Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar de perfecte starterswoning of een slimme investering voor uw kind? Dan is deze moderne studio van circa 34 m² aan de 1e Daalsedijk 300 D in Utrecht de ideale keuze!
Ideaal voor Starters
Deze prachtige studio is perfect voor starters die een eigen plek willen bemachtigen in het bruisende Utrecht. De compacte maar efficiënte indeling maakt optimaal gebruik van de ruimte, waardoor er een gezellige en functionele leefomgeving ontstaat.
Centrale Locatie
De studio ligt op een gunstige locatie, op loopafstand van het centrum van Utrecht en nabij het centraal station. De omgeving biedt een scala aan voorzieningen, waaronder winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden. Daarnaast zijn er uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en de uitvalswegen, waardoor u gemakkelijk de hele stad en daarbuiten kunt bereiken.
Financieel Zeer Interessant
Wat deze woning echt uniek maakt, is de financiële haalbaarheid. De aantrekkelijke vraagprijs en de lage maandelijkse lasten maken deze studio niet alleen betaalbaar voor starters, maar ook voor ouders die willen investeren in een woning voor hun studerende kind. Door de huidige rentestand en de fiscale mogelijkheden (rente-aftrek eigen woning en belastingvrije schenking) kan uw zoon of dochter een eigen plekje in het centrum van Utrecht voor veel minder dan de gemiddelde kamerprijs krijgen. En met de waardestijging van de woning is hij/zij gelijk verzekerd van een mooie financiële toekomst, waartegen niet op te sparen is. Dat maakt het een financieel verantwoorde en slimme investering.
Verhuur
Ook voor de verhuur kan deze woning zeer interessant zijn; de afgelopen jaren is de woning verhuurd geweest, dus u kunt deze woning kopen om te verhuren, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de nieuwe regels voor zelfbewoning. Met de voorzieningen van de woningen en een energie-label A is een mooi rendement mogelijk.
De fietsenberging is geen onderdeel van de koop, maar bedoeld voor algemeen gebruik. Dus als eigenaar van nr 300 D kun je je fiets veilig opbergen in deze berging.
Nieuwe woning
Alhoewel de woning oorspronkelijk gebouwd is in 1921 heeft er in 2012 een grondige renovatie plaatsgehad. De 2 bovenwoningen zijn destijds verbouwd tot 7 studio's. Alles is intern vernieuwd en gemoderniseerd, zelfs de muren en de balken. De buitenmuur heeft nog de originele stenen, waarbij de voegen zijn gereinigd en waar nodig gerepareerd. Je kunt dus wel stellen dat de woning eigenlijk in 2012 is gebouwd. Kom kijken en oordeel zelf hoe aantrekkelijk deze woning is.
Omdat het dossier van het totale gebouw bij een vaste notaris van de verkoper rust, is de keuze voor de notaris aan de verkoper.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning, Standaard
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 34
Inhoud woonhuis 112

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning, Standaard
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 34
Inhoud woonhuis 112

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl