Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij deze UNIEKE TUSSENWONING met ACHTERTUIN OP HET ZUIDWESTEN. De woning is voorzien van een lichte woonkamer met moderne open keuken, 3 slaapkamers en een moderne badkamer (2022). Daarnaast is de woning voorzien van energielabel A, 10 zonnepanelen (2023) en is de (master)slaapkamer voorzien van airconditioning! De woning biedt tevens een garage aan op eigen terrein.

Ziet u zichzelf hier al zitten in de zonnige tuin met een heerlijk koud drankje? Wacht dan niet langer en bel ons om een afspraak in te plannen!

Ligging: De Hildebranddreef is gelegen in het deel van Overvecht tegen de rand van het centrum van Utrecht aan met op korte afstand een speelplein (wordt volledig vernieuwd). De woning ligt op slechts 10 minuten fietsen van het centrum van Utrecht en op loopafstand van Winkelcentrum Overvecht. De wijk is ruim opgezet met veel groen tussen de bebouwing. Overvecht biedt veel voorzieningen, waaronder verschillende basisscholen vlak bij de woning, meerdere parken, diverse winkelcentra, een bibliotheek en sportfaciliteiten, dit de ideale plek voor gezinnen en actieve bewoners.

Bereikbaarheid: De wijk Overvecht heeft een eigen treinstation en de ringweg Utrecht is snel bereikbaar met goede verbindingen naar de snelwegen A27, A2 en doorstroom naar de A12. De bushaltes liggen op enkele minuten loopafstand; op 5 minuten loopafstand, lijn 3 (Zamenhofdreef) en lijn 6 (Taagdreef)) richting centrum/centraal station.

Indeling:

Begane grond: Entree: Bij aankomst treft u een verzorgde voortuin en een hal met een hangend toilet en fonteintje. De hal biedt toegang tot de woonkamer en de 1e verdieping.

Woonkamer: De doorzonwoonkamer is voorzien van een prachtige houten vloer. Gedurende de dag heeft u een prachtige lichtinval waardoor elke hoek van de kamer een warme en uitnodigende sfeer uitstraalt. Of u nu ontspant met een goed boek, gasten ontvangt, of geniet van een filmavond, deze woonkamer biedt de perfecte setting voor elk moment. De woonkamer beschikt over een handige trapkast/meterkast, ideaal voor het opbergen van huishoudelijke spullen en extra voorraad.

Keuken: De moderne open keuken beschikt over een vaatwasser, inbouw combi-oven, gaskookplaat, afzuigkap en een granieten aanrechtblad met een enkele spoelbak. Of u nu een intiem diner organiseert of een groot feest geeft, deze ruimte past zich aan uw wensen aan.

Achtertuin: Stap via de openslaande deuren vanuit de woonkamer in de prachtige achtertuin, perfect gelegen op het zuidwesten. Door de ligging en de grootte van de achtertuin kunt u de gehele dag genieten van de zon. Zoekt u een stukje schaduw? Over de gehele breedte van de woning is een elektrisch zonnescherm aangebracht.

Berging: De tuin beschikt over een ruime houten berging die ideale opbergruimte. De berging is voorzien van isolatie en elektra, waardoor u deze ruimte eventueel kunt gebruiken als werkruimte.

Garage: De vrijstaande garage is zowel via de achtertuin te voet als via een andere zijde in te rijden bereikbaar.

1e verdieping:

Overloop: De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is gelegen aan achterzijde van de woning en op dit moment in gebruik als was- en kleedkamer. In deze ruimte bevind zich ook de CV ketel. Deze ruimte kan eventueel ook worden gebruikt als werkkamer, hobbykamer of als een walk-in-closet. Slaapkamer 2: De (master)slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. De kamer is voorzien van een laminaatvloer en airconditioning, hierdoor kunt u op warme zomerdagen ook heerlijk koel slapen. Slaapkamer 3: De grote slaapkamer aan de voorzijde strekt zich uit over de gehele breedte van de woning. Deze kamer is ontstaan door het samenvoegen van twee kamers, dus een zeer ruime kamer. De kamer is voorzien van een mooie laminaatvloer.

De slaapkamers zijn voorzien van horren en elektrische screens. Eén screen aan de voorzijde boven is niet gemonteerd, maar wel aanwezig.

Badkamer: Deze moderne badkamer, volledig vernieuwd in 2022, is voorzien van een wastafel met een elegant wastafelmeubel, perfect voor het organiseren van al uw toiletartikelen. De ruime inloop-regendouche met handdouche biedt een verfrissende en ontspannende ervaring, terwijl het moderne hangend toilet en de handdoekradiator zorgen voor extra comfort en gemak.

Bijzonderheden: • Kunststof kozijnen, HR++ glas met bijpassende horren 2024 • Energielabel A • CV ketel 2019 • Dak is in 2019 vernieuwd en geïsoleerd • Elektrisch zonnescherm over de gehele breedte van de woning aan de achterzijde • Bovenverdieping voorzien van elektrische screens • 10 groepen, 2023 nieuwe groepenkast (uitbreiding) en aardlek • 10 zonnepanelen 2023 • Badkamer vernieuwd in 2023, toilet voorzien van Sanibroyeur • Achtertuin op Zuidwesten

Oplevering: In overleg.

Verkoper vertelt: Wij hebben hier 20 jaar met veel plezier gewoond. De kinderen zijn hier opgegroeid en inmiddels uitgevlogen; voor ons nu tijd om kleiner én dichter bij de kleinkinderen te gaan wonen. Het contact met de buren is erg goed, wij zullen ze gaan missen. We hopen dat de nieuwe bewoners hier net zoveel woonplezier mogen ervaren als dat wij hebben gehad!

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 333

Overige

Perceel oppervlakte 146

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 333

Overige

Perceel oppervlakte 146

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen

Wooninfluencers

Laden..