Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen met een voortdurend vakantiegevoel!

Welkom bij deze unieke hoekwoning, direct gelegen aan de Hollandse IJssel, op een steenworp afstand van het bruisende centrum van IJsselstein. Deze moderne woning, gebouwd in 2013, biedt alles wat je zoekt voor comfortabel en luxe wonen met een heerlijk vakantiegevoel in eigen huis!

Eigenlijk krijg je deze woning niet goed uitgelegd. Met drie zonneterrassen, een aanlegplek voor je boot, inpandige parkeerplek voor 2 auto’s, een woonkeuken, grote woonkamer, 4 ruime slaapkamers en 2 badkamers is het een meer dan compleet huis!

De hoge raampartijen bieden direct zicht op de Hollandse IJssel met haar gezellige waterrecreatie. De terrassen liggen aan de voor-, zij- en achterkant van de woning dus is er op ieder moment van de dag altijd wel zon of schaduw!

Indeling: Begane grond: We drukken op de afstandsbediening en rijden de gemeenschappelijke parkeergarage in. Helemaal linksachter hebben we twee plekken om te parkeren, behorend bij de woning. Hier bevindt zich de toegang naar de ruime berging en de eerste (inpandige) toegang tot de woning. Vanuit de entree (met garderobe) is er toegang tot de meterkast, het toilet met fontein, de trap naar de eerste verdieping en de woonkeuken. Deze heerlijke woonkeuken met eethoek (ca. 19,5 m2) heeft hoge raampartijen en openslaande deuren naar het terras en de aanlegsteiger van de boot. Dit is een heerlijke plek om te genieten van de reuring op het water. De lichte keuken (in hoekopstelling) beschikt over een composiet blad, 5 pits gaskookplaat met wokbrander, rvs afzuigkap, close-in boiler, vaatwasser, combi-magnetron/oven en een vrijstaande Amerikaanse koelkast met ijsblokjes en koud water-automaat. De gehele begane grond is voorzien van een moderne pvc-vloer.

1e verdieping: De open trap in de entree brengt ons naar de eerste verdieping. Hier bevindt zich de tweede entree, bereikbaar via het grote dakterras. Op deze verdieping vinden we een heerlijke ruime living (ca. 41,7 m2) met aan voorzijde een hardhouten dakterras en aan de achterzijde een betegeld dakterras. Ook de living heeft grote raampartijen welke prachtig zicht bieden op de rivier. De raampartij aan de zijkant is voorzien van een elektrisch zonnescreen. Het grote dakterras aan de voorzijde van de woning (ca. 47,4 m2) is een uitgelezen plek om te genieten van de zonsondergang. Het dakterras aan de achterzijde van de woning (ca. 17,6 m2) heeft een groot knik-arm zonnescherm, dit is de plek waar de verkopers graag zitten, uitkijkend over de haven en de rivier. De gehele 1e verdieping is voorzien van een moderne pvc-vloer.

2e verdieping: Via een open trap komen we op de 2e verdieping. Hier bevinden zich 3 slaapkamers (resp. 13,1m2, 7,6m2 en 7,1 m2), de badkamer 1 (ca. 5,5m2). De eerste slaapkamer (nu werkkamer) ligt aan de achterzijde van de woning met mooi zicht op het water. De inpandige, luxe badkamer is voorzien van vloerverwarming, een ligbad, dubbele wastafel met bergmeubel en een inloopdouche. De tweede slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning en heeft een zijraam met zicht op het water.. De hoofdslaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning. Deze is voorzien van een grote bergkast. Alle raampartijen op de 2e verdieping zijn voorzien van elektrische zonnescreens. De vloer is voorzien van een moderne laminaatvloer.

3e verdieping: Dit is de absolute bonusverdieping, onder het schuine lessenaarsdak. Hier bevindt zich een zeer ruime vierde slaapkamer (ca. 16,3 m2), tweede badkamer, een bergkast en een ruime overloop. De vierde slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning. Het extra dakraam is elektrisch en voorzien van verduisterende raambekleding en een regen-sensor. De ruime overloop is thans in gebruik als berging/wasruimte. Hier kan desgewenst nog een vijfde, extra slaapkamer gecreëerd worden. De luxe, inpandige badkamer is voorzien van dimbare spots, een ligbad, inloopdouche, wastafel met bergmeubel en spiegel met verlichting. Deze verdieping is voorzien van een moderne laminaatvloer.

NOTE; in de kadastrale vermelding staat dat het kadaster 1m2 is. Daar het hier een appartementsrecht betreft voor een woonhuis is dit op deze manier vermeld.

Bijzonderheden: • Wonen direct aan het water: Geniet van een adembenemend uitzicht op de Hollandse IJssel en de haven; • Twee eigen parkeerplekken: In de parkeergarage dus altijd een veilige en droge plek voor uw auto's; • Een eigen ligplaats voor uw boot, direct achter de woning; • Ruime woonkeuken: De moderne woonkeuken op de begane grond geeft toegang tot een zonnig terras aan het water, perfect voor gezellige diners en ontspanning; • Zeer ruime living met frans balkon en toegang tot 2 dakterrassen; • Vier (met mogelijkheid tot vijf) ruime slaapkamers: Ideaal voor gezinnen of als thuiswerkplek; • Vier volwaardige woonlagen: Veel ruimte om te leven, werken en ontspannen; • Centraal gelegen: Op loopafstand van winkels, restaurants en alle voorzieningen in het centrum van IJsselstein; • De woning beschikt over pui-brede, elektrische screens; • Woning is voorzien van een appartementsrecht, VVE kosten parkeergarage, haven en woning € 141,23 per maand; • Woning is voorzien van energielabel A; • Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 168
Inhoud woonhuis 618

Overige

Perceel oppervlakte Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 168
Inhoud woonhuis 618

Overige

Perceel oppervlakte Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij