Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtige, vrijstaand geschakelde woning op een van de geliefde locaties in de wijk Achterveld.

Dat dit een zeer aantrekkelijke woning is zien we meteen bij aankomst. De ligging alleen al, in een rustig wijkje met aan het eind van de doodlopende straat de stille, landelijke natuur met wandel- en fietspaden langs de wetering en door de weilanden. Om de woning ligt een fraaie, onder architectuur aangelegde tuin met de mooie lijnen en beplanting. Ook binnen in de woning voelen we ons meteen thuis. De grote woonkamer en heerlijke woonkeuken, de werkkamer met prachtig zicht op de fraaie tuin; en dit is nog maar het begin!

Kortom, Deze woning is zeker een bezichtiging waard!

Even de cijfers: De woning is gelegen op een royaal perceel van 446 m2, heeft een woonoppervlak van 147 m² en een inhoud van 621 m3.

De locatie: Het huis is gelegen in de rustige en kindvriendelijke buurt Achterveld. Aan het einde van de straat fietst u zo de landelijke natuur in met prachtige, Hollandse vergezichten. U woont hier ook op fietsafstand van de gezellige binnenstad van IJsselstein met leuke restaurants, winkels, een bioscoop en theater. Scholen, sportclubs, het OV (bushalte en sneltram) zijn op loopafstand. De uitvalswegen naar de A2 en A12 zijn binnen 10 minuten bereikbaar.

Indeling: We parkeren de auto op eigen terrein en lopen onder de glazen overkapping naar de voordeur.

Begane grond: Achter de voordeur bevindt zich de ruime entree. Deze biedt toegang tot de trapopgang naar de eerste verdieping, een ruim toilet met en fontein. Rechtdoor lopen we naar de grote woonkamer. Aan zowel de voor- als zijkant heeft de woonkamer veel raampartijen. Hierdoor geniet je van een overvloed aan natuurlijk licht in de ruimte. Via de achterzijde van de woonkamer bereiken we de woonkeuken. De (uitgebouwde) keuken is in 2013 geheel vervangen en beschikt over de volgende apparatuur: vaatwasser, stoomoven, magnetron, RVS SMEG-6 pits-gasfornuis met brede oven, rvs-afzuigkap en een vrijstaande, Amerikaanse koelkast met koel- en vriesdeel en een ijsblokjesmachine. De keuken heeft een fraaie, brede glaspui met openslaande deuren (met rolhor) naar de achtertuin. De entree en woonkamer zijn voorzien van een fraaie whitewash-eiken vloer, de keuken is voorzien van een fraaie, tijdloze plavuizen vloer.

De oorspronkelijke garage is berging (met meterkast en uitstortgootsteen) en werkkamer geworden. De werkkamer is samen met de keuken uitgebouwd en heeft een brede glaspui met openslaande deuren naar de tuin. De naastgelegen bijkeuken is bereikbaar vanuit de keuken. Een fijne ruimte met plek voor de wasmachine en droger en de opstelplek van de cv-ketel (Atag 2023). Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de inpandige berging met deur naar de voorzijde van de woning.

Eerste verdieping: De houten trap in de entree biedt toegang tot de overloop van de eerste verdieping. Via deze overloop is er toegang tot 3 slaapkamers, het 2e toilet en de badkamer. Van de drie slaapkamers op deze verdieping vind je er één aan de tuinzijde en twee aan de voorzijde. De hoofdslaapkamer aan de tuinzijde is gelegen over de gehele breedte van de woning en heeft een brede, vaste schuifdeurkast. De beide slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn in 2022 opnieuw gestuukt en geschilderd. Een van de slaapkamers heeft een vast buro. De ruime badkamer is in 2019 fraai verbouwd. Deze beschikt over een dubbele wastafel met bergmeubel, een verwarmde en verlichte spiegel en ruime inloopdouche met regendouchekop. De badkamer wordt verlicht met inbouwspots.

De gehele eerste verdieping is voorzien van een drempelloze laminaatvloer.

Tweede verdieping: Middels een houten steektrap op de overloop is de zolder bereikbaar. Deze is zeer ruim en dit was vroeger dan ook de speel/studeerkamer van de kinderen van het gezin. Dankzij de aanwezigheid van raampartijen aan de voor- en achterzijde is hier voldoende daglicht. Het is zeker mogelijk om op deze verdieping extra (slaap)kamers te realiseren.

Tuin: Het huis heeft een grote en fraai aangelegde voor-, zij-, en achtertuin grenzend aan het water. Achter in de tuin staat een prachtig tuinhuis met veranda. Hieronder kun je heerlijk overdekt loungen. Bij veel wind of guur weer zorgen de transparante elektrische screens voor voldoende bescherming. Ook in andere delen van de tuin is het heerlijk toeven als het zonnetje schijnt. Door de hoge beplanting en schuttingen ervaar je veel privacy. De tuin is voorzien van prachtige beplanting en er is een lichtplan waardoor er ook s ’avonds een mooie sfeer is. Via de zij-tuin is de achtertuin bereikbaar.

Parkeren: Er is parkeergelegenheid op eigen terrein voor 2 auto’s. Ook in de parkeervakken op de hoeken van de straat is voldoende parkeerruimte.

Bijzonderheden: - Royale, goed onderhouden woning, bouwjaar: 1990; - Grote, fraai aangelegde tuin rondom (zuid) met tuinhuis en veranda; - Woonoppervlakte 147 m², inhoud 621 m3, perceel 446 m2, - In 2022 zijn de 2 slaapkamer aan de voorzijde samen met de overloop, entree en woonkamer opnieuw gestuukt, gesausd en geschilderd; - Buitenzijde woning is in 2020 geheel geschilderd; - Cv-ketel Atag HR 2023; - Parkeren op eigen terrein voor 2 auto’s; - Centrum IJsselstein op fietsafstand, voorzieningen dichtbij, Uitvalswegen goed bereikbaar, dicht bij de landelijke natuur; - Woning heeft energielabel B; -Oplevering in overleg, kan snel.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 147
Inhoud woonhuis 621

Overige

Perceel oppervlakte 446

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 147
Inhoud woonhuis 621

Overige

Perceel oppervlakte 446

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij