits- inductiekookplaat met rvs-afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser en combimagnetron.

Het balkon: Vanuit de woon/eetkamer is er toegang tot het ruime balkon (oosten) met prachtig zicht op de binnenhaven en de Hollandse IJssel. Het balkon is voorzien van een composiet vloer en buitenverlichting.

Berging en parkeerplaats: De woning beschikt over een ruime, inpandige berging (8m2), voorzien van elektra en eigen parkeergarage op de begane grond.

Bijzonderheden: - Luxe 4-kamerappartement, bouwjaar 2013; - Gelegen op de 1e verdieping van een modern appartementencomplex; - Woonoppervlak 140 m2, inhoud 461 m3; - Voorzien van energielabel A; - Prachtig uitzicht op de haven en de Hollandse IJssel; - Eigen inpandige berging en parkeerplaats; - Stroomgebruik voor de centrale ruimtes wordt opgewekt door zonnepanelen op het dak; - Ondergrondse vuilcontainers beschikbaar in de directe omgeving; - Op loopafstand van alle voorzieningen (winkel, OV) en de gezellige binnenstad van IJsselstein; - Maandelijkse VVE bijdrage: Appartement: € 305,21 en bijdrage parkeerplaats in parkeergarage € 20,60; - Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 461

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 461

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij

Wooninfluencers

Laden..